🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 527
  • 475
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Очарована съм от стратегическата мисъл на Благой. Жалко, че зрителите, които са известни с това, че обичат жертви, имат право на глас тук. Да не им се надява човек на Благой и Божана. Bowtie Ако вотът беше отрицателен дори бих гласувала.

# 91
  • София
Survivor - епизод 7 (04.03.2023)

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 23:37 от Mari_Mar

# 92
Чувате ли диалозите на участниците? Усилвам телевизора, напрягам се и само едно монотонно дуднене стига до ушите ми. И в предната тема го коментирах, но недоумявам как тази скъпа продукция е спестила от каквито и да е микрофони за участниците. Отделно къде има субтитри, къде няма. Ало, Продукцията - закачете по един микрофон на всеки участник, моля!

И за да не е само с лошо мога да адмирирам по-кратките игри в този епизод. И дотам...

# 93
  • Другата България
Аз съм сигурна, че това с по-кратките игри го дължим на Филип.
Ако не беше ситуацията с него, точките щяха да са си до 10, както в първите епизоди.
Нали и Евгения беше казала нещо такова, явно правилата се сменят в движение, ама защо на тази цена......

# 94
  • Разпиляна във въображението
Хубав епизод!

Важното е, че се променят в движение. Наистина трябва да се подобри звука и да чуваме спокойно играчите.

# 95
Само на мен ли ми се струва, че ситуацията с Филип не е справедлива спрямо всички останали участници - и от двете племена? Нямаше да бъде чак така, ако беше останал в болница само за дните, които са им свободни, но да пропусне игра и после да нямат право дори да го номинират /не че някой щеше да го направи/ е прекалено. Това му дава доста голямо предимство пред другите като се върне - няколко дни с пълни удобства и храна, а и без да има нужда да преживява негативните емоции от загубата... Явно е готин пич, щом всички го харесват толкова, но у мен ситуацията оставя съмнение за неравнопоставеност, което не би трябвало да се допуска в това риалити.

# 96
Ето анкетата за епизод  7

# 97
Не мисля, че спрямо Филип има неравнопоставеност. Той е в болница не по собствено желание, а по необходимост. Припаднал е 4 пъти и е нормално да остане докато лекарите преценят. По-важно от здравето няма, още повече заради някакви глупави игри.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 14:48 от bonbonka6

# 98
Не ги чувам и аз, колкото и да усилвам. Само на синхроните се чува добре.

Няма нищо несправедливо в ситуацията с Филип и според мен.

# 99
Само на мен ли ми се струва,че баджанаците много се сближиха?

# 100
  • Буркина Фасо
Не мисля, че спрямо Филип има неравнопоставеност. Той е в болница не по собствено желание, а по необходимост. Пропаднал е 4 пъти и е нормална да остане докато лекарите преценят. По-важно от здравето няма, още повече заради някакви глупави игри.
преди участие предполагам всеки преминава през мед.преглед. тогава му е дадена зел.светлина да участва. сега не му дават. редно е да напусне.

# 101
Божана била имунизирана срещу дребнавост?!
Да бе да!

Татяна - тотал щета.

Процентите на които се раздават вече стигнаха до  1000.   Това е само 10 пъти над максимума. Давайте, може и още!  Satisfied

Марго: Дошъл е гущер и яде картофите!
Божка: Ми какво го гледаш!

Тва Марго въобще с какво се прехранва? Имам чувството, че абсолютно нищо не може да свърши освен да води безгрижни аристократични разговори.

Снежка - първо казва че не и пукало, всичко било прекрасно, на следващия ден луди скандали, че Благо навил мъжете срещу нея.

# 102
Някой беше споменал в предишната тема, че имало практика в други страни, когато на участник му се наложи пребиваване в медицинско заведение, след това напуска формата по здравословни причини. Счита се, че има предимство пред останалите, защото не е гладувал като тях, не е бил в същите условия като тях за определен период.
Здравето в на първо място.
Дано Филип е добре.
Според мен е редно да напусне по здравословни причини.

# 103
стратегът:    Wink

Простакесата:

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 10:21 от Soney

# 104
Аз не разбирам каква е стратегията да гласуват срещу Снежана. Все още им е необходима, защото в игрите се справя добре.

Общи условия

Активация на акаунт