Пак неподходящия

• 21 285
  • 902
  •   1
Отговори
# 720
Хахха, е поне това не е казвал 🤪

# 721
Наистина трябва да свалиш очилата. Попаднала си на класически сваляч. Думи, думи, бам уикенд и няма повече.

Абе глупости - той ако е искал бам-бам и чао, не можеше ли за 100-200 лева да си извика една компаньонка, ами ще се трепе 3 месеца да си чати всеки ден?
Явно нещо не му е харесало прекарването заедно уикенда.

П.С. Не съм чел всички отговори, ама нямам време за 48 страници.

# 722
Виждам че си много разочарована. Не го приемай лично. Такава е системата😃. Просто за яд е само че не е бил директен. От така описания мъж, аз не бих си губила времето изобщо. А съм на същите години, с малко дете, да кажем че по тия стандарти не съм в топ форма.
Не знам защо си занижила критериите така. Сама жена с професия и външност, какво се занимава с някой, който не и допада много на външност(прочетох че на външен вид не те удовлетворява много) , та да чака онзи да се накани нещо да предприеме. За 4 месеца да сте се оженили до сега.
Не си ти проблема, а че не се оценяваш високо.Може би онзи е видял че го превъзхождаш и се е уплашил.
 Горе главата, друг път не се подценявай, цели се по-високо, не на първия дето пише и праща емотиконки.

# 723
Наистина трябва да свалиш очилата. Попаднала си на класически сваляч. Думи, думи, бам уикенд и няма повече.

Абе глупости - той ако е искал бам-бам и чао, не можеше ли за 100-200 лева да си извика една компаньонка, ами ще се трепе 3 месеца да си чати всеки ден?
Явно нещо не му е харесало прекарването заедно уикенда.

П.С. Не съм чел всички отговори, ама нямам време за 48 страници.
Бройкаджиите не плащат за секс, защото платените не влизат в бройката. Бройката се вдига само ако успееш да навиеш мацката. Работничките са ти навити дори преди да си им искал. Те на всеки са навити. И винаги.

# 724
Красивото е социален конструкт. Къде са Рубенсовите мадами, къде са манекенките, къде фолк дивите от по 40 кг и с огромен бюст. Нищо общо няма освен модата. 2-ма да блеят по една и 22-ма вече са тръгнали на война за нея. Тъпо, но факт.
Не съм съгласен - мъжете винаги са харесвали едно и също, независимо дали на модните дизайнери им са по-удобни жени кльощави като закачалка, за да си излагат на тях творенията, или пък че Рубенс е имал фетиш към по-дебелшките.
Ето няколко жени от Помпей - първите са от фрески в публичен дом, втората е статуя също от Помпей. И днес ги намирам привлекателни, нищо че са "баби" на 2000 години.

# 725
Не мисля, че идеята му беше само да ме вкара в леглото. Сега като си анализирам, по скоро си е мислел, че може да се появи тръпка в последствие, но като е видял, че не става и се е отказал. Вече каква е причината, дали в характера нещо не му е харесало или във визията, няма как да знам.
Albi777, да на външност в началото не ми допадна, но въпреки това дадох шанс да го опозная е взе да ми харесва, че ето че и хлътнах. Между другото до сега всичките ми връзки не са били любов от пръв поглед, смисъл да видиш човека и веднага пеперуди, по скоро след известно време, както и сега се случи така. Всеки е различен, даже си спомням в студентските ми години едно момче все ме сваляше, а мен адски много ме дразнеше това и го избягвах даже, но един ден просто хлътнах хахха. Имала съм и случаи пак така, колкото и да ме свалят и да излизам с дадено момче, не става, не се появява тръпка. Та като се замисля, сигурно и той така… просто не съм паснала за него. А на сила не става.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 15:03 от Bondy07

# 726
  • София
Не мисля, че идеята му беше само да ме вкара в леглото. Сега като си анализирам, по скоро си е мислел, че може да се появи тръпка в последствие, но като е видял, че не става и се е отказал. Вече каква е причината, дали в характера нещо не му е харесало или във визията, няма как да знам.
Твърде много усилия за единия секс. По-скоро някоя географски по-близка жена му се е появила. Не го мисли толкова, и ти не го харесваш особено, насилвала си се да му откриеш нещо, за което да се хванеш. Ще срещнеш по-подходящ.

# 727
Мен ми се струва, че повече я е яд, че тамън се е "зарибила" и той е дал заден.
Глътни егото и натам.
Стига мрънка.

# 728
Мен ми се струва, че повече я е яд, че тамън се е "зарибила" и той е дал заден.
Глътни егото и натам.
Стига мрънка.
Еми да, яд ме е… тъкмо си викам, може да съм срещнала моя човек и той избяга😀

# 729
  • София

Еми да, яд ме е… тъкмо си викам, може да съм срещнала моя човек и той избяга😀
Ще се повторя, но поне е бил честен. Можеше да те мотае още половин-една година. Така поне знаеш и не го забравяй ако реши, че е размислил, че и това е много вероятно.

# 730
Чета ви тук за годините... Средната разлика между мъж и жена в брак е 2.3 години в полза на мъжа. Разлики от 15+ години са някакъв минимален процент. rff22 само каза, че жена му е на 35 и става. Ергените ревнаха.
На 22 години имах връзка с 36-годишен. Беше хубавец, бохем, беше в центъра на всяко събитие, хората го зяпваха в очакване за отговора му. На 40 рязко се състари и вече не беше впечатляващ и харизматичен.

Съгласна съм с BasilA.
Когато се напънеш да харесаш някого и после той те отреже боли.
Затова казах и в началото, когато излизаш с мъж не тръгвай с очакванията, а го прави, защото го харесваш и ти е приятно, иначе винаги ще си прецакана.
Без тръпка на първа среща - чао.

# 731
Приятно ми е било, точно за това се съгласих на втора среща.

# 732
Определено мисля, че е постъпил доста добре като си е тръгнал по-рано и не те е залабаламосвал с години.
Не е бил твоят човек просто.

И аз на 21 бях  упорито ухажвана от 33 годишен професор във военен университет, който идваше 3 пъти до Англия на обучение за по 6 месеца.

На първата среща дойде костюмиран, висок, снажен, светлоок, с огромен букет рози и много джентълменски подходи сериозно. Приятен и умен събеседник беше и имахме интересни разговори, но нищо повече.

Звънеше ми у дома, канеше ме на събития, запозна се с майка ми веднага (по негова инициатива), ухажваше ме доста целенасочено, но грам нямах тръпка след като в един разговор посочи, че си търси съпруга и иска деца скоро. Въобще не ми беше до бракове, деца и семеен живот на тези години и то с толкова възрастен мъж.

Отрязах го и трите пъти идвайки на обучения ми звънеше и дискретно пращаше с куриер цветя с пожелания.

След 3 години се засякохме в БГ и беше много огорчен, че съм го отрязала.
 Още беше сам, а аз излизах с висок чех, млад Арнолд Шв. тип като структура, умерен и сериозен харакер, който беше само с 2 години по-голям от мен и не му идваше и на ум за сватби и деца.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 16:14 от Анонимен

# 733
Така е, осъзнал го е и е спрял на време. Здраве да има, дано се появи и моя човек някой ден.

# 734
Приятно ми е било, точно за това се съгласих на втора среща.
Написала съм две неща -  защото го харесваш и ти е приятно. Ти се хвана за второто.
Ти сама казваш, че на външен вид не ти е допаднал и че си си "снижила критериите", но той, впоследствие, не ги е снижил.
Ами на първа среща и аз винаги съм си прекарвала добре честно казано. Мъжете се опитват да се докажат, да се натегнат, разправят истории и смешки, свалят те, носят цветя, отварят ти вратата, защо да не си изкарам добре? Но ако няма химия, мъжът не ме впечатлява и не искам да спя с него веднага - втора среща няма. Това имах предвид, смятам, че се насилваш, а така не става.

Общи условия

Активация на акаунт