🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 483
  • 475
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
SmileyТъкмо Жорката си намери жена и тя му избяга Stuck Out Tongue

# 406
Хелол и от мен. Най-сетне и аз да се включа в темата, но знаех, че бг-мама ще е на моето мнение, че сезонът най-сетне малко започна да прилича на "Сървайвър". Участниците започнаха да мислят. За съжаление с този пуст смс вот техните усилия доста се обезсмислят, но какво да се прави. За мен по-лошото е, че съм почти сигурна, че смс вотът е просто продуцентите, които решават кой ще е по-интересен напред в играта.

Моята любимка несъмнено е Снежана. Надявам се да не ме разочарова. Никой не ме дразни чак толкова много, че да не мога да го гледам, или слушам.

# 407
  • София
Пуснах нова анкета! 😊

Фичо след напускането си / новото обзорно видео на Ауткаста!

# 408
Не съм много мнителена, подчертавам много Innocent ,но в тези формати пускам  мнителността си на воля.
Та Тино имам съмнения, че искаше да е при известните и имам подозрения, че изигра малък етюд симулирайки неразположение с надежда Воините да не го изберат, ако  решат че не е издръжлив щом лесно му призлява. Имам леки съмнение за това. В  крайна сметка в тази игра стратегията е важна. За Тино щеше да е по-лесно да се внедри при известните, а и много вероятно да се познава с някои от тях или най-малкото да имат общи познати. Би ми се издигнал в очите, ако още на старта е решил да действа стратегически. Макар че не му се получи номера, но е важно че е е опитал, ако съм права разбира се.

# 409
  • София
Първо, честит 8 март на всички дами!
Бъдете здрави, щастливи и обичани! 🙂

За епизода снощи:
Снощи гледах до първата игра за награда. Там няма какво да се коментира. 5-2, Известните ги разбиха.
Благо и Иван впечатлиха.

Любопитно ми беше да видя резервите (мисля, че вече няма никакви съмнения, че остров на отшелниците не е имало изобщо и не знам защо се изложиха така да дават как уж строят бивак ; вижте ги само колко по-налети са от останалите) в действие. Но няма значение от кой знае какъв извод, защото:
Нека се има предвид, че новите влизат с доста месце по тях и това пречи при толкова експлозивни игри, а другите сървайвъри вече са свикнали в този ритъм, телата са им привикнали, изобщо човека е много адаптивно същество, така че точно в такива условия една стюардеса например като нищо може да отвее световен шампион в силов спорт. Така че това е положението!

Разпределението бе логично, точно така очаквах да се получи с една разлика. Тино да е при Известните, а Данаил при Воините.

Засега от видяното Данаил много ми харесва и трябва да се внимава с този играч!

Втората игра бе култова, хах.
На глас съм се смял с приятелката на точката. Марго и Георги влязоха във фолклора! Дори само заради това ще се запомнят!
Титани!

Иначе като цяло повечето разочароваха, харесаха ми само Божана и Ермина.

Съвета бе ясен, не знам дали някой се е съмнявал, че зрителите ще изгонят Марго Купър.
Това е трето гонене с есемеси и досега тук в анкетата и с получените реални резултати имахме разминаване само с изгонването на Златомира и оставянето във формата на Мария.
Туджаров между другото каза нещо много интересно в Надкаста. Че според него Мария може да е подготвила и инструктирала определени хора да гласуват за нея с много есемеси (всъщност колко есемеса е лимита?) и с различни предплатени карти. А когато Туджаров каже или намекне нещо, то със сигурност не е измишльотина... В смисъл имам си едно наум. То лошо няма, това е част от играта, ама за мен тези есемеси отравят сезона.
Въпросът е дали изобщо тези есемеси са показателни, защото много от нас се съмняват, че всъщност продукцията гони този, който не е интересен за играта и за публиката. Ама ако е така, то ще дойде момент, когато ще останат все интересни типажи, какво правим тогава?
Айде да не се замислям много, много, има време, а може и някои неща да се променят.

Засега мога да кажа, че сме в градивна серия от няколко поредни добри епизоди!

# 410
Дяволо , благодаря за поздрава!
Когато Тино се представи, Татяна реагира така, сякаш го познава. Може би на него наистина му се искаше да е при Известните.
Малко съм резервирана към него, Данаил сякаш повече ми допада.
От жените Александра. Но е още рано за мнение.
Ясно е, че не е имало никакъв остров на отшелника. Освен, че са наляти телата им, нямат и тен.
Мисля си, че на първия племенен съвет, новите няма да могат да бъдат номинирани за изгонване.
Заприличва на Сървайвър, но искам истинския формат.

# 411
  • Sunshine state
Прави ми впечатление, че Геновева минава бързо трасето, но опре  ли работата до целене, се мота и се изнервям. Харесвам я, но това ме дразни.

# 412
Честит празник дами!
Бъдете живи, здрави и много щастливи и обичани. Наздраве!

# 413
Преди старта на предаването, когато имаше спекулации, че Тино ще влиза ви казах, че сме били в сходни компании като тийнейджъри. Аз го познавам повече като Кирил 😁 въпреки, че реално цялата Тино персона си я поддържа от тийн годините. Не мога да ви кажа чак толкова пикантни неща, защото по-скоро приятелите му (едни турци с които имаше банда) са тези, които винаги ми даваха weird vibe и знам, че правиха неща, които аз лично не одобрявах (излизане с малки момичета, когато те вече бяха на по 20 и нещо, наркотици и трева), но Тино по едно време беше като дупе и гащи с тях. Дори не го казвам в лош смисъл, но Кирил/Тино е абсолютно обсебен от идеята да е известен с тази персона, та той много внимателно си обмисля публичните ходове, та не би ме изненадало казаното от sineva да е вярно предположение. На времето като беше в Гласът на България сам ни каза, че е избрал отбор Камелия, защото е знаел, че ще се напълнинс еднотипни чалга певци и певици, та по-лесно ще се открои там, отколкото в отбор с рок изпълнители. Определено премисля нещата и не действа импулсивно.

# 414
  • София
Моля, детективската агенция на Бг Мама да се задейства до петък и да открие зодиите на Данаил китаеца и Александра треньорката. Аз ударих на камък. 🙂

Тино е като мен, раче, а Станилия е близнаци.

# 415
Безкрайно много съжалявам за Филип, изглежда възпитан и премерен човек. Ужасно е, че е отключил такъв проблем. Дано успее да се възстанови, много е млад още.

С глас се смях на приятелката на точката. Жорката ги изреждаше наред, нямаше начин да не уцели верния отговор.

Уж отшелниците... да ги бяха вкарали от самото начало, вместо да ни баламосват. Слабо и нечестно спрямо тези, които две седмици се бъхтят на терен.

Тази седмица наистина беше по-добра и по-интересна. Сега остава и зрителския вот да разкарат.

# 416
Аз съм с малко по-различно мнение за Георги.Вярно като вземе да говори на камерата и да се кръсти, се усъмнявам в мнението си,обаче пък на зададен въпрос от водещия,винаги отговаря доста логично и свързано.
Та като цяло моето мнение е ,че се прави на луд,а не е толкова.

# 417
Доста хора отключиха този проблем, последните няколко години.

# 418
Аз съм с малко по-различно мнение за Георги.Вярно като вземе да говори на камерата и да се кръсти, се усъмнявам в мнението си,обаче пък на зададен въпрос от водещия,винаги отговаря доста логично и свързано.
И на мен не ми е чак толкова дразнещ в предаването, но и той има расистки изцепки в миналото и сори, ама аз лично шанс не давам.
Номер 1 антипатична ми е Ермина, особено след като разбрах, че цялото поведение е режисирано от Туджаров (сезон 4), а като видях снимките със свастиките направо ми се повръща. Да имаше как носителите на лиценза да видят какви лица се вкарват и боготворят у нас… гнусна работа.

Заради такива като тия двамата ме е яд, че нямаме кенсъл култура у нас.

# 419
Де да беше права, ама нещата са си такива, каквито ги виждаме. Nerd Отговаря адекватно, защото борави с пет клишета заучени от спорта, които в такъв формат със състезателен характер се връзват.
Семпъл си е човекът. Истина е обаче, че колкото повече го опознавам почвам да му симпатизирам независимо от интелектуалната му немощ. Струва ми се добър човек, дори набожността му е някак симпатична, макар леко да досажда с това. Абсолютно искрен е, при него няма и  заден план, няма капацитет за това При него няма да видим някакви заигравки или друг ракурс освен очевадния.Каквото му е на душата, това му е на езика. Абсолютно първичен и първосигнален екземпляр, но с добра душичка. Излезе ми от списъка с неприятниците, дори ми е леко симпатичен.

Oliboo интерсно инфо за Тино си споделила.
Значи да очакваме от този храст да изкочи заек. Ако наистина е така обигран и тарикатее ще е супер за формата.
Това се иска - лека безскрупулност и нагаждане към ситуацията. Да очакваме да забърква интрижки  и игрички. В отбора им Едис ще може да му стане партийка по тази линия. Той е интригантът в групичката им, а и има капацитет да надиграе другите, които са откровено елементарни и безперспективни за целите на формата.
Ако се сдушат ще колят и бесят при Воините.
Светльо е интелигентен, но твърде прозрачен и не би могъл да играе стратегически, да прави успешни коалиции според мен.

Снежана има огромен потенциал в интригите. Вече блесна, като от ситуацията на аутсайдер, в която беше изпаднала с номинацията, успя да ги накара всички да й се обясняват и извиняват. А човекът, който беше в основата на номинирането й с мерак го сложи на дръвника.
Още преди да влезе знаех, че е отлична за този формат. Много е хитра и манипулативна. Отлично се владее и дори вбесена говори изнервящо за противника си с един спокоен, монотонен и побъркващ тон. Като китайска капка е. Много глави ще вземе по пътя си в Сървайвър. Не съм се заблудила.
За мен тя е с потенциал за скрития лидер в групата им.
Благо със силата си, с възрастта и опита е явния лидер. Но скоро, то вече и почна, Снежана ще дърпа конците. А и в групата им има доста хора без мнение, подходящи за марионетки в ръцете й.
Божана се опита, да го направи, но няма капацитета за това. Мокър барут е тя. Фойерверки и заря!Само халосни патрони.
Виж Снежка е с по два пистолета във всяка ръка и никак не се шегува. Nerd

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 16:34 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт