Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 137
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 990
Пийк, пращам на лично.

# 991
Искам да благодаря на абсолютно всички, които тази седмица споделиха купоните си с мен, след моя молба ! Заредих с хартия и взех гръцки питки, благодарение на вас !
Флумастери няма! Тънкописци, също. Но котидж взех за малките, че други сирене не искат. За козунака от 4.50 от витрината ли говорихте ? Що е така студен ? Не го ли минават през някоя фурничка преди да го сложат на витрината?

# 992
  • София
Пийк, искаш ли и моите купони?!

# 993
Засега мисля да не ходя повече..ако реша друго, ще ти пиша. Благодаря!!

# 994
  • София
Засега мисля да не ходя повече..ако реша друго, ще ти пиша. Благодаря!!

О. К. На разположение съм!

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 17:39 от Amiamo

# 995
От тия бонбони с алкохол, ако знаете как боли глава Simple Smile - бая спиртоляк са. 
След колко изядени? За статистиката питам 😁

# 996
Пийк, имам и аз купони, ако искаш - пиши. Този също, ако някой го иска

# 997
Имам налични всички седмични купони, ако на някои му трябват да пише. Тази седмица нямам избрани за мен.
Промених моя магазин на Мария Луиза и се появиха 2 купона за - 50% и тях ги подарявам.
Скрит текст:

# 998
Мен за тази мортадела ме в яд.

# 999
Ефибуш 3-4, да се убедя колко са гадни:) …, но още след първия си като огнедишащ дракон. Дъхнеш ли на някой ще реши, че си пресушила дамаджаната с ракия.

# 1 000
Ефибуш 3-4, да се убедя колко са гадни:) …, но още след първия си като огнедишащ дракон. Дъхнеш ли на някой ще реши, че си пресушила дамаджаната с ракия.

Чак пък! Като всички бонбони от този вид са, нищо повече.

# 1 001
  • София
Морена, кой е щастливеца?
Аз в 90те имах период в който с по една вафла мура (лилава) отивах на даскало...
От тия бонбони с алкохол, ако знаете как боли глава Simple Smile - бая спиртоляк са.  Не ги препоръчвам.
аз под 50% шоколад избягвам вече..
иначе взех почти на сила 4брю шоколад Фин кеър от ~50%, и то щото е намален...за тази томбола.

# 1 002
pticasprujina Определено има такива с по-фин вкус и в които алкохола не е така натрапващ се спирт. От тези и за тази цена няма какво да се очаква. Паднаха ми се от купон - доста отдавна, за това ги взех.
То и уиски има за 10 и за 70 лв., нали ама друг е вкуса.

# 1 003
Прилични бонбони с алкохол са техните пияни вишни, не помня името. Определено си заслужават за тази цена, ако някой харесва такива бонбони. С тъмен шоколад са.

# 1 004
  • Ст Загора
Ми няма фулмастри и  тънкописци и етикет ...

Общи условия

Активация на акаунт