Пак неподходящия

• 21 384
  • 902
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Танграта, нека гледаме реалния живот. В него командват жени, които са далеч извън всякаква мода. Просто са уцелили ваксата. Много често една неугледна жена успява много повече да постигне от коя да е жена трофей.

Ти Ангела Меркел ли би избрала да си или Николета Лозанова?
Нито едно от двете. Но помисли колко жени има като НиЛо и пак не са като нея. У хората понякога има нещо, харизма може би, и то ги прави ценни за мнозинството, не онова, което можем да измерим.
Но тук все пак говорим за по--обикновения случай.

Танграта, какво ли ще постигне неугледната жена? Каквото мъжът не вижда да се задава, докато е избегнал жената трофей, търсейки сигурността на жена, която му се подчинява, например. В ориента, където сме и ние, мъжът тропа по масата и сякаш командва, но реално командват жените, дори неугледните. Виж на запад е друго, там си знаят и се пазят Wink

# 706
  • София
Шепотът на красива жена се чува по-силно от рева на лъв. Арабска поговорка

# 707
  • Paris, France
Танграта, нека гледаме реалния живот. В него командват жени, които са далеч извън всякаква мода. Просто са уцелили ваксата. Много често една неугледна жена успява много повече да постигне от коя да е жена трофей.

Ти Ангела Меркел ли би избрала да си или Николета Лозанова?

Хиля се с глас. На никоя от двете не приличам и не искам да приличам, но поставена пред такъв избор избирам НиЛо без да се замисля. Притеснявам се как ще си намирам сутиен, но ми се струва, че НиЛо по-лесно нацелва сутиени от А.М. На АМ циците са и до пъпа.

Темата е за връзки с мъже, не магистратура по физика и комсомолска дейност, та АМ не е меродавна.

# 708
Хахах, XY-ците що така ми наскачахте бе, да не мислите, че всички като вас залитат без проблем по изкуствени? Joy Познавам поне две жени, които са определено по-красиви и естествено изглеждащи от сегашното Меганче. С тях виж може и да си легне мъж ми, но не и с тази бледа като мъртвец хубавица с ужасяваща носна линия... Брр... Чак ме побиват тръпки... И с Адриана Лима може, ама не и с това, което виждам в нета като напиша Меган Фокс... Joy Joy Joy

Шепотът на красива жена се чува по-силно от рева на лъв. Арабска поговорка
Много мъдро. Жалко, че на собствените си жени не разрешават дори да си отварят устата, че да шепнат... Инак са пълни с такива проникновения...

# 709
  • София
Жените харесвали мъже, само защото са харесвани, ама мъжете пък 99% харесвали едно и също... Кой е повече стаден мозък, залагайтЪ Laughing

Иначе гледам се размечтали някои съфорумци Joy

# 710
Днес се начетох на глупости в тази и в съседната тема.

# 711
Моля ви, разговорът взе да добива извратен характер.
Имайте милост, посред нощ е.

Танграта ще се ожени накрая за крехка красавица с максисмум чашка Б.
Въпросът е дали тя ще иска подобен мъж.

И какво ще предложи той, защото и повечето жени харесват Младост, свежест, привлекателно лице, не много навъртян километраж, добра кожа/ зъби/ коса/ ръце и добре сложена фигура.

# 712
Не мога да разбера аз, защо беше всичкото това преди това, ако не си имал тръпка или желание и изведнъж казваш, че нямаш тръпка.
Какви са тези мъже ???
Ами то тя тръпката както се ражда, така и умира. Никой не е казал, че веднъж родена, тръпката си остава неизменна и вечно жива. Напротив, дори трябва да се обгрижва като крехко цвете за да не увехне в един миг. Simple Smile

# 713
Не мога да разбера аз, защо беше всичкото това преди това, ако не си имал тръпка или желание и изведнъж казваш, че нямаш тръпка.
Какви са тези мъже ???
Ами то тя тръпката както се ражда, така и умира. Никой не е казал, че веднъж родена, тръпката си остава неизменна и вечно жива. Напротив, дори трябва да се обгрижва като крехко цвете за да не увехне в един миг. Simple Smile
Кога пък се зароди, та толкова бързо да изчезне 🙄

# 714
  • София
Какви са тези мъже ???
Кога пък се зароди, та толкова бързо да изчезне 🙄
Номадски говори за връзки по 10-15-20 години. Simple Smile Ако тръпката е умряла на 3тата среща, нямало я е.

# 715
Така съм съгласна, но иначе на третата среща да умре, значи наистина не е имало. Но като съм питала един път да е казал…

# 716
И аз тва ти казах, просто я е нямало, но понякога не може да се прецени веднага

# 717
  • София
Казвал ли е, че те обича?

# 718
  • София
Хората се тестват не с питане, а с действия.
А как точно се тестват мъжете, жените знаят повече. Трябва ти приятелка, с която да обсъждате тези неща.
Не че понякога повече не пречат приятелките и съветите им, ама ни така, ни така. С 2 думи, необходими са умения за отсяване, които не са прости и бързи за научаване и няма как да ги предадем по форум.

# 719
  • в сърцата на децата <3
Казвал ли е, че те обича?
Е то па тва остава - на третата среща да го изтърси. На 15 да се бърка мерак с любов - иди-дойди. Но на 35? Беж, лиске, да бягаме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт