🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 590
  • 475
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Това е като със спортовете, много треньори не са били велики футболисти. Може да виждаш добре играта, но да нямаш качествата да я изиграеш. Както Жени на пример, твърде груба и тромаво играе, но беше подготвила добре Ваня. Не, не му е донесла тя победата, искат се лични качества. Често може да виждаш чуждата коалиция, да знаеш, че трябва да я разбие, но да не можеш.

Относно Ермина, аз не останах с впечатление чак да я е подготвял, давал ѝ е съвети какво предстои и за коалициите, но каза и че не я познава много. Ключово е, че я е предупредил за стрелянето, така че може би се е подготвила. Не е седял като с Жени да гледат епизоди и да играят игри.

# 166
Като прочета, че Туджаров подготвял някого и направо ми става смешно - все едно е някакъв гуру на оцеляването и стратегиите. Satisfied

На нас ни е смешно, но историята знае много случаи когато учениците задминават треньора. (Нешка Робева, Иван Абаджиев и т.н.)   Satisfied

На мен ми е интересно друго - как ТОЧНО ги тренира Славчо? 
Примерно отиват на кафе, той вади тефтера, започва да чете - да наблегнеш на хвърлянето, че гледах румънците и там много го има. Второ - да направиш коалиция...
Съответно Ермина също вади тефтер и води записки.

или

Утре в 8 те искам в залата!  И там се почва - толкова клека, толкова пълзене, следобед сме на Игликини поляни, ще хвърляш рингове, цилиндри, топки и торбички.
Smiley

# 167
  • София
С Ермина по-скоро само да си писали ми, се струва. Докато с Жени, когато я подготвяше за ИВ, са гледали епизодите  и ѝ е обяснявал стратегии, грошове, решавали са ѝ множество пъзели.

# 168
  • София
Хех, нека не забравяме, че Туджаров сравнително добре си изигра картите в сезон 3. Беше част от силна коалиция и в нея на преден план бе Вальо, т.е. той обираше негативите, а Туджаров бе на завет така да се каже. Най-голямата грешка, която направи е, че побутна прекалено много Милена и тя се прекърши и мина при другите. Ако бяха подходили по-меко и с повече такт към Милена щяха да доминират. И Туджаров все пак напусна заради Бронхопневмония, малшанс. Не е бил изгонен на съвет, не е загубил решителна битка на Арената.
Туджаров е идеален да подготвя кадри, защото е много начетен и аналитичен. Това не значи, че го прави най-великия играч, но то така или иначе победителя е само един. Той има поглед над нещата, задълбава в материята, проучва, подготвя се, знае всичко предварително. Не случайно доста бъдещи участници го търсят за съвети.

# 169
  • София
Да не забравяме, че Туджаров се провали в Сървайвър.
ИВ е друго.

# 170
  • София
В Сървайвър той беше на 21 години, след това се е зарибил много, напуснал си е работата, върнал се е отново до Филипините и е започнал с обикалянето. Сега човек има възможност много повече да гледа, да се интересува.

Ако го бяха взели обаче този сезон, едва ли, щеше да стигне далеч, първо хората го знаят, че е стратегически насочен, второ не е силен физически, а сезонът иска физика.

На мен ми хареса в ИВ стигна доста напред за човек, който не е от най-силните на арената. Щеше да се задържи и още, ако не беше болестта.

# 171
  • Sunshine state
Туджаров за мен беше провал и в Сървайвър (дори не го помня, там бързо излезе) и в ИВ. Изобщо хубаво впечатление не е оставил у мен камо ли пък на стратег. И в игрите не го биваше особено. Тия, дето подготвял и те не печелят, та .. Уонаби Беър Грилс. 😁

# 172
На сцената в началото,където си говорят Снежана и Чефо, се вижда почти перфектен маникюр на Снежана. На мен поне така ми се видя,а се предполага че са там от 3 сед. Някой друг забеляза ли?

# 173
Поне от това до момента през епизода тази вечер Снежана трудно приема номинацията си. Приема го прекалено лично, въпреки, че непрекъснато говори, че това е само игра.

Малко хем сърби, хем боли е работата Simple Smile

Отделно от видяното според мен Татяна е податлива на манипулиране, ако Снежана и Стефан я понатиснат малко повече може и да успеят.

# 174
Мама Божка дали не я сготвиха. 😂

От известно време все се чудя защо Благо постоянно си почесва брадичката, а той излезе голям стратег и мислител.

# 175
Със сигурност от видяното до момента Божана събра много негативи. А Благо остана сух от бурята.
Добро начало на епизода, вече малко повече прилича на Сървайвър като дух предаването.

# 176
  • София
Огромна грешка на Божана да не гласува заедно със собствената си коалиция още на първия съвет. Напълно възможно е да е фатална.

А Татяна единственото, което я държи все още в играта са отношенията ѝ с Благой.

# 177
Не ми харесва Снежана с това едва ли не искане на обяснения защо е номинирана и от кого. Нали стратегията е част от играта. Няма защо да упрекват Божана дори и да е подработила някого. Прав е Благой.

# 178
  • София
Започна да прилича на Сървайвър, особено ме учуди това, което каза Едис за него и Павел. Ако е така, доста добра стратегия - двамата в двата лагера.
Беше ми ясно, че Известните ще се изпокарат още след първата номинация. Сега Божана е на прицел, но не мисля, че реално ще я номинират, ако се стигне до съвет.

# 179
Огромна грешка на Божана да не гласува заедно със собствената си коалиция още на първия съвет. Напълно възможно е да е фатална.
Съгласен съм, че е по-скоро грешка.
Но още по-голяма грешка беше да им каже за кого е гласувала.
Защото в това племе не всеки може да смята добре според мен.

Общи условия

Активация на акаунт