🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 521
  • 475
  •   1
Отговори
# 75
Не гледам този сезон, но ми попадна играта. Никой ли не си е направил кратко проучване как можеш да спечелиш лесно някои от тях? Особено и имайки предвид, че тази игра я имаше и миналия сезон. 🤯

Ето малко информация от Адам:

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 22:32 от Alucard

# 76
Най-добрият епизод досега. Кратка игра за провизии, кратка игра за племенен имунитет. Известните загубиха.🎉🎉🎉 Благо спечели имунитет, така или иначе нямаше да бъде номиниран. Очаквам интересен съвет. Започват да се заформят ясни коалиции.

# 77
  • София
Личи си, че го няма Филип. Божана може да ги дразни, но им трябва засега. Дано не сглупят, защото ако и Филип се наложи да си тръгне, ще загубят много.

# 78
“Номинирам Снежана, защото комуникирам най-малко с нея.” 🤦🏻

Благой напомни за себе си. Божана и Снежана пренебрегнаха емоциите си и гласуваха, както би се очаквало на този етап.

# 79
Глупаво решение на Благой за номинация и още по-глупаво обяснение на вот.

# 80
  • София
Марго май им е техния лагер, а някъде четох, че Татяна му е бивша на Благо, така че го очаквах от него, но не е най-разумното.

# 81
  • Другата България
Мдаааа, изключително тъп ход.
Очаквано от БЕЗизвестните.

# 82
Снежана не очакваше номинация, направо беше изумена.

# 83
Супер изненадана съм за номинацията на Снежана. Татяна и Марго трябваше да са.

# 84
  • София
Дано не я изгонят Снежана, по-интересна е от повечето в племето. Добре, че Благо не номинира Чефо.

# 85
  • София
Супер съвет, стратегически и номинацията на Снежана го доказва. Тя няма да си тръгне, но въпреки това съветът ме зарадва и то много. Беше по-интересно от всички съвети на "Войните", взети заедно. Bowtie

# 86
Започва да става интереснооo.🤞🤞🤞

# 87
  • Другата България
Супер изненадана съм за номинацията на Снежана. Татяна и Марго трябваше да са.
Поизненадах се и аз, защото казано честно не очаквах толкова мисъл и стратегия на този етап, явно съм ги подценила, някои от участниците, и доколкото ми се струва - Благой. Очертава се мисля като сивия кардинал в племето, а Божана е в ролята на Йори, което започва да ми харесва. Жалко, че гледам откъслечно, но Благой наистина дава доста силна заявка за финален етап на състезанието, а защо не и за краен победител. И на игрите е силен, физически, а и ей го на - браво, браво, стратег излезе, в сянка, но това още повече го издигна в очите ми.
Не мисля, че Снежана ще си тръгне, според мен утре съветът ще е на воините.

# 88
Интересно е следното:
Марго и Божана гласуваха за Татяна.
Снежана и Чефо гласуваха за Марго.
Благой, Георги, Булкин и Татяна са гласували за Снежана - няма от къде да дойдат останалите 4 гласа, които тя получи.

За Благой и Георги е общоизвестно, че са паралелно праволинейни. Татяна разбирам защо би гласувала така - за да спаси себе си, особено ако е знаела, че значителен брой хора ще гласуват против Снежана. Но Иван ме изненадва...и то не положително.

# 89
Понеже не гледам редовно, как точно се стига до гласуване за изгонване? Разбирам, че е възможно и от другото племе да бъде изгонен човек, въпреки че днес те спечелиха играта за неприкосновенност? Изобщо не ми е ясен регламентът.

Общи условия

Активация на акаунт