Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 049
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 810
Този дозатор дали прави пяна или е просто за течен сапун? Доволни ли сте ?

# 811
  • София
Не прави пяна. Ползвам, но не вкъщи. С по-гъсти сапуни сякаш се затруднява.
Още много не разбирам файдата от ползата, освен когато говорим за обществени места и целта е да няма контакт с дозатора. За вкъщи не съм и помислял да купувам.
Иначе си работят, да 🙂

# 812

Тези бисквитки ме върнаха в детството, приличат на холидейКИ(сега май се казват евридей) Smiley
Много са мекички Simple Smile
Пидето със сирене няма да го повторя, не че не ги изядохме де, но един път стига Simple Smile

# 813
Преди доста време от Лидл бях взимала сгъваемо ножче с доста екстри, едната беше ножичка. Подобно съм взимала и от К, но от доста време не съм виждала в брошура или на живо. Някой да има спомен да са пускали скоро? В К дали има? Там не ходя изобщо, но ако някой помогне с информация, ще съм много благодарна.
В Кауфланд съм виждала такива ножчета, на Факелман май бяха. Разпръснати са продуктите им из целия магазин; при нас ножчетата са някъде около първите редици с брашно, зърнени (но преди кафетата и сладките).🙂

# 814
В Кауфланд съм виждала такива ножчета, на Факелман май бяха. Разпръснати са продуктите им из целия магазин; при нас ножчетата са някъде около първите редици с брашно, зърнени (но преди кафетата и сладките).🙂

Олеее, супер. Скоро ли си ги виждала? На Пещерско ли е вашия? Направо там ще отида да потърся. Много ти благодаря, Долче.

# 815
  • София
Сутринта в един Лидл търсих силиконова подложка за печене - нямаше. Много бързо са изчерпани.
В някой от Люлинските филиали да има останали от тези подлижки? Ако случайно сте забелязали днес.

# 816

Тези бисквитки ме върнаха в детството, приличат на холидейКИ(сега май се казват евридей) Smiley
Много са мекички Simple Smile
Неприятно ме изненада цената в Лидъл, сигурно до преди година бяха някъде по 1.50 в Аванти.

# 817
1.59 бяха миналата година.
2.99 е сега редовната цена в Аванти.
В кварталния магазин са 3.20.
Лидл май най-скъпо ги продават.

# 818
Благодаря за споделеното за козунаците. На закуска оплюскахме един със стафиди, сега сме нападнали един с орехи Grinning
За мен стафидите е по-добрият вариант Simple Smile

# 819
На мен вече почти всеки път след пазаруване в Лидл ми остава едно чувство като: и Сега за какво ходих? Пак го нямаше това, което търсех.

# 820
Купих козунак със стафиди - обичам Simple Smile
Авокадо мрежа - с малка костилка ми се падна, разрязах едно.
Малката сметана поскъпнала, но ми трябваше. Скоро не съм вземала.

# 821
  • София
Намерих силиконови подложки. Взех двете последни. Културна работа - със силиконова ластик, две страни, против хлъзгане. Става за печене или разстилане на тесто.  Успокоих се! Simple Smile
Имам други кухненски помощници, засега спирам търсенето.
Но в четвъртък сутрин за градинска ножица отивам.
Искам силиконови форми за печене.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 21:08 от Amiamo

# 822
Привет! Много ме заинтригуваха козуначетата. Ден през ден съм в Лидл,ама не съм ги забелязала. Утре ще ги потърся и ще следя за замразени също. Simple Smile

# 823
На мен вече почти всеки път след пазаруване в Лидл ми остава едно чувство като: и Сега за какво ходих? Пак го нямаше това, което търсех.
Точно така се почувствах днес. Отидох за флумастри и хвалените чайове. Нито едното от двете. Забравих да си купя шоколади...Голямо пазаруване. И аз не зная какво купих, но 50 лв дадох.

# 824
  • Велико Търново
Да си кажа, колкото и да бягам от Лидл, все натам ме тегли. Днес ходихме с малките на пазар, но в К. Те не искаха, но като им казах, че има сини понички склониха. Еми... друго освен сини понички не взехме май.
Лидл-ски козунак ми се яде, лидлско вино (вода  с аромат) ми се пие и това е! Поне виното винаги го има, че и без това никой не го купува.
Утре имах планове за пазар, но няма да бъде. Празника на града е и изобщо не ми се ходи в лудница от хора и ученици. Четвъртък ще пазарувам, дано дотогава оцелеем с наличностите в нас.

Общи условия

Активация на акаунт