Пак неподходящия

• 21 536
  • 902
  •   1
Отговори
# 255
Джон Ленън пък от всички жени по света е избрал Йоко. И аз мисля, че любовта не е по заслуги, а е някакъв късмет.

Тогава пък защо вместо мъжът да си затваря очите, авторката не си затвори очите и да вземе някой под нейното ниво. В крайна сметка вие казвате, че няма проблеми да не си отиват. Ама искате мъжът да снижи критерия, а не авторката. Интересно защо?

# 256
  • София
Че, тя си го е снижила Joy

# 257
  • София
Джон Ленън пък от всички жени по света е избрал Йоко. И аз мисля, че любовта не е по заслуги, а е някакъв късмет.

Ако е така, що е тоя редовен хейт към мъжете във форума, че "не ставали".

Избор от мъже винаги ще има и за всяка.
На жените им се предлага на поднос, трябва само да изчистят плявата и да си намерят своето.

Футболеро, стига писа бакалски сметки и сантиметри, критериите са съвсем, съвсем друго нещо.
За еднократно слагане, избор някакъв има. Ама и той спада след 35-40. За брак, деца, стабилност, лоялност, изборът е супер тесен, независимо каква пухкава купонджийка била на 35.

Баш за критерии си говорим, щото авторката каза "и той е ИТ". Други пригласящи казаха "и да не си взимаш нищо по-долу от "твоята кариера"". Това ако не е мерене със сантиметри, какво е?
И откъдя накъдя мъжът като е ИТ ще иска непременно жена ИТ.
Да, има афинитет, с ръка на сърцето заявявам, че предпочитам ИТ, но никога за сметка на останалите 5 по-решаващи качества, първото от които е възраст, второто външен вид.

Снижила, вятър. Самата тя каза, че отказала на няколко мъже, а баш на тоя кацнала. Не ми прилича хич на снижаване.

По вашата логика, ако някой 20г льоло отиде при 20г красавица и ѝ каже, абе ние тука си мачваме по възраст, няма да бягаш, съгласяй се. Каква ще е реакцията ѝ. - Абе тоя май не е с всичкия си.
Не става мач по 1 критерий, точно избран от жените, нито на ептен на сляпо. Иначе мажЕте с розовата баданарка очилата, не ви спираме.

# 258
Както казах критерия съм го снижила… ама въпросния явно не е, не го знам какво търси…, все пак за да ми е писал все си мисля, че визуално съм му харесала

# 259
Еми случва се ти да го харесаш, а той теб не. Приеми го и следващия.

# 260
  • София
Както казах критерия съм го снижила… ама въпросния явно не е, не го знам какво търси…, все пак за да ми е писал все си мисля, че визуално съм му харесала
Как точно го снижи тоя критерий, и откъде премери, че си го снижила достатъчно?

За да ти пише, не означава нищо. Мъжете копи пействат на по 100 жени, а преди тиндъра 80% от тях бяха и без снимки. И как да ги харесат визуално. Писането изобщо не е гаранция, че е харесал каквото и да е. Мъжете просто "крещят" от желание да го топнат. Тестостеронът, основният двигател на секса при мъжете е 1000 пъти по-наситен от при жените. Вие изобщо си нямате и понятие какво означава и усеща разгонен мъж. И на козички го слагат, ако няма друго на какво. Чух, че имало някакъв български филм по въпроса, за някакви граничари ...

# 261
Критерият за отношение към теб трябва да го повишиш, а не да го снижаваш!

# 262
Особено пък едно време по сайтовете за запознанства. Имах шаблон и копи пейст. Има ли време да измисляш за всяка при положение, че там фалшивите профили са масово, всеки слага фалшиви снимки, а процентът на отговаряне е малък.

# 263
  • София
За една жена на 35 нищо не е спаднало, вярвай ми.
Пълно е с ергени от 30 до 45 и са си съвсем окей. Намират се, мачват се, създават семейства.

# 264
  • София
Абе, любовта е сляпа само при жените. При мъжете не е баш така.

Да бе Simple Smile Плюс това, модата във външния вид се мени. Векове наред жената е трябвало да има по-скоро рубенсови форми, но от епохата на гей дизайнерите станаха модерни, например, жени като мен. Ако не беше това стечение на обстоятелствата сигурно още щях да съм на ниво Бриен от Тарт.
Та и мъжете кълват и те не знаят на какво, особено ако се включи състезателния елемент, но повечето мъже не се женят за жена трофей, защото ще и треперят. И ако разсъждаваме има много фактори, в реалността обаче се сблъскваме най-често с необяснимото. Освен при хора, които целенасочено са решили да се задомят и после да си изневеряват с каквото наистина харесват.

# 265
Освен при хора, които целенасочено са решили да се задомят и после да си изневеряват с каквото наистина харесват.
Това не е ли малко неактуална концепция?

# 266
  • София
Критерият за отношение към теб трябва да го повишиш, а не да го снижаваш!
Точно така. "За отношение" критерият трябва да се вдигне, а другото само ще се намести.

За една жена на 35 нищо не е спаднало, вярвай ми.
Пълно е с ергени от 30 до 45 и са си съвсем окей. Намират се, мачват се, създават семейства.
Нещо не четеш с разбиране май.
Независимо от възрастта, мъжкото желание превъзхожда с хиляди пъти женското. И това е съвсем естествено, те първи инициират запознанство. А и прирдата би се простреляла в крака при друг вариант, заради големия риск при женското забременяване.

За ергените от 30 до 45, пак не четеш с разбиране, писахме, ако са от тия "търсещите и намиращите" те си имат критерии. Ако са от ония, дето си "играят на онлайн игрите", да, с такива е пълно, ама не ги щете.

Абе, любовта е сляпа само при жените. При мъжете не е баш така.

Да бе Simple Smile Плюс това, модата във външния вид се мени. Векове наред жената е трябвало да има по-скоро рубенсови форми, но от епохата на гей дизайнерите станаха модерни, например, жени като мен. Ако не беше това стечение на обстоятелствата сигурно още щях да съм на ниво Бриен от Тарт.
Та и мъжете кълват и те не знаят на какво, особено ако се включи състезателния елемент, но повечето мъже не се женят за жена трофей, защото ще и треперят. И ако разсъждаваме има много фактори, в реалността обаче се сблъскваме най-често с необяснимото. Освен при хора, които целенасочено са решили да се задомят и после да си изневеряват с каквото наистина харесват.
Глупости! Мъжете следват нагона, а не мода. Те са много по-малко повлияни "стадно" от жените, защото са по дефиниция водачи и решават с главата и сами. Кльощавите манекенки никога не са били много харесвани. Има си изследвания, проучвания, мъжете харесват стегнати жени, с изваяни форми, широк ханш, голям бюст, младо лице. И така е от пам ти века. Поне тия с избор. Тия, които нямат, харесват каквото има.

# 267
  • София
Освен при хора, които целенасочено са решили да се задомят и после да си изневеряват с каквото наистина харесват.
Това не е ли малко неактуална концепция?
В някои среди не е. Има си жени, които търсят целенасочено финансово красиви мъже, и мъже, които търсят жена атрибут на престижа. Какво реално харесват никой не знае. Това като пример, иначе концепцията е остаряла, да. Затова казвам, че в ера, в която хората са самостоятелни и не те сочат с пръст ако не се задомиш до 25, могат да си се събират по любов, и така е и най-добре, пак казвам, според мен. Трудно се търпи човек без любов, много се набиват на очи недостатъците му, а и в един момент всичко може да дразни, дори да не е обективен недостатък. Ей тук всяка втора тема е такава – започва се с как в началото всичко било ок, после две страници с какво е дразнещ, докато се стигне до признанието, че авторката е срещнала друг, по когото наистина си пада и на неговия фон половинът е лъснал като неприятник.

# 268
  • София
Танграта, сгъвай ги тия чаршафи и не ми обяснявай кво разбирам и не разбирам аз, още повече какво мисля, при все, че изобщо не се намирам в диалог с теб Joy

# 269
  • София

Има си жени, които търсят целенасочено финансово красиви мъже, и мъже, които търсят жена атрибут на престижа. Какво реално харесват никой не знае. Това като пример, иначе концепцията е остаряла, да. Затова казвам, че в ера, в която хората са самостоятелни и не те сочат с пръст ако не се задомиш до 25, могат да си се събират по любов, и така е и най-добре, пак казвам, според мен.
Да, хубаво било да не те шеймят, ако не се задомиш на 25, ама после на 35 питаш къде е любовта и тръпката, кой да ти каже, че си я изпуснала. На някакъв дисонанс ми прилича.

Относно "финансово красивите" мъже, при някои жени е издигнато в крайност, гледа се само това и в някакви крайности, супер бизнесмени, но почти всяка жена гледа и финансите, кариерата. В случая в темата също се спомена, "да не е по-долу кариерно". Това си е баш "финансова красота" за мъжа, защото се търси реципрочност там, където няма уместност за такава. Все едно жената да си каже, аз като имам слива, искам и мъжът да има. Ама то затова сме различни, мъжът осигурява стабилността и финансите, жената репродукцията. Критериите са различни, жените искат от мъжа кариера, но той не иска това от жената. Поне не и в първите 5 по важност критерия.

Общи условия

Активация на акаунт