Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 297
  • 543
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, дали някой вече е пробвал това, има го на нормална цена в парфимо: https://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Lust-for-Sun-80004.html

# 466
И мнение за него чакам Smile и Ego Stratis ми е супер интерес

# 467
  • Germany
Ego Stratis e морски, силно минерален, солен, и за мен е подобие на Мегамаре на Орто Паризи, по който е полудяла Европа. Категорично мъжки и не ми хареса. Но аз не харесвам и Мегамаре. Следя редовно марката, но с всяко ново издание стават все по-зле нещата им и ме разочароват.

# 468
  • The Evergreen State
Бихте ли споделили нещичко за Bvlgari Splendida линията? Освен Jasmin Noir,  Iris d'or и Rose Essentielle останалите не ги познавам но много ме привличат. Усещат ли се типични Булгари Туберозата, Магнолията и Пачулито с пудреността която много харесвам в тази линия? Изглеждат сериозни парфюми с тези красиви бутилки и с тези наситени цветове.

# 469
  • Стара Загора
Получих една мостра на Maison Margiela REPLICA On a date. Кофти комбинация. Розата се усеща отчетливо, заедно с касис и здравец =
Скрит текст:
котешко пиш
. Joy

# 470
А някой случайно да знае от кой физически магазин в София може човек да се сдобие с Gold myrrh absolu на СН? Нещо в онлайн магазина на Делириум не го виждам точно него...

# 471
Има го само там, но бързо се изчерпва.

# 472
А някой случайно да знае от кой физически магазин в София може човек да се сдобие с Gold myrrh absolu на СН? Нещо в онлайн магазина на Делириум не го виждам точно него...

Има го в Serdika Center - 489лв. Можеш да се обадиш по телефона и да ти го пуснат по Спиди.

# 473
# 474
Бихте ли споделили нещичко за Bvlgari Splendida линията?
Скрит текст:
Освен Jasmin Noir,  Iris d'or и Rose Essentielle останалите не ги познавам но много ме привличат. Усещат ли се типични Булгари Туберозата, Магнолията и Пачулито с пудреността която много харесвам в тази линия? Изглеждат сериозни парфюми с тези красиви бутилки и с тези наситени цветове.

За цялата линия не се хващам да казвам, но бях на ръба да си взема Пачулито. Отказах се, защото ми се видя много мъжко. Интересно е и със сигурност си има почитателки, но хем ме привлече, хем в някакъв момент започна да ми звучи прекалено твърдо, чак каменно.... Един влажен бетон. Обичам намек на тази нота, но тук тя ми удря прав челен. Не виждам общо с рекламното клипче на парфюма, който е в бели и ефирни нюанси...
Но всеки със свои си възприятия.
За тестване е. Може на друга кожа да звучи по-различно.
(Предпочитам Бялото Пачули на Ван Клийф)

Иначе, по сила и трайност е на много високо ниво. Simple Smile

Туберозата е доста приятна. Но не изпитах порив да си я заимам.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:41 от Селма

# 475
а за le gemme линията какво ще кажете, заглеждам една Захира, ванилия канела иланг, много вкусно ми звучи

# 476
Splendida Iris d'Or Bvlgari e много близък до предшественика си Bvlgari Pour Femme Bvlgari, който беше един първите ми парфюми, когато започнах да се увличам по това хоби. Много чист, класически ирисов аромат, с едни идея по-малко сладост от първобраза. Има като аромат от всичко, което обичам в един парфюм- ирис, виолетки, тонка и сандал.Във връхните си нотки е по-зелен, после като че ли не чак толкова. Универсален за всякакви поводи.

# 477
а за le gemme линията какво ще кажете, заглеждам една Захира, ванилия канела иланг, много вкусно ми звучи
Имах Захира преди време. Усеща се основно канела и иланг. Топъл и плътен, по-скоро сух. Ако трябва да оприлича аромата, за мен най-близко е печена тиква с канела.

# 478
благодаря, Бел, звучи добре ще взема да отида да го пробвам, че ме е на легнала парфюмна апатия. От почти три седмици нищо не съм купувала,голям напредък....
Вчера се запалих по едно флорайку, но толкова бързо изчезна, чак се ядосах....

# 479
Може ли няколко думи за Chanel Allure edp и Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privee edp.
Насочила съм се по-скоро към Allure.
Нямам нищо на Шанел, а ми се иска.

Общи условия

Активация на акаунт