Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,кафемашината ми се развали,Делонги е и предполагам ,че помпата е заминала,не е в гаранция,някой с препоръки къде мога да е занеса за ремонт?

# 106
  • Пловдив
Здравейте,кафемашината ми се развали,Делонги е и предполагам ,че помпата е заминала,не е в гаранция,някой с препоръки къде мога да е занеса за ремонт?

Служебните машини /роботчета/ ги носехме в Жан Сервиз. Има и два сервиза в Кючука - на завоя от Практикер към НАП и другото място е на изхода за Марково преди Инсаойл. Това съм виждала, като минавам от там. Не се наемам да препоръчвам обаче. От Жан сервиз не бяхме много доволни. Но машините бяха стари - Бош и Юра.

# 107
В МОЛ Плаза има ли още автомивка на паркинга? Преди години имаше, отдавна не съм ходила, а в сайта няма информация.

# 108
Момичета, знаете ли къде могат да ми сменят машинка на здрав цип?
Имаше един магазин във Форума, за кинкалерия. Не работел от 2 години, там съм носила преди.

# 109
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде могат да ми сменят машинка на здрав цип?
Имаше един магазин във Форума, за кинкалерия. Не работел от 2 години, там съм носила преди.

В търговски център Сани -входа от към Димед в магазина за шивашки нещица.

# 110
Благодаря, знам го! Ще питам там. Flowers Hibiscus

# 111
Къде в Пловдив мога да купя ето този препарат за отпушване на канали? Преди много, много години имаше в един магазин в Кючука, но дори не съм сигурна, че бих го открила този магазин.

Благодаря!

# 112
Намалиха ли цената на ученическите карти за градски транспорт?

# 113
За март- не.

# 114
За март- не.
А от 1 април колко става?

# 115
  • Пловдив
Не съм чула нищо аз...

# 116
13лв е картата
Синът ми днес е извадил

# 117
А защо ги намаляват? 16 беше докато дъщеря ми учеше, 2018.

# 118
Препоръчайте ми кинкалерия/шивач, който би бил склонен да се занимае с няколко по-заиграни мои идеи за поправка на дрехи Smile

Какво имам на ум:
Скрит текст:
Намерих си черен топ с презрамки тип корсет, който обаче ми е един номер по-малък и искам да се разшири малко, примерно с добавяне на 2 вертикални панела от двете страни.

Тази рокля ми е точно по размер навсякъде, освен на талията, и искам да се свие само там

И на тази блуза искам да сваля ръкавите и да се зашият на черна основа(? накратко, да сменя цвета горчица с черен) и съответното на останалото в цвят горчица да се направят контрастни черни къси ръкави

На теория не мисля, че работата и по трите дрехи е чак такава философия, но след като веднъж ми окепазиха най-обикновена пола за свиване, реших да поискам препоръка за някой можещ Sweat Smile

# 119
Латинка - зад Семинарията, адресът е
ул. „Професор Асен Златаров“ 24.

Общи условия

Активация на акаунт