Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви парфюми обикновено се използват от хората през пролетта?
Кои парфюми се препоръчват за лятото?
Кои парфюми се препоръчват за пролетта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви парфюми обикновено се използват от хората през пролетта?
Хората често избират различни аромати за пролетта, като Tresor L'Absolu Lancôme, Mon Guerlain EdP, Jo Malone Scarlet Poppy, Black Opium, Givenchy Amarige, La Vie Est Belle Iris Absolu , Fleurs De Cerisié на L'Occitane en Provence, Silver Mountain Water на Creed , Aqua Universelle на Monsieur Kirkorian, Marfa Memo, My Way Intense, Quatre Icones и др.
-
Кои парфюми се препоръчват за лятото?
-
Кои парфюми се препоръчват за пролетта?
-
Какви са отзивите за парфюма Moonlight Rose на Van Cleef & Arpels?
-
Какви са впечатленията от парфюма Moonlight и как се променя при различни температури?

От двата първо си купих по едни 30 мл. като само La Belle повторих с голяма бутилка. Le Parfum ми идва малко като какафония - стремеж да се запази драйдауна от първия, но са му разхвърчани нотките. Усещам и нещо сладко-дъвково в него. Във фрагрантика пирамидата му е доста постна, а аз го усещам като по-претрупан от първия. Иначе и двата - творение на страхотните Куентин Биш и Соня Констант.
) такъв парфюм. Деманши е един от тройката парфюмери-създатели. Същият има редица само негови парфюми, които не знам, дали могат да се мерят по нивото на изразителност, цялостност и хармония с Миднайта. Харесвам някои от тях, но Миднайта си остава ненадминат за мен. 
Още повече събуждаш любопитството ми. Четох, че си му почитателка, кажи нещо хубаво моля те 
Чак да съм му почитателка заклета
, харесва ми чисто като аромат, но не го нося. Други Шанели нося аз Габриел edp, Тендър ЕДТ, Алюр едп, Коко Мад ЕДП.С Шалимар няма нищо общо, от него бягам с 200.Отговаря на търсенето ти, добре удари го и да се похвалиш в другата тема.