🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 348
  • 475
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мда, толкова искрен, първичен, че скача на бой с ясното съзнание, че ще размаже отсрещния човек, който не тренира бойни спортове. Съжалявам, но това е далеч от добротата и набожността. Неслучайно сам си го каза, че бил уважаван на улицата, страшно уважение е това. Ако нямаше камери, първите епизоди щеше да набие някое от момчетата от другия отбор. Казвам го не само на база на видяното тук, а и на база на поведението му извън предаването.

Тино и за мен изигра сценка, определено искаше да е при Известните, а и той е много по-познат от Булкин и Марго, на едно ниво може би с Чефо бих го сложила. На Тино прилошаването беше като на Стефани.

Ауткаста: радвам се, че този епизод е малко по-положителен, защото вече щях да се отказвам да ги слушам подкастите. Ясни са ни минусите на предаването, ама няма и смисъл да се напрагям два пъти, един път гледала епизода - 3 часа и втори - да слушам предимно за негативите. За Ерегнът виждам, че вървят много хейт видеата и има и забавни, но Сървайвър (макар и в кавички) е друга бира. Би го гледал подкаста само човек, който има поне някакъв интерес към предаването, останалите вече смениха канала и няма да отворят и видеото. Така че тръгна в правилна посока.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 17:09 от Niya-

# 421
  • София
Явно наистина няма да има отшелническо място този сезон.
А слушайки Надкаста, Туджаров спомена, че май в другите държави с този формат , май това с целенето е било май важен част от игрите. Дано да не е и тук, че започва да писва....

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 19:47 от Lupuss

# 422
Мда, толкова искрен, първичен, че скача на бой с ясното съзнание, че ще размаже отсрещния човек, който не тренира бойни спортове. Съжалявам, но това е далеч от добротата и набожността. Неслучайно сам си го каза, че бил уважаван на улицата, страшно уважение е това. Ако нямаше камери, първите епизоди щеше да набие някое от момчетата от другия отбор. Казвам го не само на база на видяното тук, а и на база на поведението му извън предаването.
Не го познавам и думите ми са на базата на представянето му.  Ако го познавате извън формата и имате такава информация е друг въпрос. Но от видяното ми се вижда, че макар див, първичен и елементарен субект има някаква чувство за чест и не би посегнал на по-слаб опонент, нещо което той сам заяви.

# 423
  • София
Нормално е много хора да го знаят, все пак е сложен в Известни и има публични изяви, повечето, от които не са положителни. Отделно, който се интересува от бг футбол и е запознат с фенските клубове, е по-наясно.

Изглежда като човек, който се влияе от средата, тук са по-нормални хората и той започна на омеква.

# 424
  • Разпиляна във въображението
Тино май си говори с Известните преди избора. И според мен се опита да се направи на слаб. Очакваше, може би, Воините да го преценят като слабак, и се смях, когато те все пак го избраха.

# 425
  • Sofia
Кой си тръгна вчера?

# 426
Кой си тръгна вчера?
Филип - по здравословни причини и Маргото - изгонена от зрителите.

# 427
  • София
Понеже чак сега гледам снощния епизод, включвам се набързо да кажа, че вече откачам като чуя да кажат на Божана  "Бо".
Еми може да е дребнаво, ама Бо си е a.k.a Борислава от сезон 6 на истинския Сървайвър ... най-хубавия сезон.... Бива ли така да ми опорочават никнейма на любимката!  Бясна съм RageCryRage

# 428
  • Другата България
Започвам епизода, от понеделник, исках само началото да прегледам, изпразнувах се. Изморена съм от празнуване, разтоварвам със “Сървайвър“.

Като за начало, направи ми впечатление една реплика на Булкин : “Ние не сме децата от детската градина /другия отбор/“. Булкин си е повярвал много, ама много. Никому неизвестен, неуспял в ИВ, сега се залепил за най-силния и най-известен мъж и неуравновесената му партньорка, и какво - поредния “пълнеж“? Самочувствие не му липсва иначе....но на разправията в началото е така
Снежана и Татяна как насолиха Божана пред австралопитека! Сега да видим кое ще вземе превес при ММ-ееца - дали лоялността към баджо, или честта?
Благо :“Не мога да номинирам Татяна, познавам я от 20 години....“
Моля някой да ми припомни кой е измислил дистанционното на ТВ и бутона “муте“, за да мога да го натисна когато логореята на Божана вземе превес, това е наказание да слушаш тази жена
Мдааа, видяното вече е подобие на “Сървайвър“. Не моя “Сървайвър“, но сравнено с първите епизоди подобрението е забележително.
..........
И сега снощният епизод, него ще го изгледам целия, може и на части. Смешничко беше това с острова на отшелника, не знам някой дали се е вързал, че тия хора са били три седмици на острова. Интересни участници, почти градски имам там - момчето от Враца, веднага ми става фаворит.

Божана се заканва, че ако не я изгонят на съвета, “ще им разгони фамилията“. Вярвам ѝ. Има ли накъде повече?

# 429
Оо, Божана може още по много, да не я подценяваме. Единствено Калугин може да я засенчи, ама да не даваме идеи, че току виж го вкарали.

# 430
  • Sunshine state
Божана Кулагин хубавичко я оправяше във Вип Брадър. Хранеше я много и преносно и  буквално (сьомгата в лицето). 😂

# 431
  • София
😀😉

Марго Купър след елиминирането си

# 432
  • SF
На Благо му трябваха 20 секунди да се сети, че може да обясни речник с “тълковен ....”. Поезията беше много лесна - просто трябваше да питат какво творят Ботев, Славйков, Неруда, Фрост и т.н.

Ти сериозно ли? Не са яли шоколад от 3 седмици. За тях Ботев е отбор, Славейков е площад, а с Неруда въобще не ги занимавай.
Мария не успя да си прочете думата, а приятелите си разменят валута. Simple Smile

# 433
  • Sunshine state
Ами явно съм тъпа, ама ни Неруда, ни Фрост съм чувала. 😂

# 434
  • USA
Това е най-хубавата публикация,която някога си писала Пу питка.

Дано Божка и Снежка се задържат до края. Култови са и очаквам скандали и сеир от тях.
Новите участници са интересни как ще се впишат. Не им вярвам на цветята и розите дето ни ги разправят.

Общи условия

Активация на акаунт