🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 343
  • 475
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Не съм гледала ни един музикален формат и за това и не го знам. И БГ филми не гледам, освен СъНи Бийч. Божана я знам добре, Благо също. Макавеева от черешката я знам. Татяна съм я мяркала по клюкарските сайтове. Станилия ми е тъмна Индия. 😀😅

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:23 от Pupitka

# 466
Тъй. Пуснах да чуя Тино. Има нисък, плътен глас. На кастинга на тъмно пръв се обърна Графа, явно го хареса доста. После Анелия ли е, Преслава ли е, не знам. А русата чалгарка пита дали е хубав и след доста колебание се обърна. Иван Лечев изобщо не се обърна.
Чух и една песен, която явно е писана за Тино. Ами не е мой тип.
От известните Божана (гледала съм я по 24 kithen) и Благой само ми бяха познати лица.

# 467
Относно анкетите които пускам с 8-те въпроса за всеки епизод.
Благодаря на гласуващите!

Едно нещо не мога да разбера:
Има хора които редовно гласуват "всичко нула" както и хора които гласуват "всичко на макс".  Не мога да видя смисъл нито в едното нито в другото.
Айде никак ама никак не ти харесало. Даваш нула точки за харесване. Ама защо даваш нула точки за обезопасяване като че ли са се изтрепали в епизода от лошо обезопасяване?  Защо даваш нула че нямало феърплей от гледна точка на разликите в мъжката и женската физика??? (Аз досега такъв пример в това шоу не виждам)
Или пък много ама страшно много ти харесало. Добре, 25 точки за харесване. А защо 5 точки за право на избор като никакво право на избор не е имало. Това ти е трасето, оттук трябва да минеш, тук да хвърляш. Къде е избора? 

Крайните гласове са окей когато въпроса е субективен (хареса ли ми, искам ли и т.н.) но ако се дават на всички въпроси "ей тъй да наклоня целия резултат" каква е целта?  Да си направи продуцента харакири?  Или да почнат повече хора да гледат? Нито едното ще стане, нито другото.

# 468
  • Козлодуй
Аз виждам само една анкета отгоре къде виждате някакви с нули?

# 469
Аз виждам само една анкета отгоре къде виждате някакви с нули?

Soney не коментира основната анкета в началото на темата, а анкетите с въпроси относно епизодите които тя пуска. Дава линк, който иска гласува.

# 470
  • Козлодуй
Не съм ги срещала тези анкети Simple Smile

# 471
Не искам да бъда груба, но отдавна се чудя - някой знае ли защо 29-годишната моделка Марго има такъв спуснат и изразен корем, при все че е с толкова слаби ръце и крака? Rolling Eyes Предполагам е напълно излишно да прилагам снимки и всички сте го забелязали.

# 472
  • Sunshine state
Няма хубаво тяло Марго. И аз го забелязах. Една прегърбена, отпусната и несъразмерна. Не е достатъчно да си само слаб. Една Божана в тялото е много по-добре. Това е положението. 🤷🏼♀

# 473
Не съм ги срещала тези анкети Simple Smile

ето за 9-ти епизод.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1530278.msg46115082#msg46115082

Дяволчето опреснява резултатите в заглавната страница, благодаря му.

# 474
  • Козлодуй
Благодаря за анкетата направих я но много дълга и нищо не разбрах от диаграмите Simple Smile Изобщо аз гледам за удоволствие и чак такъв анализ не ми допада Simple Smile

# 475

Общи условия

Активация на акаунт