Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 090
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
За планетарен миксер си трябва и място. Все това ме спира, че имам немалко други уреди...
Aха, че ако ще стои в някои шкаф вместо на плот....
И после са важни ватовете (особено пък ако ще месите тесто... за което е важно и куката да е подвижна), пък само тях не видях в гръцката брошура. Иначе е голяма купата като моята. Simple Smile
А пък за малки количества ползвам ръчния мискер.

# 781
Долче
Купичките са 1:1

mima_r
а преди да го върнеш, настрой ли го?  Има един болт - той се отвърта, пуска се бъркалката да опре дъното и се завърта пак Wink
Не, не съм знаела за съществуването му 😳😁

# 782
  • Пловдив
Сега отворих пакетче печени бадеми на Alesto - разкошни!
нови ли са или...? Аз отдавна купувам от тях и са все ок...за 2,85 мисля е цената.

# 783
Чайовете Делукс които хвалите къде стоят, при другите чайове ли? Знам че бяхте писали преди време, но не обърнах внимание. Вчера погледнах при продуктите на Делукс, но ги нямаше.

# 784
  • Sofia
Според мен Делуксът си е отделно, не ходи по регалите със стоките от ПА, пък и въпросните чайове като нищо да са свършили след дискусията тук, както вече писаха някои.

# 785
Снощи ходих , уцелих шаран на -50% , жалко че беше само 1 останал. Един шаран 1,5кг ми излезе към 5 и нещо. Взех и още един вид чай от Делукса с ананас. Да , чайовете там стоят , при Делукса , те са в едни опаковки найлонови , не ги търсете в кутийки. Уж отидох за котиджа , той пък бил от петък. Побъркаха ме с тези -до сряда , от четвъртък , от петък и т.н.

# 786
  • Буркина Фасо
Чайовете Делукс които хвалите къде стоят, при другите чайове ли? Знам че бяхте писали преди време, но не обърнах внимание. Вчера погледнах при продуктите на Делукс, но ги нямаше.
и аз така - много пъти не виждам нещо, което търся. на втора-трета обиколка из магазина всичко набелязано се появява Smiley

# 787
Минавам само да кажа, че везната с макроси я видях днес в магазина на Мария Луиза.  В дъното на магазина до аварийния изход.Някой от вас го търсеше.

# 788
  • In transit
pinko, този миксер визуално много го докарва на кенууд. Като мощност е добре. Купата му е голяма, ще е удобна за теста с обем около 1.5кг. Не ми харесват бъркалките му, че са пластмасови, особено тази за тестото.

# 789
като гледам брошурата не ми изглеждат пластмасови бъркалките. като мощност според мен е малко. за тези пари може да се вземе нещо по-добро, но всеки си знае.

# 790
  • In transit
жената, черната материя на какво ти прилича? Не говоря за бъркалката за яйца.

# 791
това според мен е онова черното с незалепващо покритие. тип хлебопекарна отвътре /страшно обяснение Wink/. не съм виждала роботи с пластмасови бъркалки честно казано. .

# 792
https://www.lidl-hellas.gr/el/fyladia/23-03-lidl-non-food/view/jumpmarks/page/2
ето го в брошурата
мощноста ми звучи ОК

# 793
  • In transit
Аз съм виждала, затова реших, че и тези са пластмасови. Simple Smile Възможно е да са с покритие, въпреки, че не виждам какво може да залепне по бъркалката за тестото, например, че да се слага такова покритие.

# 794
не мога да се ориентирам - колко е мощността всъщност? останах с впечатление, че е 600, което за мен е малко.

Общи условия

Активация на акаунт