Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 108
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 750
Изтичат днес:
Скрит текст:

За 1 ст. е даден.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 19:57 от Zizini

# 751
  • София
Скъпичък е меломакарона, ама той си е скъп десерт по принцип, продават го на грамаж и си тежи доста.
Козунак купих обикновен, много го харесваме и всяка година по това време си отяждаме. 😂 4,50 е обикновения, другите са по 5 лв.

# 752
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Да, точно сладкиша в метална синя кутия. Малко вкус на сиропирана и ароматизирана меденка с орехи има.

# 753
Меломакарон просто бисквита ли е или нещо по-така?

# 754
Минавам да похваля флумастерите(не тънкописците) от днес които са с купон.
Ярки, красиви и наситени цветове❤️

# 755
Меломакарон просто бисквита ли е или нещо по-така?

не е точно бисквита. По-скоро, като сиропиран кекс, ама с повече масло, канела, портокал и орехи. Вкусотия голяма е.

# 756
А оригинала е сиропирана курабия/сладка,която е постна.По принцип се прави по Коледа в Гърция.Варианти има много.Скоро попаднах на хубав блог на българка,която живее в Гърция с доста рецепти.

# 757
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Ето така изглежда в кутията меломакарона
Скрит текст:

# 758
Ако сме попаднали на същия блог, мисля, че в продуктите за меломакарона имаше и доста зехтин, и бадеми.🙂

# 759
Много е възможно.Да ,има много зехтин и като цяло дадените количества са големи,което и отнема много време за направата.Имаше различни вариации и дори с шоколад.

# 760
Вечер козунаците са -50% да си знаете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 761
Някой не търсеше ли такова шише ? Това е снимано в Кауфланд

# 762
Аз съм правила меломакарони само,че не помня по коя рецептата,иначе бързо станаха, не ми се стори голяма играчка,но си пият зехтинче,май даже и масло им слагах : )

Нещо друго от ориенталската седмица да препоръчате? Чудя се на пидетата и на манти,само знам,че ще пропусна баничките с локум 😂 на козунаци съм вече: )

# 763
Значи, няма да се разберем така. Га поскъпваха нещата ривахтИ, ся като поевтиняват, не се хвалитИ. Моля да се отбележи това, че кора яйца от 30 бр е поевтиняла с цели...30 Ст! Wink

# 764
Привет.
Видях,че са пуснали крем брюле на марка Deluxe в Лидл. Някой да го е купувал да сподели отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт