Пак неподходящия

• 21 277
  • 902
  •   1
Отговори
# 780
Ниско самочувствие.
Какво значение има.
Хората си пасват и с недостатъците си, ако си пасват и има химия.
Твоето прилича на една обикновена посредствена среща от интернет. Класика – 2-3 срещи и не става нищо. Пак класика – разминаване на очаквания от чат и реал.

# 781
  • София
И какво значение има, че сте се харесали на снимка като на живо не сте си допаднали?
На мен интересното ми е, кое не му е допаднало в мен, просто ме чопли това 😀
Любовта не е конкурс. Може най-силните ти страни да не са му допаднали, а най-вероятно просто нямате химия. Тъпо звучи, но влюбването е ирационално. Не си била на интервю за работа.

Аззи, понякога полуграмотен мъж може да е много обичлив, човечен, детешар, сексуален полубог и всичко, което някой интелектуалец с визия на киноактьор не е. Пак казвам, половинките не са аксесоар, с тях животът трябва да е по-добър, отколкото ако си сам, чисто емоционално. Хора, които кълват само на лустро вероятно ще се допълват от други повърхностни същества. Иначе дали твоят пример ще пие в Мегами, на Ривиерата или в кварталния Еврофутбол, все ще си е дъно, защото е алкохоле.

# 782
Аз не мисля, че ще се почувстваш по-добре ако чуеш причините да не иска нещо повече. Напротив - може още повече да се депресираш.
Може визуално да не си му допаднала, гласа ти и смеха ти да са го изкарали извън нерви. Всичко може. За какво ти е да ровиш? Като те нахрани за всичко, което не му е допаднало ще ти стане още по-кофти.

# 783
  • Paris, France
Не мога да кажа, че имам голям опит с онлайн срещите, това ми е втората такава среща на по-дърти години, имам и две-три като тийнейджърка. И си мислех, че някой като те кани на среща, значи те е харесал, естествено първо на снимка, все пак водили сте някакъв диалог, логично е да сте си допаднали и в това отношение. Аз например, не се срещам с някого, ако не съм впечатлена от съответния човек. Знам, че живия контакт е по-различен, но малко или много от преди това трябва да сте си допаднали.
Nevena, няма как да се влюбя от три срещи, затова исках повече да опозная човека. Факт е, че на първата среща се държах малко дистанцирано, но то пък и няма как да му се нахвърля, съвсем нормално възпитано. Даже първо ходихме на кафе, после предложи да отидем на вечеря. Не знам какво да ви кажа…
Имала съм пеперуди в стомаха разбира се, но то е било отдавна, за връзката 9 годишната се запознахме в работата и си имах пеперуди да. Все пак много години от тогава… не знам дали да ги очаквам пак тези пеперуди хахах

Уф, един човек може да те впечатли в разговор, но никак да не те привлича полово, а даже да не е грозен. За мене, примерно, външността на Леонардо ди Каприо е отблъскваща. Не бих и помисляла за връзка с 99.99% от мъжете, с които водя приятни разговори. Допадане в интелектуален план не е достатъчно и даже не е важно за да можем да имаме връзка с човека. Ти се оповаваш на интелектуално и професионално сходство когато търсиш партньор. Аз си избирам партньорите по физическо привличане първо. Интелектуални и професионални разговори мога да водя с приятелки и колежки без да се налага да имам плътска близост с тях.

Снимката не отразява реалния човек. Парфюмистка съм и без да усетя миризмата на мъжа не мога да реша дали го харесвам.

Не е вярно, че не можеш да се влюбиш от три срещи. Човек се влюбва за части от секундата. Няколко пъти съм се влюбвала така и тези тръпки бяха споделени, имаше взаимност и всички връзки до една ги отчитам като много успешни и не съжалявам за тях. Само една не се състоя, защото много се дърпах и сега съжалявам, че не я изживях. Ако за две срещи не съм влюбена, трета няма. Като млада излизах с мъже, в които не бях влюбена. Не се влюбваха лудо и те. Явно са усещали.

Не знам дали на 35+ ще изпиташ пеперудите, които си изпитала на 20г. Възможно е по принцип. Звучиш, обаче, изморена от живота и пресметлива в запознанствата, което е признак на старост.

Имам приятелка, която не се беше влюбвала 30 години. Наскоро и дадоха хормони заради остеопороза от менопауза и ми сподели, че се влюбва често. Най-добрата ми приятелка също взе да се влюбва с HRT (ХЗТ). Консултация с ендокринолог може да ти помогне.

Аз не мисля, че ще се почувстваш по-добре ако чуеш причините да не иска нещо повече. Напротив - може още повече да се депресираш.
Може визуално да не си му допаднала, гласа ти и смеха ти да са го изкарали извън нерви. Всичко може. За какво ти е да ровиш? Като те нахрани за всичко, което не му е допаднало ще ти стане още по-кофти.

Точно. Също, това, което той не е харесал може друг да го хареса. Не виждам смисъл от ровене и самобичуване.

# 784
не му харесва, че не си му комшийка, или че не си по-хубава от комшийката му, която не му обръща внимание, или каквото там си избереш и измислиш...
защо въобще това да е от значение?
решил човека, продължавай да се оглеждаш за по-пеперудест..
каква е тази драма от едно отхвърляне на някой, който дори не те е привличал първоначално..

# 785
  • София
И аз си помислих за хормони.

# 786
  • София

каква е тази драма от едно отхвърляне на някой, който дори не те е привличал първоначално..
Авторката е айти, опитва се да намери алгоритъма, а има неща нелогични, без причина, без да са оценка и без нужда от изводи. Още повече, като ти не харесваш много някой и го поставяш без да искаш на по-ниско ниво, пък после като излезе, че той не те харесва и някак се получава греда. И това също не е много рационално...

# 787
Невена, и аз съм пармюмопристрастна и за мен мирисът на мъжа е мега важен. Не на парфюма му, на кожата. Ако не ме привлече и упои мирисът на кожата му, ами не. Нямаме химия. Ето нещо елементарно Не го преценявам само по външност или портфейл. Ако ще и милиони да има, ако не ме привлича мирисът му, бай.

# 788
Ше дебнеме когат ви фане хремата.

# 789
  • София
Стига да не ни залюти на очите Simple Smile Извинявам се, но сетих за вица.

# 790
  • Paris, France
Невена, и аз съм пармюмопристрастна и за мен мирисът на мъжа е мега важен. Не на парфюма му, на кожата. Ако не ме привлече и упои мирисът на кожата му, ами не. Нямаме химия. Ето нещо елементарно Не го преценявам само по външност или портфейл. Ако ще и милиони да има, ако не ме привлича мирисът му, бай.

Да и така бачка мозъкът на всяка жена, дори и не парфюмопристрастената. Става дума за имунна съвместимост, ниво на близост на родство, здравословен и възрастов и даже семеен статус.

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2019.00261/full

Миризмата на женените мъже не била привлекателна и понеже привлекателността на мириса корелирал с привлекателността на лицето, явно и визуално не били стока. Извод - мъже, не се женете ако искате да се харесвате на жените!

Не помага. Най-отблъскващата миризма на мъж съм я усетила точно хремава и мислех, че е от грипа. Човекът беше американски индианец, млад, чист и ми миришеше на сладка роза. Менопозалната ми, 70+ годишна съседка каза, че и миришел на хубаво.

Гонила съм мъж да разбера какъв парфюм носи. Отявлено харесах парфюма (Joop Homme), не мъжа.

# 791
Според мен се правите на интересни. Щял да те упои мирисът на самата кожа ( без парфюм) , за първи път чувам такова нещо.
Пък ако е вярно, жалко за мъжете. Ходиш по срещи, мислиш какво да приказваш цяла вечер и накрая ги отрязват понеже кожата им не действа упояващо..

# 792
  • Paris, France
Според мен се правите на интересни. Щял да те упои мирисът на самата кожа ( без парфюм) , за първи път чувам такова нещо.
Пък ако е вярно, жалко за мъжете. Ходиш по срещи, мислиш какво да приказваш цяла вечер и накрая ги отрязват понеже кожата им не действа упояващо..

Напротив, добре е за мъжете, защото няма да се сдобият с потомство с дефектен имунитет. Жената усеща, че мъжът не предлага подходящи гени, а не, че гените му са лоши per se. След отхвърляне мъжът е свободен да се пробва другаде. Да не забравяме, че мъжете имат предимството да предлагат. Жените само разполагаме с предложено. Един мъж може да предложи вечери на 10 000 жени в интернет. 10 да приемат - все една ще го хареса. Жените чакаме мъж да ни предложи и малко жени получават предложения от много мъже, които да са техния тип.

Напълно вярно и доказано е това за миризмите на подсъзнателно ниво и съществува и при насекоми, освен по-висши животни.

https://en.wikipedia.org/wiki/Body_odour_and_sexual_attraction

# 793
  • София
И при мен го има това с аромата. Ако си допадаме, усещам го все едно да има супер парфюм. А на практика няма парфюм, това е естествената ѝ миризма. Една сладичка миризма, иде ти да я изядеш.

# 794
  • Далечният изток
Еми нали точно това са феромоните...

Общи условия

Активация на акаунт