Пак неподходящия

• 21 313
  • 902
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз пък бях с малък и после уау D. И още не си ги харесвам.

# 691
  • София
Пластмасовите вадят 2 точки, т.е. -2.

Естествените добавят 2, т.е. +2.

Да не кажете, "пак числа".

# 692
Ми щото съм общувал с много мъже и знам, че 99 % мислим еднакво. Ако има средноинтелигентна едрогърдеста и с красиво лице е по-добре от грозна професорка. Просто и ясно.

# 693
  • София
Ми щото съм общувал с много мъже и знам, че 99 % мислим еднакво. Ако има средноинтелигентна едрогърдеста и с красиво лице е по-добре от грозна професорка. Просто и ясно.
Ще се повторя. Ако има каквато и да е, която поне двама от стадото преследват всички ще сте като облъчени и ще забравите обективните критерии.

# 694
Да да, а като сме неконформисти преследваме грозните. Най-успешните неконформисти мъже преследват грозни жени. Щот са открили истината.

# 695
  • Paris, France
Сори, ама твърдо съм изключение в това проучване и в теорията на майка ти, Невена. С ИР и малък бюст съм...

Не си. И аз имах ИР и много малък бюст. Още имам, малък бюст, де, не ИР 🤩. Проучването не твърди, че жените с малък бюст не развиват ИР. Успех в борбата с ИР и скорошно оздравяване ти желая 💐.

Пластмасовите вадят 2 точки, т.е. -2.

Естествените добавят 2, т.е. +2.

Да не кажете, "пак числа".

Хм, добавят ги към риск за рак на гърдата или какво?

Жените с естествено голям бюст често са ябълковидни и коремести, особено в Англия. С възрастта естественият голям бюст отива към пъпа и малко по-надолу.

# 696
  • София
Ще се повторя. Ако има каквато и да е, която поне двама от стадото преследват всички ще сте като облъчени и ще забравите обективните критерии.
Обратното е. Ако има обективни причини, красота, върти ги на пръста си/палава, или е лесно достъпна, или се прави на достъпна, тогава много мъже вървят подир някоя. Ама не защото другите са тръгнали, а защото я виждат, че е красива, или са усетили, че "ще дава" и "не ги пъди". Което са все обективни критерии.

Жените с естествено голям бюст често са ябълковидни и коремести, особено в Англия. С възрастта естественият голям бюст отива към пъпа и малко по-надолу.
Не е задължително да са с кореми, това естествено е кофти комбинация.
А с възрастта ... никой не е станал по-хубав. Не е фактор.

# 697
  • София
Да да, а като сме неконформисти преследваме грозните. Най-успешните неконформисти мъже преследват грозни жени. Щот са открили истината.
Красивото е социален конструкт. Къде са Рубенсовите мадами, къде са манекенките, къде фолк дивите от по 40 кг и с огромен бюст. Нищо общо няма освен модата. 2-ма да блеят по една и 22-ма вече са тръгнали на война за нея. Тъпо, но факт.

# 698
Красиво е като вземеш един човек и 1000 произволно избрани човека от срещуположния пол и като над 90% го рейтнат този човек като привлекателен.

# 699
  • София
Дори и рубенсовите мадами ще млъкнат смутено пред днешната XXXXL body positive мода, 300 кила.
Която, обаче, няма мъжки последователи.

# 700
  • София
Моля ви, разговорът взе да добива извратен характер.
Имайте милост, посред нощ е.

Танграта ще се ожени накрая за крехка красавица с максисмум чашка Б.

# 701
  • София
Красиво е като вземеш един човек и 1000 произволно избрани човека от срещуположния пол и като над 90% го рейтнат този човек като привлекателен.
Зависи от популацията, може и да не са 1000. Това е мода. Жената винаги ще бъде и атрибут на престижа, на победата, а мъжът винаги ще иска да бъде герой, героят, който я печели, заедно с всичко останало - пари, територии, власт. Понякога дори само единият атрибут на престижа го кара да се чувства герой. Елементарно е, но е факт.
Иначе остава любовта. Там излишно да обясняваме. Всеки си има своя патология на любовта, а другите се чудят защо е с тази или онази.

Танграта, нека гледаме реалния живот. В него командват жени, които са далеч извън всякаква мода. Просто са уцелили ваксата. Много често една неугледна жена успява много повече да постигне от коя да е жена трофей.

Аззи, животът е извратен. И винаги е бил такъв. Ние тук от скука си чешем езиците да го обясняваме. А обяснение може и да няма Wink

# 702
  • София
Моля ви, разговорът взе да добива извратен характер.
Имайте милост, посред нощ е.

Танграта ще се ожени накрая за крехка красавица с максисмум чашка Б.
Щях да пиша, че красивото лице бие хубави гърди. И не само аз мисля така, а повечето мъже. Но .. трябва да е с 2 точки отгоре на конкурентката. Примерно 8 и повече. Innocent

Не разбрах, какво да постига неугледната жена? В смисъл дом, семейство, деца? Това е стойностно.
Но ако е някаква изкукала кариеристка ... ами да си стои по-далеч, както си е невзрачна. Аз си постигам нещата сам, все пак, мъж съм, градил съм постижения цял живот. Това е моята роля, на мъжа.

За модата, мъжете не гледат мода, телевизии, риалитита, фолк певици и глупости. Това само жените го гледат. Или някакви коремлии, което пак не е мъже.
Мъжете не се влияят от мода, абсурд. Това пък откога е новина. Още малко, ще кажете, че и червило и грим слагат, като манекенките.

# 703
Танграта, нека гледаме реалния живот. В него командват жени, които са далеч извън всякаква мода. Просто са уцелили ваксата. Много често една неугледна жена успява много повече да постигне от коя да е жена трофей.

Ти Ангела Меркел ли би избрала да си или Николета Лозанова?

# 704
  • Далечният изток
Ейййй пак черно и бяло бе... Аз например си избирам да съм си Аида.

Общи условия

Активация на акаунт