Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мило ми е, когато отворя кутийката с бижута и видя златната буквичка, подарена ми от прабаба ми, когато съм се родила, въпреки че никога не съм я носила. Както и кръстчето от кръщенето ми. И тези на децата ми, подарени от кръстниците им за техните кръщенета. Скъп спомен от скъпи хора могат да бъдат много неща, които с времето да не увеличават номиналната си, но да бъдат натоварени с неизмерима сантиментална стойност.
Хубави велосипеди къде? И дали могат да се вземат на изплащане, ако са на по-сериозна цена?
DragZone на Мария Луиза. Продават на лизинг.
Какъв размер, че имам един детски свободен?

# 361
Г-жа Шантал, 100% има. Аз съм слагала, къде ли не. Влизам и питам, казват ми цена, на някои места имай предвид, че искат рецепта за лекарството. Правих един курс с Б12, който се слагаше по схема и в Торакс не искаха да ми го сложат без рецепта. Във 2ро ДКЦ искаха спринцовката да си занеса. При ЛЛ ми ги слагат без пари. Иначе варират цените между 2 и 10лв за инжекция.

# 362
  • Пловдив
Хубави велосипеди има и в един магазин на бул.България, срещу х-л Санкт Петербург. Не съм ходила скоро, но предполагам, че магазина все още съществува.
Също много голям избор има в Макском на Голямоконарско шосе.

# 363
Здравейте,бихте ли ми препоръчали човек или фирма изкупуваща стари електроуруди,имам стара съдомиялна и един телевизор от които искам да се оттърва?

# 364
  • Пловдив

Хубави велосипеди къде? И дали могат да се вземат на изплащане, ако са на по-сериозна цена?

Хубави велосипеди има и в Декатлон.

# 365
  • Пловдив
Сестра ми купи на племеника велосипед Драг от магазин срещу църквата "Св. Петка". Доволна е и от консултирането относно избора. Относно буквите и кръстовете, не са моята стилистика, независимо ще се носят ли, или няма да се носят. Аз не бих подарила. Но, хората са различни, затова и мненията са различни. И подаръците.

# 366
Г-жа Шантал, 100% има. Аз съм слагала, къде ли не. Влизам и питам, казват ми цена, на някои места имай предвид, че искат рецепта за лекарството. Правих един курс с Б12, който се слагаше по схема и в Торакс не искаха да ми го сложат без рецепта. Във 2ро ДКЦ искаха спринцовката да си занеса. При ЛЛ ми ги слагат без пари. Иначе варират цените между 2 и 10лв за инжекция.
Точно това е, че били някакви билкови инжекции, закупени от Германия, рецепта няма.
Затова ми светна лампичката, че не навсякъде биха искали и за да не се разкарваме.. Във 2ро ДКЦ в почивен ден ли? Доколкото съм виждала е затворено.

И пак да си повдигна въпроса за запояване в централната част на града. Ясно, че във всяко квартално, но съм до ресторант Стадиона и не съм видяла никъде покрай нас.

# 367
Хубави велосипеди има и в един магазин на бул.България, срещу х-л Санкт Петербург. Не съм ходила скоро, но предполагам, че магазина все още съществува.
Ние също купихме от там, защото в Драг бяха повече тъмни цветове, а ние търсихме момичешко.

# 368
  • Plovdiv
Ще имам гост през уикенда, който трябва да си постави инжекция, къде има манипулационна, в Св.Георги?

В Медикус Алфа и е денонощно

# 369
  • Наблизо
здравейте,не знам дали е за тук,но търся препоръки за добър травматолог и ревматолог и за ендокринолог.
Някой който наистина го е грижа за пациентите и не се стеснява да предписва ядрено-магнитен резонанс и други нужни изследвания,
Благодаря!

# 370
  • Пловдив
здравейте,не знам дали е за тук,но търся препоръки за добър травматолог и ревматолог и за ендокринолог.
Някой който наистина го е грижа за пациентите и не се стеснява да предписва ядрено-магнитен резонанс и други нужни изследвания,
Благодаря!
Бюти, препоръчвам да идеш при някой в Ендокринологията на В.Априлов...напр. д-р Троев, д-р Консулова. Отиваш някой ден по обяд и ги търсиш там на място.

# 371
  • Пловдив
Благодаря!
Бюти, препоръчвам да идеш при някой в Ендокринологията на В.Априлов...напр. д-р Троев, д-р Консулова. Отиваш някой ден по обяд и ги търсиш там на място.
Д-р Илиев също е добър и работи също в ендокринологията.
Иначе платено доц. Орбецова, тя е завеждащата на ендокринологията  и доц. Нончев, той на частно и в Каспела.

# 372
  • Наблизо
Много благодаря!
А за ревматолог?Става въпрос за болезнено коляно,събиращо вода..

# 373
  • Пловдив
Орбецова е професор, да и тя откликва.
Под ендокринологията е Ревматологията като отделение и могат да те насочат вътрешно за изследвания и т.н.

# 374
  • Наблизо
Няма да съм с тях,за възрастен роднина е и трябва да има час..
Взех час за Консулова,в кабинета й на Филипово.

Общи условия

Активация на акаунт