🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 348
  • 475
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Неизлъчвани моменти:

# 451
  • SF
Тея май не разпознаха Тино. Може ли така да играят срещу себе си? Той е един от най-модерните певци със страхотна фенска маса.
Данаил повече им пасваше на племето и е като пършинг. Тино е по-тромав. Вярно, че е със секси глас и ако има игра за надпяване, ще им донесе късмет, но май няма да има. Тежко му и горко на този, който ще е номиниран заедно с него.

# 452
  • Козлодуй
Все някога ще ги обединят племената и може да прекратят гласуването Simple Smile

# 453
  • SF
Супер, но има шанс с този Тино в отбора някои неизвестни да не дочакат обединението с новите правила.

Станилия я помня от Олимпиадата в Токио. В деня на старта си беше с температура и до никъде не се докара.

# 454
Новина от днес. Владо Карамазов вече няма да митарства, като актьор на свободна практика, а от днес е част от трупата на Народния театър "Иван Вазов". Вече е на щат в театъра. Може би и одисеята със Сървайвър да е наклонило везните при вземането на това му решение.
Попътен вятър, Владо! Yum

п.п. Може би някой ден, с други продуценти отново ще ни радваш, като водещ на Сървайвър.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 19:48 от sineva 1

# 455
  • Другата България
Никаква изненада за мен не е това, че Тино е останал неразпознат. Аз също и го виждам, и го чувам за първи път, мои познати, с които коментирам предаването, също. То и повечето от “известните“ ги чух и видях за първи път в този формат, а и не само аз. Явно повечето от тях ще разчитат основно на фенове и последователи, което е може би най-НЕхаресваното от мен нещо във формата в този му вид.

# 456
  • SF
Снежана, Благо, Тино и Филип (любимци от преди Сървайвър) и Божана са ми добре известни. Стефан и Булкин са ми някъде по средата. Сетих се кой кой е, но в началото нищо не ми говореше.
Татяна, Марго, Стефани и Георги са ми абсолютно непознати. А ако пропускам някого, значи е в тази група.
Станилия знам коя е заради спорта.

# 457
  • Sunshine state
И аз този Тино за пръв път го виждам и чувам. Явно съм от непросветените. Smile
От 'известните' не познавам половината. Нито за Жоро бях чувала, ни за Филип, Марго или пък Чефо.

# 458
  • SF
Тино е певец. Един от най-сексапилните гласове. Взриви публиката с кавър на Дереш мод. Последно имаше участие в новогодишната програма по бТв. От Варна е. Истинското му име е Кирил. Една италианка се яви в Гласа на България, защото беше влюбена в него.

# 459
  • София
Той е от малкото успешни изпълнители от  Гласът, дори и победителите не успяват за разлика от Х-Фактор. Дано ни попее някой път Тино, много интересен глас има. Около мен по-млади приятелки, които не са обвързани, му ходят по концертите редовно. 😁

# 460
Добре, че Тино влезе в Сървайвър, че да знам кой е.
Форматът определено има и образователна роля.
Отивам да си пусна някоя негова песен. 😊

# 461
  • SF
Михаела Филева си тръгна първа от Х-фактор, а направи шеметна кариера за разлика от някои други участнички. Прея даже не мина кастингите за финалната тройка от отбора на Мария Илиева. Истината е, че Саня Армутлиева ги обвързва с договори, но наистина ги изстрелва.

# 462
И аз не зная кой е Тино, но ще ви повярвам, че пее по-добре, отколкото актьорства. Много слабо изигра етюдчето при избора.

# 463
  • Другата България
И аз този Тино за пръв път го виждам и чувам. Явно съм от непросветените. Smile
От 'известните' не познавам половината. Нито за Жоро бях чувала, ни за Филип, Марго или пък Чефо.
А, естествено, че не сме само ние, и не само за Тино.
Едно предаване ли е да гледаш и един участник ли е да запомниш!
Филип Буков го знам от ОЖ, харесваше ми там, добре се справи с ролята си и “опитоми“ Неда Спасова.
Божана я знам от “Мастършеф“, но го следя /х/, нейния сезон го изгледах целия. После съм пропуснала....бурното ѝ развитие.
Снежана Макавеева я помня от “Под прикритие“, любим сериал евър.
Булкин бил участник в ИВ, но този сезон не съм го гледала.
Татяна е някаква фолк звезда, беше тотално неизвестна за мен, дори очаквах да е по-млада, като я видях и останах така
Марго я помня от светските хроники, защото спечели “Мис Свят България“, знаех, че е с руски корени.
Благой Георгиев надали някой не знае кой е, виж, историята с “баджанака му“ и някакви Златки тук от темата я научих за първи път, с една дума - ограмотих се.
Станилия ми е по-скоро неизвестна, знаех за нея покрай прочетено за Николай Бухалов, който мисля ѝ е треньор, иначе този спорт не е от любимите ми и тези, които следя на големи спортни събития.
И....май за тези поназнайвах това - онова преди предаването да започне. Може и да пропускам някой.

# 464
  • София
Аз не казвам, че пее много добре, по-скоро има интересен глас, нисък и плътен. Не знам да има известни песни, по-скоро прятелките ми ходят, защото им е секси с тембъра, свири на китара и е гол до кръста (поне за такова участие са ми разказвали). Този тип изпълнения, обаче е до време, така че предполагам, че затова се е записал. И аз не мисля, че е особено известен, явно и според турците, все пак влиза като редови участник.

Общи условия

Активация на акаунт