🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 532
  • 475
  •   1
Отговори
# 120
Ех, Дяволче, разби с анализ. 👌Ама виж какво нещо е субективизмът- аз лично предпочитам намусено съдържание пред инфантилизиран манипулатор, колкото и да го изисква форматът. Иначе, да, Божана е топ попадението на сезона.

# 121
  • Другата България
Аз още снощи писах, и продължавам да го мисля, че всъщност сивия кардинал е Благой, а “машата“ Божана.
Но, двамата в тандем могат да стигнат доста напред, защото публиката харесва Благой, силен е физически, печели си игрите, умее да влиза под кожата на останалите без да се натрапва. А Божана ще е именно като Йори, обираща всички негативи, силна физически, и поне за момента без реален шанс за краен победител.
Единственото, което искам да видя и ако стане, минавам твърдо на “Сървайвър“, а не на “Кичън“ е как Снежана /ако остане в играта/ някак направи така, че да им “върне“, тоест - да се номинира Благой, или дори Божана. Искам да видя мисъл, стратегия, но и да стане ясно как се е стигнало до някакви решения и последващи действия, не самите ние да гадаем и да предполагаме.

# 122
Единственото, което искам да видя и ако стане, минавам твърдо на “Сървайвър“, а не на “Кичън“ е как Снежана /ако остане в играта/ някак направи така, че да им “върне“, тоест - да се номинира Благой, или дори Божана. Искам да видя мисъл, стратегия, но и да стане ясно как се е стигнало до някакви решения и последващи действия, не самите ние да гадаем и да предполагаме.
Трудна задача според мен. Поне към момента.
Благо,Божана и Грух-грух са алианс практически.
Стефан и Снежана също са в алианс към момента.
Татяна е по-близо до ББГ, отколкото до Стеф/Снеж - и като манталитет, и като човек. С тях е по-близка и има повече приказки.
Маргото е на гости на третата планета. Не знае на кой свят е, но е добър вариант за Стефан и Снежана за привличане. Но като "моделка" Маргото ще иска да се движи с "готините", а в нейната глава готините са ББГ.
Булкин е интересен. За него нямам все още усещане в коя посока би поел, но също е вариант за Стефан и Снежана.

Единственото по-логично решение за номинация на Божана или Благо е директна номинация след победа в игра за имунитет от страна на Стефан и Сненажа. Снежана съм почти сигурен, че при една победа би номинирала Божана еднолично. Като номинирани с гласовете от племето към момента не ги виждам Благо и Божана.

Основната задача според мен на Стефан и Снежана е да оцелеят до обединението. Но имам усещане, че поне един от двамата няма да успее да стигне до този момент в играта.

# 123
  • Другата България
Татяна е по-близо до ББГ, отколкото до Стеф/Снеж - и като манталитет, и като човек. С тях е по-близка и има повече приказки.
Маргото е на гости на третата планета. Не знае на кой свят е, но е добър вариант за Стефан и Снежана за привличане. Но като "моделка" Маргото ще иска да се движи с "готините", а в нейната глава готините са ББГ.
Булкин е интересен. За него нямам все още усещане в коя посока би поел, но също е вариант за Стефан и Снежана.

Единственото по-логично решение за номинация на Божана или Благо е директна номинация след победа в игра за имунитет от страна на Стефан и Сненажа. Снежана съм почти сигурен, че при една победа би номинирала Божана еднолично. Като номинирани от племето към момента не ги виждам Благо и Божана.

Основната задача според мен на Стефан и Снежана е да оцелеят до обединението. Но имам усещане, че поне един от двамата няма да успее да стигне до този момент в играта.
Много точно казано. Да, наистина е трудно, но не е невъзможно с Булкин и Марго. Имам предвид Снежана и Стеф да ги привлекат някак. Снежана дава вид на....малко асоциална, а това е пречка при стратегическа игра, каквато търсим, дано да е за заблуда на противника.
Другият вариант е някой от тях да спечели личен имунитет и да има право да номинира еднолично.
А, и Филип като се върне, и той ще играе с “готините“. Стават +1....

# 124
Скрит текст:

Единственото по-логично решение за номинация на Божана или Благо е директна номинация след победа в игра за имунитет от страна на Стефан и Сненажа. Снежана съм почти сигурен, че при една победа би номинирала Божана еднолично. Като номинирани от племето към момента не ги виждам Благо и Божана.

Много точно казано. Да, наистина е трудно, но не е невъзможно с Булкин и Марго. Имам предвид Снежана и Стеф да ги привлекат някак. Снежана дава вид на....малко асоциална, а това е пречка при стратегическа игра, каквато търсим, дано да е за заблуда на противника.
Другият вариант е някой от тях да спечели личен имунитет и да има право да номинира еднолично.
А, и Филип като се върне, и той ще играе с “готините“. Стават +1....
Ако се върне.
Аз лично него не го добавих в сметките напълно умишлено. Според мен е чао.
Не е честно спрямо останалите играч да пропуска игри и съвети, без даже да е номиниран служебно.
Според мен сам ще си тръгне от Сървайвър.

Иначе си права, той също би гласувал с ББГ. Заедно с Татяна това са пет гласа, което прави алианса на ББГ непоклатим, ако някой от тях печели игрите за личен имунитет.

# 125
От всички участници, най-позитивен и уравновесен, ми изглежда Благо. Приятно ми е да го гледам.
Не съм вярвала, че мога да напиша това..
Благо е поискал 200 000, те обачи му дали 100 000 и казали, че ще го представят в добра светлина Wink Stuck Out Tongue Closed Eyes
Майтапя се, разбира се, но е факт, че не е някаква лигава примадона, която да не става за нещо като играч.

Маргото и Татяна са просто излишни ремаркета, които бива да се разкарат от пейзажа.

# 126
  • Sunshine state
И аз съм на мнение, че гласовете срещу Снежана са плод на Божана. Абсолютно сигурна съм дори. Макавеева не ми е любимка, но от двете "коалиции" предпочитам нейната, защото Кацарова не я понасям и смятам, че има отклонения. Благо е лесно манипулируем и за това гласува така.Невероятно, но той ми е фаворит дотук.  Марго е вън според мен.
Филип смятам, че трябва да си ходи. Така би било редно, а и по-добре за него. На мен ми е непознат, понеже не гледам бг сериали.

# 127
Единственото по-логично решение за номинация на Божана или Благо е директна номинация след победа в игра за имунитет от страна на Стефан и Сненажа. Снежана съм почти сигурен, че при една победа би номинирала Божана еднолично. Като номинирани с гласовете от племето към момента не ги виждам Благо и Божана.
Булкин е твърдо под крилотона Божана. Имам някакъв спомен, че СС споменаха нещо по този  повод.
Снежана при спечелен имунитет би номинирала по-скоро Благо, защото в промото го обвинява, че е агитирал мъжете да я номинират. А Чефо ми се струва, че на този етап няма да номинира мъж и би стрелял по Божана.

Много искам да има обединение, но май няма да има.Поне така писа някой, че турците така правели до края две племена.
Според мен Благо е алфа мъжкаря, лидера на светло, а в сянките е Божана. Просто Благо не го виждам да действа подмолно, като тарикат на дребно. А и за него е важен имиджа, а не победата според мен. Така че няма да играе задкулисно, поне не подло.
Божана е много манипулативна. Тя точно така е спечелила готварското шоу, доколкото са ми разказвали. Разчитайки да не я вземат насериозно си плете кошничката. Цялата тази лудост, тези врява и безумство е постановка, роля. Така изглеждайки куку върви напред. Но това е само първия план. При нея има доста многопластовост и хитрини. Следя я изкъсо, изкусен манипулатор с много лица, ако не най-добрия, който съм гледала в реалити формати, то твърдо в челната тройка.

# 128
  • София
Снежана защо не можеше да се изкачи на втория понтон, умора, или ...мислех че е тренирана?
Иначе ето това е игра!

# 129
  • Sunshine state
Понтонът явно е по-висок и иска набиране. Трудничко си изглеждаше, ама му намериха цаката. Булкин ми изглежда много кух и лесно се подвежда по тоя и оня. Божка го придърпа към "готЯните" и той с гордост ще си ги защитава.

# 130
Ако на някой му се занимава да направи гифче на вота на Стефан ще му бъда много благодарен. Хубав момент, който казва без думи всичко за Маргото в този сезон на Сървайвър Simple Smile

# 131
за вота и гифа - мога, но не веднага, минимум 8 часа броено от сега.

# 132
Защо отмениха предаването тази вечер?

# 133
  • Другата България
Заради Капките.
Днешният епизод го преместиха в събота, тоест, вчера.

# 134
Заради Капките.
Днешният епизод го преместиха в събота, тоест, вчера.

Рекламираха го буквално до преди няколко часа, че тази вечер ще има. Затова ми се стори странно така изведнъж да изчезне.

Общи условия

Активация на акаунт