🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 569
  • 475
  •   1
Отговори
# 255
То с Благо е трудно да не уцелят някоя негова надама 😅 кой знае колко е било трудно да съберат каст само с една негова бивша...

# 256
Според мен Благой не е облажил Татяна, защото тя беше омъжена доскоро, а и той си пада по по-младички. По-скоро се познават по вечната линия футболист-фолкпевица.

# 257
  • София

Survivor - епизод 8 (06.03.2023)

# 258
  • София
Според мен Благой не е облажил Татяна, защото тя беше омъжена доскоро, а и той си пада по по-младички. По-скоро се познават по вечната линия футболист-фолкпевица.
То според статиите е било отдавна и те самите казаха, че се познават от над 20 години, така че ако е имало нещо, е било тогава.

# 259
Основната грешка на Божана е, че в последния момент смени решението си кого да номинира.
На Георги му личеше, че е много подразнен от това.
Божана как иска после да и' се доверят?! Тя трябваше да се държи с Георги, изглеждаше, че се разбират много добре с него.

# 260
Интересен епизод, може би първият, който ми задържа вниманието за цялата продължителност.

Божана - оплете се в собствената си мрежа от експанзивност, индивидуалност и престорена принципност. След миналия епизод написах, че покрай нея се заформя колаиция от безпилотни единици. Беше си оплела кошницата чудесно, на сал щяха да я закарат до победата. Но направи груба грешка - Благо, Георги и Иван може да са еднопластови, но са горделиви, та съвсем очаквано приеха предателството ѝ като...предателство. И за какво? За да каже, че гласувала по съвест, след като съвестно настроила другите да гласуват против Снежана. Логика - няма. 😑

За Благой, Георги и Иван отдавна подозирах, че са аутсорснали мисловната дейност на друг (Божана), но се изумявам колко лесно си го признаха. Мъже на по 28-40+ години си казаха в прав текст, че са оставили на Божана да действа на принципа “жената каза и ние решихме”.

Снежана си изигра добре картите. От собствената си номинация за 48 часа успя да уреди същата на човека, който ѝ е скроил шапката.

Марго - ако се абстрахирам от разваления ѝ български и слабата ѝ игра, говори смислени неща. Няколко пъти ми прави впечатление с умерени изказвания и приятно (на фона на битовите скандали за великия ориз) поведение. За съжаление, обаче, това е Сървайвър, а не теглилка за морален компас в живота, и е време да си ходи.

Като цяло - при Известните се заформя стабилна коалиция измежду Благо, Георги, Булкин и Татяна, които най-вероятно ще изритат всички останали. За мен това в известен смисъл подрива интереса към играта и затвърждава първоначалното ми впечатление за определена посредственост и липса на интрига в сезона. Дано Воините и новите играчи объркат сметките. Simple Smile

# 261
Имаше разговор между Чефо и Снежана, в който Чефо каза нещо от сорта, че трябва да привлекат Георги към себе си.
С малко повече хитрост ако успеят да го привлекат, ще заформят добра коалиция. Снежана започна да работи в тази насока.

# 262
  • София
Може да им обърка сметките, че спечелването на игра за имунитет води до еднолично номиниране.

Закопаването на Божана идва от това, че Жоро я е питал точно преди гласуването, по време на съвета дали остава уговорката и тя е потвърдила. Това означава, че тя наистина е искала да ги изиграе дали за пред зрителите или за пред Снежана. Не се прави така, ако ще се сменя, се предупреждава.

А някой видя ли в крайна сметка кой за кого точно гласува, аз не хванах Благо за кого си даде вота.

# 263
Тази вечер всички гласуваха за Божана, с изключение на Марго.

# 264
  • Другата България
Като ви чета, май само известните са излъчвали три часа......Joy
Така ли нищо интересно не се случи при воините?

# 265
А някой видя ли в крайна сметка кой за кого точно гласува, аз не хванах Благо за кого си даде вота.

Стана ясно, да.
Снежана и Чефо - Марго (показани).
Божана и Марго - Татяна (показани).
Остават 4 гласа - на Булкин, Георги, Благо и Татяна - а Снежана получи точно толкова, 4. Няма кой друг да е гласувал за нея, освен ако продуцентите не подменят гласове на участници (съмнявам се).

На този съвет си бяха 2 (Марго, Божана) на 6 (всички останали), като Марго и Божана бяха показани като гласуващи против Татяна. Останалите 6 гласа - на коалиция Един Мозък, Снежана и Чефо - бяха против Божана. Simple Smile

# 266
При Воините беше загатната за скрита коалиция. В синхрон Едис спомена, че са в коалиция с Павел, за която все още пазят тайна.
Ще се покаже като стратег Едис май-май, но ще жертва явно Елина. Каза, че доккрая ще пази гърба на Павел.

# 267
  • Sofia
Догледах и аз току що.
Доста изненадващ епизод.
След снощи изобщо не виждах светлина в тунела за Чефо и Снежана,а как се извъртяха нещата.Определено не очаквах такъв развой.
Сега ще е голяма пародия,ако Марго остане,а някоя от останалите две си тръгне.

По повод играта за награда - на мен ми е по-интересно с възможност за преписване.
Обаче никой не се сети да запомни само вторите 5 цифри.Преписва първите и нарежда бързо вторите,докато противникът му се е върнал да ги гледа.Има риск,но си струва. Wink

Приятно ме изненадаха и Едис и Павел с тайната коалиция.Това е духът на Сървайвър.

И остров на отшелника се появява. Bowtie
/очаквах да са отпадналите,добре че не са/

Като цяло,нещата вървят в положителна посока.И по темата също си личи.
Дано запазят тази тенденция.

п.п.Пропуснах малко от началото на епизода.Споменаха ли нещо за Филип,или...?

# 268
п.п.Пропуснах малко от началото на епизода.Споменаха ли нещо за Филип,или...?
И аз не чух, само питаха Снежана дали ѝ липсва. Според мен ще го обявят утре, но очаквам да приключи играта си.

# 269
  • Sofia
И на мен усещането ми е такова.
Надявам се да е добре!
Но пък доста време вече го няма,а и по-добре да не си рискува здравето.

Общи условия

Активация на акаунт