Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 122
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 020
Във Варна на Битоля има ли флумастри. Малко късно се сетих, но ако някой не видял.

# 1 021
Здравейте, това авокадо често присъства в брошурите, но никога не успявам да го намеря в магазина. Дали бързо се изчерпва или не го търся където трябва?

Предвид грамажа и цената ми прилича на другите авокадо, които са в мрежа.

# 1 022
Сладоледения десерт в кръглите кутийки някой пробвал ли е, изглежда интересно, но това че пише "десерт" ме възпря, да не е нещо измислено и с изкуствен вкус?

Накарахте ме да отида за прочутото брюле и влязох само с една пластмасова торбичка, обаче излязох с три Stuck Out Tongue Winking Eye ММ търсеше нещо от нехранителните и не го намери, та се ядосва, обаче за мен няма такова нещо като безполезно влизане в Л. 😁 И хубав залез се видя, въобще приятно излизане беше. Взех си стайно цвете в много красотна саксийка и печени червени чушки, които сега направих на ризото с наденичка и морски дарове Fork And Knife При нехранителните имаше половин алея опразнена, чудя се какво ли ще зареждат, надявам се най-после да дойде панетонето.
Шоколадовите яйца и онова с марципан вече се изядоха. Чудя се тия зайци, кокошки Фаворина дали са от хубав шоколад, мисля да пробвам следващия път, не съм вземала такива досега. И на маслените бисквити им се чудя, някой вземал ли е? Тези

Олиото беше поопразнено и взех бутилка, ако случайно има пак някакви слухове да поскъпва, не съм чувала, но за всеки случай, идат празници де да знае човек.

Онези "тестени изделия от грис" веднъж вземах, не знаех че са с грис, просто някаква паста, и няма увиране това чудо Open Mouth Сушни гъби също веднъж вземах и бяха с пясък, няма измиване.

Това ме разсмя, за съжаление ММ категорично отказа лидълски гащи, всъщност дори на ме удостои с отговор, просто изсумтя и се изниза нататък 🤣 Маратонките изглеждаха много добри, даже отлични.

Днес купих от маслото с морска сол от серията Deluxe.
Хубаво ли е? Още не сме го пробвали.
Да, аз по принцип не купувам солено масло, но делукса е добро.

# 1 023
  • Sofia
Здравейте, това авокадо често присъства в брошурите, но никога не успявам да го намеря в магазина. Дали бързо се изчерпва или не го търся където трябва?

Предвид грамажа и цената ми прилича на другите авокадо, които са в мрежа.

Скрит текст:
Авокадото в мрежа е само едно и не съм виждала да се изчерпва в нашия филиал, а и тук в темата не мисля че се е коментирало да е изчерпано.  Има го на обичайното му място на регала, както и на челото, когато е в промоция. Наистина често е на промоция.

# 1 024
Ефибуш олиото от понеделник ще е намалено.

# 1 025
Не знам дали е коментирано назад, но освен с нова бутилка, кетчупа на Каниа е и с нов състав😡 Аз лично няма да го купувам вече, а преди беше чудесен...

# 1 026
  • София
И аз купих кетчуп тези дни 3 опаковки. Беше изчезнал доста дълго време. Не сме го опитали още.Жалко!

# 1 027
След последното авокадо в мрежа, което купих, приключих с него. От пет четири бяха в този вид:

# 1 028
  • Sofia
Ефибуш олиото от понеделник ще е намалено.
Аз харесвам  вкуса на олио Златно Добруджанско и си взехме стекче от К. Тази седмица е на промоция 2.79лв с карта.

# 1 029
  • Буркина Фасо
Не знам дали е коментирано назад, но освен с нова бутилка, кетчупа на Каниа е и с нов състав😡
Скрит текст:
Аз лично няма да го купувам вече, а преди беше чудесен...

[/spoiler]
какъв му е бил предишния състав ?

# 1 030
  • Sofia
Не знам дали е коментирано назад, но освен с нова бутилка, кетчупа на Каниа е и с нов състав😡
Скрит текст:
Аз лично няма да го купувам вече, а преди беше чудесен...

[/spoiler]
какъв му е бил предишния състав ?
Освен да е липсвало царев. нишесте.

# 1 031
Може да е липсвало, но го има. Иначе кетчупът няма как да е с такава консистенция.

Да, имам и от двата, царевичното нишесте го няма описано при стария, но 100% го има в състава. =

На новия грамажът е по голям - 552 г срещу 600 г.

# 1 032
И аз мисля, че няма как да има кетчуп без нишесте. В противен случай би било някакъв доматен сос.

# 1 033
  • Sofia
Мдаа и аз така си мисля... Simple Smile

# 1 034
  • In transit
Доскоро авокадото в торбичка беше с произход Израел и беше чудно, От две седмици е перуанско (или друга южноамериканска страна) и определено има разлика в качеството.

Общи условия

Активация на акаунт