Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 287
  • 543
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро парфюмни!
Имам този
Трябва ли ми и този.
Имам някакви спомени за втория ,но в момента не мога да ги сравня паралелно- наистина ли е толкова си приличат както ги дават в фрагрантика?

# 496
Според мен не си приличат толкова. Le parfum ми се отваря прополисово на моя нос (на хартия, не само кожа)  и после след 20-Ина минути  е невероятно секси и ванилов. Другият не ми ухае така блажено. Бих тествала

# 497
И ако може да ми препоръчате парфюм на Elie Saab.
Зависи какъв тип аромати предпочитате. Необходими са ни някакви насоки, за да дадем предложения. Иначе аз съм имала Girl Of Now, основно сладък бадем, според мен лесен за харесване.

# 498
Плюс едно идеален е за есента

# 499
Mimeto, щом имаш La Belle Le Parfum и си го харесваш, не мисля, че ти трябва другия!

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:13 от Magda Dimitrova

# 500
  • Бургас
И аз така мисля.Достатъчно си приличат двата, по- добре си купи нещо съвсем различно според мен.

# 501
На Elie Saab имам Girl of now, Girl of now shine, Girl of now forever и Le parfum Royal. Първите два са ми почти еднакви и са есенно-зимни, третият е идеален за пролет-лято, Royala-a ми е за есен и за пролетта става.

# 502
Благодаря ви момичета за бързите отговори ,хвърлила съм око и на Jimmy Choo forever и може би ще отстрелям него, търся добра оферта, но все пак да питам и за La Belle ,едно мнение повече никога не е излишно.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 14:14 от Mimeto74

# 503
Здравейте момичета. Записвам се в темата и се връщам назад, за да ви изчета. Страхотни сте!
И ако може да ми препоръчате парфюм на Elie Saab. Предварително благодаря.

Аз имам Роял, Girl and now,  Котюр , Ле парфюм и  le parfum in white, от всички най ми харесва ELIE SAAB LE PARFUM еdp.
Благодаря, ще го поръчам.

# 504
  • София
Добро утро!
Минавам набързо да изкажа разочарованието си от мъжки Парсайв на Avon..... ММ се пръсна втори път в рамките на 1 ч и каза че не мирише вече......

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:33 от Станислава5642

# 505
Avon не блестят с голяма трайност. Забелязах разликата, след като започнах да ползвам повече "истински" парфюми.

# 506
Относно Elie Saab - имах Le Parfum, Girl of Now и Le Parfum Royal  - наскоро се разделих с всичките, отегчиха ме на 1/3 от бутилката. Първия ми стана остро силно белоцветен, втория непоносимо сладък, а в третия усещах само тлъста, мазна локумена роза. Преди няколко дни попаднах на Le Parfum in White и ми се стори съвсем друга бира. Хареса ми доста, но за сега няма да го купувам.
Mimeto74, Ла Бел е по-нежна версия на Ле парфюм, няма я тази тежка сладост, останалото е същото. Ле парфюм за мен е доста наптраплив и плътен, докато Ла Бел е по-млад и свеж.

# 507
Бихте ли споделили нещичко за Bvlgari Splendida линията? Освен Jasmin Noir,  Iris d'or и Rose Essentielle останалите не ги познавам но много ме привличат. Усещат ли се типични Булгари Туберозата, Магнолията и Пачулито с пудреността която много харесвам в тази линия? Изглеждат сериозни парфюми с тези красиви бутилки и с тези наситени цветове.
Athena, аз бих се въздържала.

# 508
# 509
Прекрасен цвят е новата Prada, тази линия нямат лош парфюм, така че и тази очаквам да е очарователна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт