Баба Марта бързала, на всички от 'Искам бебе' мартенички вързала. /тема 37/

• 39 407
  • 827
  •   1
Отговори
# 165
Юпитерче дано леко да мине и бързо да се възстановиш 🤞🥰

Аз сега съм в 28 г.с и направо се чудя кога минава това време 😱, пък да не казвам, че не сме до никъде вкъщи и с покупките 😃

И аз ще съм секцио, но много ме притесняват тези упойки.Категорично не искам да съм с пълна, а спинална не знам дали ще ми разрешат, заради старите проблеми с кръста 🤷..Ама гледам да не го мисля от сега, имаме време 🤣

# 166
Юпитерче, стискам ти палци да мине леко и всичко да е наред 🤞🤞🤞 То не останало, аз родих в 38+4 🤣
Мери, доста е напреднала и твоята бременност 🤰Мина ли вече втората фетална? Хем имаш време за покупките, хем накрая с най-големия корем, според мен не е най-доброто време за покупки, но за всеки е различно....
И аз чакам Билийвчето да пише новини 🤞🤗

# 167
Ооохоо Уинтърче в края на месеца даже съм на 3-та ФМ 🤭
Ами то реално погледнато всичко е набелязано, списък имаме, трябва ни точно 1 ден да набавим всичко 🥹 Иначе мебелите са поръчани и може би затова толкова лежерно го караме..Сега както се казва "всичко е на един клик разстояние" 🤣

# 168
Jupiter sea, по вода да мине и бързо да се вдигнеш. Здраво бебе да гушнеш, да се храни добре и да спи като ангелче и да те  подмине следродилната!

Мери, аз до последно измислях какво още да купя 😄

Моето второ бебе от Искам бебе стана на 1 годинка. Отпразнувахме си вкъщи с близки. Сега чакам да дойде прохождането.

# 169
  • Бургас
Юпитер, леко раждане и бързо възстановяване пожелавам. Да се похвалиш после тук Simple Smile

# 170
Момичета, мина операцията. Имаме си още един мъж. 💙 3740гр, 50см, роден в 39+2

# 171
Юпитерче, честита двойна мъжка радост! Желая на малкото лъвче да расте мноого здрав, палав и обичан! А на вас да ви носи много радост и поводи за гордост!
На теб леко и бързо възстановане и скоро да се гушкате всички заедно вкъщи!

# 172
Честита радост! Heart Да бъде здрав и щастлив!

# 173
Честита радост, Юпитерче! 💙Да расте здрав и щастлив! На хубав ден се е родил и аз съм рожденичка днес 😁

# 174
Юпитерче , честитооо ! 🥳
Да ви е жив и здрав малкия мъж , и двамата с бати да ви носят много радост и гордост ! 💙💙
На теб , бързо възстановяване 🤗

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 14:36 от *Мери*

# 175
  • Замък сред облаците
Честит да е малкия голям мъж, а на мама бързо възстановяване!

# 176
Честито! Много здраве, късмет, щастие и бързо възстановяване ви желая!! 🥰

# 177
Честито, Юпитер! Желая му здраве, щастие и много късмет! Бързо възстановяване на теб!

# 178
Честито бебе! Да бъде здрав и да има много късмет 🍀

# 179
Юпитер , добре дошъл да е малкият човек! Да е усмихнат, любопитен и късметлия! Скорошно възстановяване на теб!

Общи условия

Активация на акаунт