Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 085
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 795
Взех козунак и се изяде за нула време.Детето за още питаше чак.
От топлата витрина или някой от опакованите?
И аз искам да взема, но да е вкусен Simple Smile

# 796
  • София
Подарявам тези купони + седмичните

# 797
  • София
От топлата витрина са суперските козунаци. Иначе има и опаковани на Родна стряха, те са всъщност хасковските козунаци, които са като кифла.

# 798
  • Sofia
Да, добра е мощността (1300W).

От топлата витрина са суперските козунаци. .
Oт малкото със стафиди съм пробвала и е хубаво, но доста сладко.

# 799
  • In transit
не мога да се ориентирам - колко е мощността всъщност? останах с впечатление, че е 600, което за мен е малко.
На показания миксер от Пинко, мощността е 1300W. Неговите бъркалки коментирам, не на този в новата брошура, който е 600В. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 11:31 от Mikkey

# 800
  • Стара Загора
От топлата витрина са суперските козунаци. Иначе има и опаковани на Родна стряха, те са всъщност хасковските козунаци, които са като кифла.

Аз взех от големите със стафиди от витрината. Много е хубав.
Имаше без нищо и с орехов пълнеж.
А тези малките много ги харесвам, но си взимам замразени и ги мажа с яйце и поръсвам със захар отгоре.
За Великден раздавам на родата.

# 801
Моят планетарен миксер (друга марка) е също 600 W и си върши работата, но купата е 4 литра. При по-голяма и напълнена не знам как ще се справи. Но за чий има тефлон по бъркалките?

# 802

А тези малките много ги харесвам, но си взимам замразени и ги мажа с яйце и поръсвам със захар отгоре.
От къде вземаш замразени

# 803
не мога да се ориентирам - колко е мощността всъщност? останах с впечатление, че е 600, което за мен е малко.
На показания миксер от Пинко, мощността е 1300W. Неговите бъркалки коментирам, не на този в новата брошура, който е 600В. Simple Smile

като развален телефон сме с теб Wink

# 804
  • Стара Загора

От къде вземаш замразени

По Великден ги пускат във витрините.
Май по 12 бяха.
Но съм си искала и от пекарната. Дадоха ми. 😁

# 805
  • София
Здравейте! За ламинатора от тази седмица имате ли отзиви?

# 806
И вкъщи много се харесва брюлето, но не това с ‘точиците‘ (бурбонска ванилия май беше) ами първия вариант - обикновения. Тази с ванилията нещо има кисел привкус и само веднъж сме я взимали като пускаха преди. Обаче другата е ммммм - да, и купичките са супер удобни.

Аз да попитам за големите козунаци - в нашия Лидъл имат навика да ги разместват и не отговарят на етикета си. Кой от всичките видове беше с орехов пълнеж, че той най-много се харесваше, а не помня - той със захар ли беше отгоре или този без нищо?

# 807
  • София
Този без захар е ореховият.

# 808
Преди доста време от Лидл бях взимала сгъваемо ножче с доста екстри, едната беше ножичка. Подобно съм взимала и от К, но от доста време не съм виждала в брошура или на живо. Някой да има спомен да са пускали скоро? В К дали има? Там не ходя изобщо, но ако някой помогне с информация, ще съм много благодарна.

# 809
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт