Пак неподходящия

• 21 266
  • 902
  •   1
Отговори
# 825
  • Сф
В цял град няма достоен ерген. Не село, все пак това е град.
Охо , какви случки знам аз от един малък град аз...бурен живот кипи по околията. Общото са хотелите Simple Smile
Авторката ,като е толкова успешна и очевидно и е тясно в малкия град, а има хубава професия и се описа стойностна жена, защо не е дръпнала нанякъде след тая 9 годишна връзка? А не да чака да се закачи за някой мъж и да мечтае ? На тепсия нищо не се поднася в тоя живот , а и възрастта е вече някакъв  фактор. Така че действай Борти, направи някаква промяна , пък каквото дойде. Така дОма да чакаш нета да ти реши проблема...не става ..

# 826
Права си, и България е малка. Grinning

Ако идвам от малък град (или село) няма да хукна по София или по-голям град специално да си търся мъж.

# 827
Ариел, ти може навсякъде да намериш човек, но е грозно да се каже "Абе мъжете от моя град не стават, и да търся, там няма!"
А авторката го писа това.

# 828
  • СИ
Съгласна съм Seahorse. Просто нейните очаквания са сбъркани от началото на това интернет запознанство. Ни го знае мъжа, ни мъжа е дал някакви заявки за нещо на живо, даже по - лошо , пише щуротии за общи планове, ама онлайн. Това е хахаво. И чак пък анализ да правим защо след това се отдръпнал..Може да е искал просто да спи с някоя, може да е разнообразявал. Може дори да е женен или да има приятелка. Не четох всичко, че малко ми дойде байгън, ама доколкото разбрах той я намерил по Фейсбук за контакт. Кой знае какво е търсил, но едва ли точно нея. Добре, поне че малкия дявол, че е пълно с измамници. Потресе ме случката с крадеца на друга потребителка .. съвсем целенасочена ..И друго, в колкото и малък град да живееш, все има шансове там или наоколо да попаднеш на нещо читаво, да имаш среда, контакти. Пътувай момиче и се развивай, не се хващай на подобни кукички. Защото в крайна сметка ти си излъганата.. И се пази повече! Изобщо не става дума кой на коя среща ще прави секс, става дума да подбираме насрещния сравнително разумно.

Да... Освен жени златотърсачки има много измамници. И такива като, че ли се въртят около застаряващи моми. Сега се сещам за моя бивша колежка. Голямо дърво отнесе с един такъв. Не знам как ѝ е завъртял главата, но се опитал да ѝ продаде апартамента и някакви други наследствени имоти. Топ измамник. В голямо приключение влезе. Не знам какво е станало после, че не съм я виждал от години.

# 829
  • София
Авторке, и аз смятам, че много драматично приемаш това, че не ти се е получило с един мъж. Че и лично. Такива неща се случват постоянно. На мъжете дори по-често, защото от тях се очаква да правят първата крачка.

Аз от моя опит съм заключила следното - щом не се е получило, значи е нямало да се получи каквото и да правя. Всеки път, когато не се е получавало, в даден момент се е оказвало, че е било за добро. Но понякога е нужна перспективата на времето. А за накрая да ти се получи с правилния човек, трябва да не ти се получи с всички останали преди това. Това, което ти можеш да направиш междувременно е да се постараеш да станеш ти правилния човек за този, когото искаш за себе си. Личностното развитие и израстване траят цял живот.

# 830
Ариел, ти може навсякъде да намериш човек, но е грозно да се каже "Абе мъжете от моя град не стават, и да търся, там няма!"
А авторката го писа това.

Ще прозвучи цинично, ама авторката от къде го знае това? Да не е излизала с всичките до един?

# 831
  • СИ
В цял град няма достоен ерген. Не село, все пак това е град.
Чакам да чуя къде има. Половината потребителки са от София, че и по-големи градове, ама като ги слушаш, все бунаци, без зъби, общаци, комарджии и всякакви други скучняри.

Ми да... Какво друго да е? Като вървиш по улиците какво виждаш? Само стилни и поддържани жени или повечето са злобни дебелогъзи лелки?         Smile

# 832
Аз ако съм на мястото на авторката - на 35, сама и от малък град, с добра професия, без мъж и деца, а с желание за семейство, но не успявам да срещна качествени мъже, ще се вдигна и ще се преместя я в София, я в някой друг голям град. То не е казано, че и там ще ми се получат нещата, но ще направя поне някаква стъпка, за да проработи късмета в моя полза.

# 833
Зависи от града и колко е малък. В града на баба ми 15-20 хиляди е леш. Безработни пиянки смучат бира и дълго кафе по цял ден в капанчетата, сраснали са се с червените пластмасови столчета. Живо е само пред Еврофутбол и пред денонощния магазин за алкохол и цигари. Уикенда всички са на село. Останали са основно роми. Тъй че...

# 834
Предполагам авторката е засегната повече от това, че я игнорират, отколкото от това дали има или няма привличане. Но може би трябва да се замисли дали още от началото не е подвела мъжа, като се е представила в неавтентична светлина, той си е представял едно, пък лека полека се оказало друго. И тук в темата има еволюция на образа хем само няколко изречения. То затова дистанционните връзки са по-трудни, но поне виртуалните запознанства са лесни, просто набери по-голяма бройка и отсявай.
Като вървиш по улиците какво виждаш? Само стилни и поддържани жени или повечето са злобни дебелогъзи лелки? 
Зависи по какво се заглеждаш, подсъзнанието сортира. По принцип мозъкът игнорира 90% от нещата които е отчел, че не са важни за тебе ¯\_(ツ)_/¯

# 835
  • София
Да кажа,, че в парфюмирането има известна култура, правила, норми, школи и прочее.
Примерно - до обяд не е приемливо да се ползва парфюм. Сутрин сетивата са активни и се счита за лош вкус да си натрапваш мизирмата на околните, на мен например буквално ми се гади, когато някоя ме залее със себе си на разминаване, за мъж- не искам да мисля. Добре, че преди обяд изключително рядко излизам.
Идеята на парфюма е да ОБОГАТИ естествения аромат, а не да служи като оръжие за масово поразяване в негативния смисъл на думата.
Нашите дами в голямата си част няма никаква представа от прелъстяване, от начина, по който работи мъжкия мозък, организъм и инстинкти, женствеността им е сведена до минимум, чувствеността им гравитира към нула.
Масово не могат да се обличат, да се движат, да говорят и да се поддържат генерално, а нямат и желание за това.
От вдъхновение и двигатели на мъжкия свят, са се превърнали в отстрелъчно месо, което не може да издържи и една вечеря, преди да скочи в нечие легло, под заплахата, че ако не скочи- още сто ще скочат вместо нея и тя им вярва.
Мнението ми е генерално, присъстващите правят изключение, разбира се.

# 836
Сутрин отиващите на работа слагаме парфюм. Grinning
Много големи изводи направихте.

# 837
  • София
Зависи колко, Лори.

Защото някои парфюми са на учет в БА.

# 838
Генералните мнение са... ами остават си генерални мнения.
Генерализират (българската дума е обобщават) хора, които нямат достъп, не могат да стигнат до частното, личното.
Тоест хора неконтактни, необщителни, поради което и самотни.
Пишещите тук уважаеми мами (вкл. бъдещи) често споменават как основен преходен фактор към интимната част е приятното общуване. Ако общуването е рядко по начало, то приятното ще е още по-рядко.
Докато се разсъждава обобщаващо, генерализиращо, шанса да се стигне до приятното лично общуване е минимален.
Авторката да се замисли защо най-непосредствено ѝ идва израза: "Ще чакам следващия". Чакането не е най-добрата тактика за нея. Така ми се струва на мен. Лично Wink

# 839
И кво правим ние, които работим от ранни зори? Чакаме да стане обяд ли? Аз специално се парфюмирам като тръгвам на работа и подновявам към обяд.

Общи условия

Активация на акаунт