🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 529
  • 475
  •   1
Отговори
# 105
Аз не разбирам каква е стратегията да гласуват срещу Снежана. Все още им е необходима, защото в игрите се справя добре.
И аз не разбрах. Силна е в игрите. В коалиция е само с Чефо, т.е. малка, незначителна коалиция.
Освен да разчитат да печелят точки само в мъжките двубои. А може и много да ги дразни (това не са го показали, обаче, или аз съм го пропуснала).

# 106
  • София
Коалицията им потенциално може да не е малка, затова е стратегията. Снежана все се застъпва за Татяна, когато Божана ѝ крещи. Отделно Снежана и Филип са близки и е възможно да го дръпне, въпреки че към момента е към тях.  Аз обаче не съм убедена, че е стратегия или просто ги дразни малко повече от другите.

# 107
Колкото и да ми е симпатичен Филип - а в този състав симпатични участници почти не се намират, - и според мен е редно да напусне.
Сега започна американския сезон и още в първи епизод участник си разби главата. Спряха играта, прегледаха го, решиха, че е добре. По-късно в лагера се почувства зле, дойде медицинския екип, казаха, че го вадят от играта и го заведоха в болница да установят какво му е.

Благо снощи изкърти. Номинирам, щото много не си говоря с човека, ама не е лично.

Звукът наистина е много зле, напъвам се като глуха свиня да чуя нещичко.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 11:48 от Дидичка

# 108
Звукът е много зле, наистина, да не говорим, че сценките от лагера, които ни излъчват не ни дават абсолютно никакво съдържание.

# 109
Божана снощи си го каза - на вота ще се види, че не съм досадница,  че голяма част ми се кефят и прочее, все в тоя дух. Със своя глас мъжете се поклониха на пчелата майка и засвидетелстваха  принадлежност към свитата и. Божана съвсем преднамерено не гласува за Снежана, уж да е над нещата, уж в името на племето, но точно тя тънко дръпна конците на мъжете, чийто колективен мозък на кокошка се води много лесно.
И друго - Снежана не е техен тип жена - джукеста и ограничена. Божана не я броят, защото я възприемат за другарче, за пич като тях. Другите джуконди са безобидни, а Снежана има толкова изразителна физиономия, че дори да мълчи, не остава съмнение за емоциите, които изпитва. Интелигентна е - това също дразни, най-малкото засенчва ощетените в това отношение.
За мен Благо изигра картите на сивия кардинал Божана, пък нека още смята че е негово дело.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 12:20 от _Hope_

# 110
На мен ми е интересно защо Татяна гласува срещу Снежана, след като се застъпва за нея ?! Струва ми се, че е възможно да дразни доста околните, че дори и Татяна.
Много тъпи грешки направиха Чефо и Снежана и съм склонна да си мисля, че може да е нарочно. Как пък точно и двамата сгрешиха ?
Като цяло Снежана ме разочарова.

# 111
  • София
Според мен Татяна иска да влезе при готините, копнее да е в групичката, но това няма да стане.

# 112
  • София
Татяна гласува за Снежана, за да спаси себе си. Тя е индиректно част от коалицията, която номинира Снежана и по този начин спаси Татяна, не би било умно от нейна страна да гласува различно.

# 113
Само на мен ли ми се струва,че баджанаците много се сближиха?
Е как, станаха си много гъсти! Stuck Out Tongue Closed Eyes Валентинов моли Благо да го сватоса за приятелка на жена му. Жалко, че булката няма сестра, щяха да станат баджанаци по всички линии, във всеки смисъл на този израз. Nerd

Божана е голяма хитрана. Как ги овъртоли мъжорята и им даде силен наклон на мнението да гласуват за Снежана. А тя ни лук яла, ни на лук мирисАла, гласува за Татяна.Така го играе чиста и бяла пред зрителите.
Гледам в следващия епизод Снежана търси сметка на Благо. Решила е, че той е навил другите да гласуват за нея. Ама е сбъркала вратата.
Лудото Ленче, никак не е лудо. Тая режисирана, изиграна лудост ми е още по-противна от това, ако беше спонтанна. Това е виш пилотаж в манипулациите.
Във всяко предаване вкарват някой свой човек- маша, който да подбутва играта, да вкарва интрига и да разбунва кошера. За мен Божана категорично е първа шпага на продуцентите.
Вижте как промени държанието, като се видя че публиката силно се отвращава от неадекватната й истеричност. Спря да мята пясък, да се хвъря по земята, като риба на сухо. Казано й е, че не хваща дикиш и дразни, затова рязко смени репертоара. Сега го е ударила на "мръсни танци", когато иска да изиграе еуфория след победата. Много е фалшива и хлъзгава.
Никой друг не ми е така противен и антипатичен, като нея. Изключително хитра и безскрупулна жена е в моите очи. Но ще я държат дълго, за да им прави сеир и да всява смут в кочинката. А и тя успешно се вгради в групата. Тя ще коли и беси, и решава кой ще е нарочен.
Снежана и Чефо ще са номинирани до момента, в който ги отстранят! Което е жалко, защото са интерсни играчи и контрапункт на "Ленчето".

# 114
  • Враца
От всички участници, най-позитивен и уравновесен, ми изглежда Благо. Приятно ми е да го гледам.
Не съм вярвала, че мога да напиша това..

# 115
  • Козлодуй
Здравейте Simple Smile
Днес ще има ли Сървайвър? Simple Smile
Кои дни ще бъде вече?
 Снощи гледах и не мога да проумея защо не номинираха Божана - сигорно защото готви но въпреки това не я бива много в игрите и само крещи Simple Smile
Виждам Кари от миналогодишния Сървайвър още е много гладна и не се наяде това момиче - работи и в БТВ спорта води и по Евро Нюз собствено предаване "в темпото на Кари" Simple Smile

# 116
  • София
Как да не я бива в игрите Божана, най-добрата жена в племето е. В другото племе има и по-добри, но в тяхното дотук е имала само една слаба игра. Не я харесват Снежана и Чефо, но осъзнават, че им трябва, иначе ще падат.

# 117
  • Козлодуй
Не улучваше изобщо кошовете - затова казвам че не я бива - освен това е нахална

# 118
Формално баскетболната стрелба на Божана е практически единствения компонент до момента в игрите, където се е провалила. За разлика от Снежана, която показа доста повече слабости. До играта със стрелбата в кош Божана беше твърдо в топ3 в класирането.

За епизода - първи наистина приличен епизод през сезона. Без да ме отегчи, беше ми интересно и приятно да го гледам през цялото време. Игри до пет е идеално като продължителност.
Даже ще стига по-далеч и вероятно ще мина на живо гледане на епизодите от утре. Защото последните три епизода  ги гледах на запис, за да мога да превъртам когато реша и когато ми доскучее едно и също Simple Smile

Редакция:
В анкетата от мен:
Гласувах, че на този етап номинацията на Снежана е по-скоро грешка, защото, ако напусне тя това ще доведе практически до още племенни съвети за Известните. Рано е за чиста стратегия на този етап на играта при условие, че в племето са Марго и Татяна. Но от друга страна разбирам номинацията, защото алианс в зародиш е много повече уязвим, отколкото би бил след време при привличане на нови гласове към него. Но гласувах с НЕ.
Залагам за известните при втората битка за племенен имунитет.
И гласове за Татяна и Елина. Почти съм сигурен, че Едис, Светослав и Стефан няма да бъдат номинирани при един евентуален съвет на племената им.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 14:45 от Bengun

# 119
  • София
Пуснах нова анкета!

Това бе най-добрия епизод дотук! 🙂
Най-накрая прогрес, в началото на третата седмица...
Така трябва и занапред, до 5 точки, в най-лошия случай до 7.
Според мен първата игра бе до 2 точки, защото са били планирани цели 3 игри за 1 ден. И много щеше да им стане...

Критика:
Оправете си звука! Или сложете микрофони на играчите или слагайте субтитри, но не се чува какво си говорят! Не винаги и всичко, но не малко неща не успях да чуя!
Също така, когато давате лагерите, давайте някакво съдържание, а не колкото да отбием номера...

Без изненади в първата игра. Благо и Божана са ми много по-надеждни хора и с опит да навигират, отколкото Цецо и Елина. Особено Благо изнесе истинска лекция. Шак-шак, ляво-дясно и Чефо и Георги вкараха х 2 топки за отрицателно време.

Играта за имунитет ме изненада, защото очаквах поредна червена победа. Това бе най-интересната игра дотук и първото малко по-сложно трасе и веднага си пролича каква дупка са над 80% от играчите, да не кажа и по-голям процент.
Червените загубиха след безумни грешки на Снежана и Чефо. Понеже и двамата го играят доста хитри и мислят стратегически се чудя дали не са се уговорили да загубят и да се отърват от туриста Марго?
Иначе от това което видях (без значение дали си победил или загубил) ето как нареждам играчите:
1. Благо (от всички участници показа и най-правилното плуване, не че е еталон, но има техника човека)
2. Иван
3. Павел и Светльо
5. Ермина

Георги и Цецо бяха трагични във водата, а мутрата доказа неписаното правило, че борец/боксьор във вода не вирее! Беше дроп, а това дори не бе и плуване. Веднага ми напомни за измисления и уреден победител в ИВ, Алекса. Той бе същата трагедия. Даже е повръщал на полуфинала, когато излиза от водата и при копаенето (а си бе избрал най-късото трасе). Но да не се връщам на болната тема...
Така за мен емемееца вече не е играч! Край. Тюфлеци във водата не понасям!
Цецо също бе много зле. Такова младо момче, активен футболист (вратар), а елементарна техника няма.
Иван пък плува бруст на няма и 20 м. разстояние. СМЕХ.

Чефо загатна за нещо УАУ, но няма как да го оценя, заради клоунадата.

Филип е много добър плувец от това което знам, жалко че го нямаше в тази игра. Той е и пъргав и точен също така.

Играта за личен имунитет:
Браво на Благо. Железен! Имах някакво усещане за победа за Чефо, но не успя, остана трети. Мутрата от злоба и инат държа, браво все пак.

Имаме нова коалиция при Сините
Браво на Едис, че отиде при моите момичета, макар че и той вижда Елина като хлъзгава и след време мисли да и бие шута. Малко ми намирисва на сценария от миналата година със Зоран и Бо... Не че намеквам за преписване. Просто има допирни точки, случва се...
А защо всички мислят Елина за опасна? Вече писах за това, преди началото на формата е била много силна задкулисно и се е опитвала да прави коалиция... Явно и в лагера дразни някои хора, по начина по който Снежана дразни доста хора при червените.
Ако придърпат и Светльо (а той трябва да е пълен глупак да не отиде при тях) могат спокойно да обърнат играта, още повече, че при младите май само Павел мисли с няколко хода напред. Останалите се мислят за много готини и че всичко зависи от тях. Ахахаха, будали, така ми се иска някой от тях да си замине, най-вече наглия куфар, Мария.

СЪВЕТ
Това бе най-добрия съвет от началото на сезона!
Не знам чий е бил хода за номинацията на Снежана. Дали е на Благо или Божана, но факт, тя не го очакваше и си пролича. Чефо също бе добил отчаян вид. Имаме си явен лидер и сив кардинал, въпросът е кой е лидерът и кой е сивият кардинал? Май Благо е явния вожд, а сивия кардинал е Божана, но не съм на 100 сигурен.
Все пак властта бе в Благо и той си изигра отлично картите. Няма как да гласува за Татяна (близки са) и така извъртя нещата, че да са номинирани тази, която уж е все опака и намусена + куфара. Която и да си тръгне ще е добре за техния лагер. Разбира се по-добре е да се отърват от Маргото, защото с нея ще са винаги обречени да тръгват с 0-1 пасив във всяка игра.
Божана ми е интересна. Не гласува за Снежана и излезе суха от водата за пред широкия зрител, но тънките познавачи на играта усещаме, че и тя има влияние за този вот...

Общи условия

Активация на акаунт