🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 581
  • 475
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Ами, БТВ.....

# 136
Ако на някой му се занимава да направи гифче на вота на Стефан ще му бъда много благодарен. Хубав момент, който казва без думи всичко за Маргото в този сезон на Сървайвър Simple Smile
В рубриката "Без думи" Satisfied

# 137
  • Sofia
Да се разпиша и аз за вчерашния епизод.
За пръв път наистина не ме отегчи.
Но всеки път в такива риалитита се чудя,как влизат хора,неподготвени с плуване.
Как пък един нямаше,малко от малко,пО  така...,нали.Ако им дадат някоя игра с по-продължително плуване,край,издавили са се половината.

Коалициите в племената сте ги обсъдили.
Но ми се струва,че са основани по-скоро на симпатии,за съжаление.Почти не виждам наченки на стратегии /с минимални изключения/.
При Воините е по-равностойно положението,там са 4 на 4.Освен ако Павел не реши моментно да направи някакъв завой.
При Известните-там ядрото е силно,всички искат да са при "готините".Ще им е трудно на Снежана и Чефо.Не виждам кого могат да придърпат.Евентуално Филип,ама...
Бенгън се чудеше Булкин към кого е.Ма как към кого,то там мисъл не тече.Гледа кака си Божка в устата,слуша и изпълнява.Язък му за физическата подготовка.

Все още се надявам да изникне някакво трето племе от някъде. Mr. Green

п.п.Симпатизирам на Филип,но и аз мисля,че човек,който е отсъствал няколко дни от племето,не е редно да се връща.А и може би наистина за него ще е по-добре.

# 138
  • Sunshine state
Аман от местене на дните. И аз го чаках днес, а то няма.. После се струпват по две риалитита на вечер по три час и става тегаво за гледане.

# 139
Чефо иска да каже - нали гледате, очевидно е защо!!!

# 140
  • София
Хаха, култово гифче 😂

Крум отговаря на въпроси:

Най-забавен участник: Светльо
С кой се е разбирл най-добре: Светльо
Всички били готини от отбора на Известните
Би се записал отново в риалити формат, но само ако дават повече храна...
Най-добре в игрите били: Иван и Благо
Игрите са му били любимите мигове, но е напуснал заради условията...
Няма нагласени неща
И той се съмнява в есемесите (много левскари били гласували за него, даже някои по два пъти)
Най-силната жена при Известните е Снежана
Би участвал в ИВ, даже за малко да е влязъл в сезон 2, но нещо се е объркало...
Не е гледал все още епизодите
Не е женомразец, обвинен е несправедливо от жените в племето
Предполага, че е свалил около 6 кг. за 10 дена (но не е имало кантар). В момента е с 4 кг. по-малко, но вече е ял доста...
Цецо, Ермина и Мария са трима човека с един мозъка (ахахахаха)
Кокоса захранва за около два дена, но след това получаваш страшни болки в стомаха и искаш да го забравиш
Не хапват зад кадър. Ако са хапвали, нямало да иска да излиза...
Изцяло положително му е мнението за Татяна
Натъквали се на много скорпиони и гущери, а нощно време лагера приближавал нещо голямо, но само го чували, не са го виждали...
Следващата, която трябва да си тръгне е Мария

# 141
  • София
Знаете ли какъв е този знак, който Иван Булкин от Известните прави след победа?

# 142
Само на мен ли ми се струва, че ситуацията с Филип не е справедлива спрямо всички останали участници - и от двете племена? Нямаше да бъде чак така, ако беше останал в болница само за дните, които са им свободни, но да пропусне игра и после да нямат право дори да го номинират /не че някой щеше да го направи/ е прекалено. Това му дава доста голямо предимство пред другите като се върне - няколко дни с пълни удобства и храна, а и без да има нужда да преживява негативните емоции от загубата... Явно е готин пич, щом всички го харесват толкова, но у мен ситуацията оставя съмнение за неравнопоставеност, което не би трябвало да се допуска в това риалити.

Абсолютно си права! Не само това е проблемът. Филип е активен във Фейсбук преди три дни.  Това означава, че има достъп до интернет и социални медии... е как така! В предаване, което е почти в реално време да ти разрешат да си четеш мненията на публиката. Изгонените са нехаресваните от зрителите - а той сега е изчел всички коментари по свой адрес и по адрес на противниците си и знае как да се хареса на публиката.  Отново недопустима грешка.

# 143
Само на мен ли ми се струва, че ситуацията с Филип не е справедлива спрямо всички останали участници - и от двете племена? Нямаше да бъде чак така, ако беше останал в болница само за дните, които са им свободни, но да пропусне игра и после да нямат право дори да го номинират /не че някой щеше да го направи/ е прекалено. Това му дава доста голямо предимство пред другите като се върне - няколко дни с пълни удобства и храна, а и без да има нужда да преживява негативните емоции от загубата... Явно е готин пич, щом всички го харесват толкова, но у мен ситуацията оставя съмнение за неравнопоставеност, което не би трябвало да се допуска в това риалити.

Абсолютно си права! Не само това е проблемът. Филип е активен във Фейсбук преди три дни.  Това означава, че има достъп до интернет и социални медии... е как така! В предаване, което е почти в реално време да ти разрешат да си четеш мненията на публиката. Изгонените са нехаресваните от зрителите - а той сега е изчел всички коментари по свой адрес и по адрес на противниците си и знае как да се хареса на публиката.  Отново недопустима грешка.

Как разбра, че е бил активен точно той? По принцип някои са си дали акаунтите на някой друг да ги поддържа

# 144
Ако някой има достъп до телефон от известните,това е Божана според мен. Всеки ден е активна,пише от първо лице е.ч, нищо чудно да се е спазарила да си преглежда акаунта за по час-два на ден. Та ако предположението ми е истина, Филип ли няма да си отвори фейсбука докато е в болница?

# 145
Само на мен ли ми се струва, че ситуацията с Филип не е справедлива спрямо всички останали участници

Абсолютно си права! Не само това е проблемът. Филип е активен във Фейсбук преди три дни.  Това означава, че има достъп до интернет и социални медии... е как така!

Как разбра, че е бил активен точно той? По принцип някои са си дали акаунтите на някой друг да ги поддържа

До 25.01.23 пуска публикации през интервал най-много 5 дни. От 25.01.23  (възможно да е автоматично настроена за определена дата, предвид съдържанието), няма публикация цял месец.
Следващата публикация е на 26.02.23 под претекст - "Администратора продължава да качва постове" (няма как да е настроена публикация, заради снимката ). След това има публикация преди 4 дни.
Къде беше, поддържащият на акаунта, му цял месец и как се появи удобно точно когато и Филип e извън лагера?

Може да греша, но ми е много съмнително.

# 146
# 147
Знаете ли какъв е този знак, който Иван Булкин от Известните прави след победа?

Мисля, че е поредният, копиран от футболист.
В момента не мога ад се сетя кой точно, но децата вкъщи коментираха.

# 148
Ако някой има достъп до телефон от известните,това е Божана според мен. Всеки ден е активна,пише от първо лице е.ч, нищо чудно да се е спазарила да си преглежда акаунта за по час-два на ден. Та ако предположението ми е истина, Филип ли няма да си отвори фейсбука докато е в болница?
Това би обяснило промяната в поведението й. Спря да мята пясък върху главите на другите и върху собствената си тиква, и да се въргаля по пясъка, като прасе в кална локва. Сега го е ударила на танци с еротични акценти. Дори крясъците намаляха. Отчита се негативната реакция на публиката. Или действително има доспъп до интернет или екипа й снася за настроенията навън. За мен тя е човекът на продукцията вън от всякакво съмнение.

# 149
Екипът казва за настроенията в България.
Дори на съвета Ваня спомена за това как хората са реагирали на говора му, как се съмнявали, че гладуват.
След първи - втори епизод Божана стана по-обрана в реакциите си, Ваня намали коментарите по време на игрите. Та, може би от продукцията ги насочват как да реагират, как да се държат.
Ето и времетраенето на игрите намалиха, макар че може да е и заради Филип.

Общи условия

Активация на акаунт