Пак неподходящия

• 21 387
  • 902
  •   1
Отговори
# 60
В заглавието е отговора - ПАК.
Явно все така ти се случва.
Щом е имал мераци и се е отдръпнал, явно в процеса на общуване е открил нещо, което не му е допаднало. ДАли е във външността, говора, навиците, секса, характера или пък е срещнал друга, която повече харесва, варианти има доста.
И, не, никой не ти обещава, че като е проявил начален интерес или е спал с теб и вече ще си закачите медальони "заедно за цял живот" и ще иска бебчИ с теб.
Правиш малко анализ на ситуацията, поглеждаш се отстрани и натам.
Кой крив, кой прав, не е важно. Всеки има право да си иска или не иска всякакви неща.

# 61
Дали ще спиш с мъжа на първа или 10- та среща, не ти дава никакви гаранции за бъдещи и сериозни отношения.
Имам познати и от първите, които от  години са заедно, имам и от вторите, с години се разтакават, накрая се разделят.

# 62
Добре, вие на коя среща правите секс ? Хаха, изобщо това има ли значение като някой ти допада…

# 63
Пак правите грешни причинно-следствени връзки.
Проблемът с очакванията не е в онлайн контакта, а в лъжите. Никой нормален човек (а и повечето от ненормалните, ако трябва да сме честни) не хлътва и не прави чак такива планове за бъдещето, ако не е удобно насочен от отсрещната страна.
Проблемът не е в метода на общуване, а в хората. Онлайн пращи от женени, обвързани и с деца бройкаджии, които обаче са се запознали с бялата птица до тях в бар, кръчма, пиене на домашно, сигурно има и запознанства покрай неделната служба, ама пак си търсят нещо странично. Ако му се хойка на някого, няма никакво значение дали е обвързан и къде точно се е обвързал.

# 64
Дали ще спиш с мъжа на първа или 10- та среща, не ти дава никакви гаранции за бъдещи и сериозни отношения.
Имам познати и от първите, които от  години са заедно, имам и от вторите, с години се разтакават, накрая се разделят.
Не твърдя обратното. Просто казвам, че вероятността да бъде ползвана и после отсвирена е доста по-голяма, ако си легне с мъжа рано-рано, след като хич го не знае какъв е. Като я види, че не е толкова лесна, по-скоро един такъв като споменатия би преминал нататък в търсене на по-достъпни, ако целта му е да сваля и да бяга. Все пак по-добре е да те отсвирят преди, отколкото след секса, щом търсиш сериозна връзка, а не просто секс за удоволствие. Rolling Eyes

Добре, вие на коя среща правите секс ? Хаха, изобщо това има ли значение като някой ти допада…
Ами ако целта е само секса, може и на първата, защо не. Ама ако целта е описаната от авторката - ми не бих правила на първата среща. Особено ако съм се запознала с мъжа в интернет и нямам никаква идея какъв е той в истинския живот. Ето, затова сега жената е зарязана, след като е имала огромни очаквания към подобен индивид, и това я е наранило. И то повече, отколкото щеше да я нарани, ако не беше избързала да спи с него. Можеше да й излезе късмета, но сладкодумните от нета обикновено са точно типа свалячи. Като бях млада съм правила секс след няколко срещи с гаджета. Ама не съм искала да се женя за тях и да правим семейство. Просто исках секс. С мъжа ми правих секс за пръв път ДОСТА след като се запознахме и бяхме излизали по срещи бая дъъълго време. Като усетих още от началото, че няма да искам само секс от него, а май ще искам повече, просто изчаках известно време, за да видя дали той ще се откаже.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:25 от Erebus

# 65
  • София
Аз имам няколко сериозни връзки със секс на 3-4 среща. Включително тъй нареченият ми съпруг все още.
Тъй че причината не е това.
За мен в случая на авторката ми свети червена лампа за това, че са се виждали прекалено рядко. Това означава, че е станало нещо друго през това време!

# 66
За съжаление, много мъже се възползват от жените на твоята възраст, че и по-млади, играейки си с копнежа им за семейство и деца.
От една страна, няма нищо по-естествено от това една жена да иска семейство и деца. От друга, това я прави лесна плячка за търсачите на неангажиращ секс и разнообразие.
Не знам какъв съвет може да се даде в случая, освен един – жената да се държи на висота и да не дава вид на отчаяна и бързаща. Да не натиска и да не търси гаранции. Това – ако срещне горе-долу свестен мъж и да не го подплаши още отначало.
За играчите – там нищо не помага. На някои жени им се налага да целунат доста жаби, докато намерят принца. Друг е въпросът, че по някое време принцовете са привършили и наоколо са останали само обикновени жаби.

# 67
  • София
Хората се срещат всеки ден, заживяват заедно и пак накрая излиза, че не са един за друг, та ми е непонятно как от малко чатове и две срещи голям човек вече фантазира как ще се казват децата от тази връзка.
Малко по-реални хора да търси авторката, и мечите са хубаво нещо, но малко по-реалистични и практически изисквания не вредят. Дори от романтична гледна точка влюбен мъж тича, лети да види любимата, не си чати и да няма време да мине 100 км. Хората на работа ходят всеки ден на такива разстояния, а то с месеци не може да се организира...

# 68
  • sofia
Не търси причината в себе си ... Човека е бил просто бройкаджия , но по със стил и внимание.
Затова си се подвела.
И наистина само от живият контакт се черпи най -точна информация, за човека срещу теб!
Жестове , думи, поглед, поведение ,емоция...

# 69
  • в сърцата на децата <3
Като бях млада съм правила секс след няколко срещи с гаджета. Ама не съм искала да се женя за тях и да правим семейство. Просто исках секс. С мъжа ми правих секс за пръв път ДОСТА след като се запознахме и бяхме излизали по срещи бая дъъълго време. Като усетих още от началото, че няма да искам само секс от него, а май ще искам повече, просто изчаках известно време, за да видя дали той ще се откаже.
И ако след дъъъъългото ухажване се беше случило така, че господинът се окаже тотал щета в леглото, пак ли щеше да си го вземеш за съпруг? Щото не се отказва и иначе не е лош човек, нали.

Хич не виждам драмата в секс на която среща му дойде мерака на човек, ако пък в последствие се окаже, че не е "принца" - сбогом и благодаря за рибките. Толкоз. Проблема на авторката е в заблудата, че този човек иска нещо повече, но това категорично няма общо със секса. Ако не си бяха паснали или ако това е било целта на гимнастиките с ухажването - щеше да я отсвири след това. Според мен някоя по-нещоситам дето го кефи се е появила, а той (очевидно) няма топки да отстоява позиции и само хвърчи тук-там. Хубаво е станало, че само за няколко месеца е станало ясно това, а не след години, брак, деца и чудеса да го хване, че редовно кръшка.

# 70
А кога да преспи с него,на 15 среща ли ? Според мен е много приемливо на 3 среща да си легне с него. Аз примерно преди 2 г.още на първата среща си легнах с момчето,естествено познавахме се от 2 години ,но не сме били заедно и ето 2 г.по-късно имаме и бебе 🙂
Абе вие наред ли сте? Излизаш с тотално непознат, преспиваш с него на 3-та среща, тоест той не полага грам усилие, и очакваш да намериш в негово лице мъжа на мечтите си? Или вие сте много наивни, или аз нещо не мога да схвана логиката... Лесните жени на мъжете са им за забавление, а не за създаване на семейство. Поне за масата мъже. Няма нищо лошо авторката да спи с когото си иска. Порастнала е, то си е найна работа дали с един или с 1000, не е моя. Ама да чака на късмета да попадне на господин, който ще иска да създава семейство с нея при такива обстоятелства... Ами честно казано, звучи крайно несериозно. Да се забавлява - да. Но е поне 90% по-вероятно да попадне на такъв като въпросния герой от темата, отколкото да намери стабилна половинка.

Аз ли не мога да обясня, вие ли не може да ме раберете, като ме четете... Жената писала, че иска мъж за семейство и деца. Излиза с непознат, вярва му на приказките, спи с него веднага, и после се чуди защо той избягал... А вие ми разправяте, че аз не съм наред. Ми той ловец в нета, то се вижда. След като не търси забежки жената, не схващам защо трябва да преспива с мъжете веднага. Аз съм на мнение, че това я прави да изглежда несериозна в мъжките очи. Тя така може да мине и през още 20 подобни оттук нататък, без да постигне целта си, която е да създаде семейство...

О, разбирам идеята ти. Секс се прави само за размножаване.... Мда.
Щом така сте я разбрали идеята, няма какво да направя. Въпрос на тълкуване. Аз отдавна спрях да се размножавам, но още не съм спряла да правя секс за кеф, не смятам и да спирам. Вашето си е Ваша работа...

# 71
Наистина, не мисля, че проблема е в това на коя среща правиш секс, може и на първата и след това да сте неразделни, може и на 20-тата и пак да се разделите след това. Аз дори това не го броя за връзка, просто си споделям разочарованието и търся подкрепа и ошамаросване може би. Но със сигурност не е ок да говориш празни приказки на почти 40 год. За тези, които се чудят не е семеен, няма деца и жена. Иначе е възможно паралелно да си е писал с други и да е попаднал на нещо, което повече му харесва, независимо в какъв аспект. За напред ще си имам обеца на ухото и на писаници в нета няма да вярвам толкова безкористно.
За тези, които са против срещите чрез нета, мога да кажа, че имам познати, които така се запознаха и в момента са щастливо женени и с деца. А при мен, тъй като съм и хоум офис, всичките ми приятелки са женени, нямам особено големи опции къде другаде бих могла да срещна някой, затова използва социалните мрежи.

# 72
Като бях млада съм правила секс след няколко срещи с гаджета. Ама не съм искала да се женя за тях и да правим семейство. Просто исках секс. С мъжа ми правих секс за пръв път ДОСТА след като се запознахме и бяхме излизали по срещи бая дъъълго време. Като усетих още от началото, че няма да искам само секс от него, а май ще искам повече, просто изчаках известно време, за да видя дали той ще се откаже.
И ако след дъъъъългото ухажване се беше случило така, че господинът се окаже тотал щета в леглото, пак ли щеше да си го вземеш за съпруг? Щото не се отказва и иначе не е лош човек, нали.
Че закъде да бързам? Да не престарея и да съм на 25 примерно без да имам съпруг и дете ли? Сакън... Или да е супер в леглото, ама да ме зареже като ме мине, туй щеше да ме накара да се почувствам страхотно - поне съм ставала за минаване, значи... Или пък, като установя, че е супер в леглото, да се вземем набърже, ама нали толкоз ОТДАВНА го познавам - да се окаже примерно алкохолик, или наркоман, или хрантутник, или пък побойник... После да пиша теми тука "Моля, дайте ми съвет!.."

А кога да преспи с него,на 15 среща ли ? Според мен е много приемливо на 3 среща да си легне с него. Аз примерно преди 2 г.още на първата среща си легнах с момчето,естествено познавахме се от 2 години ,но не сме били заедно и ето 2 г.по-късно имаме и бебе 🙂
Ама сте го познавали от 2 години. Изобщо няма нищо общо с преспиването с непознат.

Айде, няма нужда нататък... Щом ме набеждавате за голяма моралистка. Нека не спорим. Явно авторката не е сгрешила, и пак се връщаме на вечното женско утешение - "Ми то нямала си късмет, затова..." Щом има хора, дето да си разчитат на късмета и каквото стане - това, значи не е проблем да се действа по описания от авторката начин. Да си продължава така с мъжете и да си пише след всеки по една такава тема като тази, пък вие я успокоявайте, че просто късмета й бил лош... Все някога ще се обърнат нещата, нали?

# 73
  • София
Ето че и ти го каза. Проблемът е в това, че не са се познавали достатъчно. А онлайн това опознаване не става. Почти всичката ценна информация, която съм извличала за мъж, е била на живо.
На сладки приказки онлайн не вярвам.

# 74
Ето че и ти го каза. Проблемът е в това, че не са се познавали достатъчно. А онлайн това опознаване не става. Почти всичката ценна информация, която съм извличала за мъж, е била на живо.
На сладки приказки онлайн не вярвам.
Ама нали това казах още в началото - секс с НЕПОЗНАТ на 1-2-3 среща не е нормално да прави, ако целта не е само секса за кеф... Къде изобщо някой прочете друго?!

Общи условия

Активация на акаунт