Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 130
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 005
Съвсем аналогични на всички други "бъбречета" (в този ценови диапазон) са и Лидълските...

# 1 006
Тези бонбони по начало са с нещо като ракия, затова са силни. Опитвала съм и други марки, едни и същи са общо взето.

# 1 007
Ми няма фулмастри и  тънкописци и етикет ...
Чак ме е яд на себе си че не взех тънкописци в понеделник или вторник като ходих

# 1 008
  • Ст Загора
Уж днес щяха да зареждат ама в София ли ?! Излъгаха ли ?
Чак ме е яд на себе си че не взех тънкописци в понеделник или вторник като ходих

# 1 009
  • София
Уж днес щяха да зареждат ама в София ли ?! Излъгаха ли ?

Аз обиколих три магазина в София и нямаше, както и не бяха чували, че днес е трябвало да им заредят както казаха от клиентския телефон.

# 1 010
  • Ст Загора
Браво излъгаха ! Аз  настинала ходих

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 23:28 от nasito8988

# 1 011
  • Sofia
Морена, кой е щастливеца?
Аз в 90те имах период в който с по една вафла мура (лилава) отивах на даскало...
Не те разбрах?!

# 1 012
Днес обиколих не знам колко магазина в Пловдив да търся флумастери…е няма и няма Confounded В единия само етикета беше останал, а в другите нямаше и спомен, че е имало такъв артикул. И мен много ме е яд, че не взех в понеделник като ги разглеждах, ама викам не знам дали ще са хубави, ще изчакам…друг път все остават от тънкописците поне…е няма…Утре ще пробвам за последно в един последен и това е, ама направо ми умря надеждата…за сметка на флумастерите хубаво награбих цял куп други неща откъдето минах. Накрая в последния клон попаднах на селф чек каса и вече нямах нерви да чакам на обикновена, викам чакай да мина на тези - само в Лидъл не съм ги тествала още. Сканирах всичко, намерих си мини козуначетата в печивата, всичко нормално - купони, карти, отстъпки - изключително интуитивна система, признавам. И по едно време като блокира преди плащането и ме закова с нещо от сорта “изчакайте за проверка на възрастта от наш служител”… Astonished гледам аз и не разбирам защооо, докато не се усетих, че сме взели от ирландските бири Grinning веднага дойде служител, посмяхме се, че вече няма как да ни сбъркат с под 18 годинките… Close та така с алкохола на селф чек каса Joy

# 1 013
  • София
Аз в 90те имах период в който с по една вафла мура (лилава) отивах на даскало...
Не те разбрах?!
Явно за кого правиш апенитните кутии. 😃
Донатите Орео много ни харесаха, ама са малко скъпички без промоция.

# 1 014
  • София
Днес купих от маслото с морска сол от серията Deluxe.
Хубаво ли е? Още не сме го пробвали.

# 1 015
  • Ст Загора
Не те разбрах?!
Явно за кого правиш апенитните кутии. 😃
Донатите Орео много ни харесаха, ама са малко скъпички без промоция.
Има дъщеря.  Аз като имам ако мога ще правя като Морена ..

# 1 016
  • Sofia
Не те разбрах?!
Явно за кого правиш апенитните кутии. 😃 ...
То това съм го казала, затова се зачудих...
...
Идеи за хапване/ готвене - Седмицата в кутиите за щерката...

# 1 017
  • shumen
Взех аз онзи ден котиджа и сега друго сирене вкъщи не се яде.

# 1 018
Да похваля тези крокети със синьо сирене. Уникални са. Буквално за секунди ги изядохме. Утре ще ходя за още 2-3 опаковки. Joy

# 1 019
И аз взех от тези крокети - не са лоши.
А майка ми хареса онова четвъртитото от бутер тесто (сръбското печиво), но при нас е свършило. Затова пък има много от хлебчетата със сирене и картофи (аз предпочитам тях).

Общи условия

Активация на акаунт