🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 519
  • 475
  •   1
Отговори
# 60
До 5 точки е.
До две беше за награда. Според мен е малко до 2 точки.
До 5 е добре.

# 61
Да, бре, само до 5 точки тая игра, чек малко ми се струва хахахахах и се притесних какво ще показват още два часа.

Нещо май споменаха и за контакт с близки, ама дали сега или по-натам, да видим.

# 62
  • Другата България
Да, за пет точки.
Има напредък, браво.
Но си мисля, че са се усетили за продължителността след случките с Филип, това стоене на слънце часове наред...тоест, не е заради нас, зрителите.

А и на това “трудно“ трасе Joy Марго и Татяна ако минат още веднъж, току виж се наложило да станат колежки на Филип по стая за вливки.....

# 63
  • София
Ох, става ми неудобно като гледам Марго. Няма никаква култура на движение, много е странна. Тича толкова изгърбена, спънато, с един изплашен поглед. Сякаш никога не е играла физическо, никога не й се е налагало да се забърза....
Днес играта е малко по-раздвижена и интересна, а и ще играят до 5 точки, което прави нещата доста по-приятни.

# 64
Чефо направо им подари победата на Воините и сигурно ще е номиниран. Жалко.

# 65
И на мен ми се струва, че Чефо и Снежана ще отнесат номинациите днес. Около готвачката се заформя сериозна група от управляеми биологични единици. Не очаквам да ѝ портиворечат.

# 66
  • София
Много по-добре е до 5 точки

Мария е ужасна, с всеки епизод все повече ме дразни. Самият ѝ говор е неприятен.

Чефо май искаше да се направи на интересен с този скок.

Правилно е да номинират Марго и Татяна, само ги дърпат назад.

# 67
  • Другата България
И на мен ми се струва, че Чефо и Снежана ще отнесат номинациите днес. Около готвачката се заформя сериозна група от управляеми биологични единици. Не очаквам да ѝ портиворечат.
Същото мисля.
Дано Снежана спечели личен имунитет.

Ако зависеше от мен, Марго и Танчето на номинации.

# 68
Сега им е паднало на Известните да се отърват от котвата Марго.

# 69
Много ме е яд, че Чефо сбърка. Дано спечели имунитет, защото не заслужава да е номиниран. Марго трябва да е първа.

# 70
Да видим и играта за личен имунитет, но известните ще сглупят ако сега изгонят силен играч.
Марго трябва да номинират.
Яд ме е, че Чефо загуби, дано не решат да номинират него.
Воините имаха нужда от тази победа. Радвам се за тях.

# 71
За първи път съм заинтригувана от предстоящия съвет. Божана не спи, надуши, че Снежана и е опозиция и според мен вече и е закачила мишената.

# 72
Дано са достатъчно умни да се отърват от Марго, която толкова им пречи, а не от Чефо и Снежана, които сгрешиха днес, но пък са доста по-перспективни за печелене на точки вбъдеще. Интересно ще бъде с номинациите, да видим групата на Божана в действие Satisfied

# 73
  • София
Бях за неизвестните днес, просто ми се искаше да победят за разноообразие просто. Но истината е, че Известните са по-силни и ако не бяха грешките на Снежана и особено тази на Чефо, нищо чудно да бяха паднали отново сините.
Сега се надявам и очаквам да номинират Марго. Ще е интересен съвет.

И имам забележка /поредна/ към продукцията - много зле се чуват участниците, когато говорят помежду си.

# 74
  • София
Аз не мисля, че ще номинират на база на днешната игра, защото грешки допуснаха Стефан и Снежана, но Татяна и Марго по принцип са в тежест на племето. Не виждам друг логичен избор на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт