🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 340
  • 475
  •   1
Отговори
# 30
Честит празник на всички!

# 31
  • Варна
Честит празник!
А защо има нова тема? Старата е изписана наполовина. Май трябва да са двуседмични.

# 32
  • София
Честит национален празник! Simple Smile

Мне, за две седмици ще са се случили доста неща, хубаво е първия пост да е актуален. Освен това дали са едноседмични или двуседмични няма никакво значение след като е сложен срок. Не се нарушават никакви правила, питал съм още преди години.

Освен всичко това ако се сложи двуседмична тема и стигнем 50 стр. на петия ден, какво правим? Няма как да се знае или прогнозира колко ще се пише в една тема.
И страниците не са толкова важни, а информираността и удобството.

# 33
Темата върви тегаво, скучно- какъвто и форматът, естествено. Няма дори личности, провокиращи силно полярни емоции- Божана перманентно на черешата, дори да не я харесваме,  ѝ прощаваме и пренебрегваме. Мария е толкова елементарна в провокациите си, дори лошото ѝ представяме в игрите, което не корелира с претенциите за лидерство, не провокират сериозен интерес. Не им се получи и конфликтът между Валентинов и Благой- абсолютно изненадана съм в положителен смисъл от зрялата и балансирана личност на Благой. Георги- богомолката е другият шут след Божана във формата, нито е супер атлет, нито супер стратег, но затова пък е супер посредствен, за което Браво - иска се много воля за да не се промениш във времето и да останеш в първобитно- общинен режим на функциониране.
За останалите- прекрасен Филип, спокоен и леко безличен Светльо, двете момченца само си мислят че играят играта, а Стефан се пробужда полека, чудейки се къде е. От девойките- кошмарни като поведение, отношение към формата Марго и Мария, Татяна просто маркира, мислейки си че е супер. Снежана е супер, дори бих казала по- добра от прехвалената Ермина. Тя просто блести сред посредствените жени на воините. Геновева ми е странна птица, но имам надежда все още за нея. Има нещо в Елина, което провокира другите- дано ни хареса, защото засега не са ни показали нищо интересно за нея.
Давам шанс на посредствеността на продукцията, защото все още вярвам че по - лошо не може да стане, но по- добро- може.

# 34
  • София
Не ми стигнаха опциите за нехаресвани 😄 Маргото остана извън класацията след Божана, ММА-ца, Геновева и Мария.

# 35
Не ми стигнаха опциите за нехаресвани 😄 Маргото остана извън класацията след Божана, ММА-ца, Геновева и Мария.
Поне не можем да се оплачем, че има дефицит на неприятни муцуни. Но наистина са  някак вяли и не са големи дразнители. По-скоро са нелепи. Дори превъзбудената истеричност на Божана ми е леко режисирана и досадна.

# 36
Не симпатизирам на нито едно от племената, по-скоро на отделни играчи. Не харесвам Георги, Божана и Мария.

# 37
БТВ съвсем объркаха зрителите с тези размествания в програмната схема - първата седмица епизоди в събота, неделя и понеделник / втората в неделя, понеделник и вторник / третата - в събота, понеделник и вторник… правилно е да го преместват и ми харесва, че са гъвкави, но според мен изобщо не трябваше да правят рокадата в първата седмица.
Надявам се Филип да е добре и да не е отпаднал по здравословни причини. От промото ми се видя по-интересна и разнообразна игра, което ме радва. Ще видим утре Simple Smile

# 38
Благодаря за поредната тема, в която влагате труд и усилия! Simple Smile

Не симпатизирам на нито едно племе в цялост. Симпатизирам на определени играчи. Благо и Снежана са ми най-приемливи към момента. Най-малко ми харесват Георги, Божана, Мария и Марго. Първите двама по аудиовизуални причини, вторите две - изобщо не им е мястото там.

# 39
Diavolo, Bengun, благодаря за темата и статистиките!

Аз съм за Воините още от началото.

Участниците, които най-много не харесвам са Мария и Георги. Мария е проста, слаба в игрите, а изглежда с голямо самочувствие. Георги е прост и невъздържан.
Може би трябваше да гласувам и за Божана. Гледала съм я в "24 kithen", в Мастър шеф не съм. Там я определих като много темпераментна, като шашава в положителния смисъл. Сега в Сървайвър ми направи лошо впечатление с това непрекъснато превъзбудено поведение, с хвърлянето на пясък, плезенето срещу другото племе. Дори мислех, че е режисирано, защото постепенно поуталожи страстите след като се видяха реакциите на зрителите. Добро впечатление ми направи, че подкрепя Марго, като не изключвам това да е за пред камерите.
Марго - жал ми е за нея. Изглежда като пате в калчища.

Очаквах по-добро представяне от Павел, разочарована съм на този етап.
Ермина ми харесваше, макар че не показва емоция, но с тези снимки, които видях в предната тема, ми падна в очите.

Продължавам да харесвам Елина и Геновева.

# 40
  • София
Симпатизирам на племето на "Известните". Посочих, че не харесвам Ермина, Светослав и Георги, има и други участници, но реших да съм по-позитивна.

Божана не само, че не ме дразни, а оценявам факта, че въпреки буйния си нрав или ексцентрична същност, успя да обедини всички около себе си, неслучайно Стефан и Снежана "завиждат" на коалицията ѝ. Божана постоянно надъхва съотборниците си и винаги се опитва да приобщава Марго и Татяна, дори когато губят изпитания, ако това беше истински "Сървайвър", със сигурност щеше да ѝ спечели симпатиите на журито. Според мен играе много добре, има и доста one-liners, които ме забавляват.

Без коментар относно поредната промяна в програмната схема на bTV.

# 41
Гласувах за Мария, Марго и Цецо. Това момче не го харесам от ден 1. Не знам защо. Винаги се озърта да види конкуренцията къде е, а така според мен губи време. Като спечели точка и вече се изявява като най-големия стратег. Нито на визитката ми хареса, нито сега в играта. Георги дори не го отразявам. Благо надминава всички мой очаквания. Прекалено балансиран е, спрямо изградения образ в жълтите медии. Божана я знам още от МШ, като и там беше шумна и ексцентрична, но тук направо е нетърпима. Марго и Мария изобщо не зная за какво са там. Прекалено малко дават Булкин. Ако не го покажат по време на игрите, бих се зачудила дали този човек е там. Иначе се раздава на макс в игрите, както и Стефан. Като че ли в отбора на Известни ума повече хъс за победа. Не подценявам по никакъв начин ВОЙНИ, но в другите има повече адреналин(според мен). Радвам се, че Крум си замина. Не ми беше интересен. За сега всички отпаднали са ми ОК. Да видим какво ни чака утре.

# 42
# 43
  • Варна

И на мен не ми стигнаха 😂

# 44
Някак ми попадна каналът на Чефо,  не знам как съм го пропуснала, но много му се радвам. Стискам палци да продължи напред и да изтърпи хората, които не са неговите. Трудно ще му е.

Общи условия

Активация на акаунт