Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 144
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
И аз днес на касата се шашардисах... нещо ми беше странно, нещо непривично. Поне 30 секунди търсих къде е отвора, през който пъхах телефона за да го сканирам и не можех и не можех да го видя, докато накрая включих, че просто няма плексиглас и затова не го намирам JoyJoyJoy  И касиерката каза, че ѝ е още толкова странно така - как свикнахме с нещо толкова абсурдно и пречещо и сега чак ни е непривично...

# 976
Е, по-добре да го запазят, ако от Европа наредят пак да се сложи...
Вчера бях до една банка и имаше плексиглас на бюрата. Явно там им е комфортно с него.

# 977
  • Ст Загора
При нас имаше това на касата вчера  .
Утре ще ида за фулмастри

# 978
  • Sofia
И аз днес на касата се шашардисах... нещо ми беше странно, нещо непривично. Поне 30 секунди ...
И аз така... не съм сканирала Лидл +, ама се почудих какво ми е странно, докато включа.  Simple Smile
А днес си взех авокадо мрежа на 3.95лв.

# 979
И аз днес забелязах, че преградите ги няма. И на мен ми беше доста странно...но много бързо разбрах защо.🤣

# 980
  • СОФИЯ
Всички основни продукти във Ф са ми по. Не предпочитам Лидл.

# 981
Нямам още скреч карта от пазаруването към 17-18 ч...🤔🤔🤔

# 982
  • СОФИЯ
Ще я получиш след 3, 7 часа. При мен е така.

# 983
Имаше масло и мини моцарела и за късните пилета. 😃
Маслото ми харесва и го купувам редовно.
Преградите си стоят при нас.
Скреч нямам.

# 984
Момичета, кога излизаха купоните за рожден ден?

7 дни преди РД. Аз получих днес, вчера нямаше купон. Вино 200 мл или бонбоните с карамел тип тофифи.

# 985
Някой случайно да знае колко бройки са?

30 броя са бонбоните.

# 986
Всеки път съм изумена от разнообразието на ястия, страхона си, Морена! Виждам,че използваш метални кутии и искам да попитам дали запазват храната топла?
Аз вчера забелязах, че са махнати прозрачните прегради на касите.... направо не си спомням как беше така. Simple Smile

Идеи за хапване/ готвене - Седмицата в кутиите за щерката

Скрит текст:
Понеделник:
Обяд - Кюфтета от тиквички и царевица;  салата орзо с нахут, сирене  и зеленчуци с млечен дресинг;  домашен чипс от моркови и земна ябълка; авокадо и десертче

Вторник:
З - Смути мюсли с банан и горски плодове;   Тортила със салата с пилешко и китайско зеле със сусамов дресинг;   драконов плод, киви и нар
О  - Любима кокосово-фъстъчена супа с оризови нудли, броколи и гъби;   домашно пържен чипс от червени скариди;  паниран банан с йгурт с кокос и лайм

Сряда:
З - Тост сандвич с пушена сьомга, крема сирене с див лук и заквасена сметана и гарнитура -  грейпфрут;   банан, ягоди, киви и боровинки;  желирано мишле;  морковен сок
О - Пълнени чушки със суфле от сирена;  кюфте от тиквичка  и царевица;  домашен тортила чипс;  салата зелен боб с чеснов дресинг;  домашни хрупкав пикантен нахут и картофен чипс; ягодова тарталета (купешка)

Четвъртък:
З - Страхотни портокалови скони/кифлички с плодов сос и захарна глазура като сос;  шоколадово мляко  за пиене;   шишчета с ананас и грозде
О - Кафяв ориз,  кайма, гъби,  тофу, яйце и китайско зеле по два начина - пържено и като салата

Петък /днес:
З - спестих си снимката   - Смути мюсли с авокадо, банан и какао;   Бургер с домашно хлебче, кюфте, топено сирене, краставица и сосове;   ягоди и банан
О - Индийски даал с жълта леща;  сладък картоф с карамелизиран лук;  краставича раита;  домашен хляб Наан;  плодова извара

# 987
  • Sofia
Благодаря, Diffuser! Simple Smile
Скрит текст:
Не задържат топло, обиновени кутии са си, нямат изолация. Ползвам термо чанти и така най-много хладка да е храната за обяд. Ако искам да е топло - пращам в термос.

Относно разнообразието... имам толкова идеи и нетърпение да ги приложа, та чак в един момент ми изфирясва всичко от главата - абе луда работа... Simple Smile 

# 988
Може ли купон за гръцките питки

# 989
От тия бонбони с алкохол, ако знаете как боли глава Simple Smile - бая спиртоляк са.  Не ги препоръчвам.
Авокадо ще си взема май още една мрежа - вкусно е и бързо доузря.
И гръцки питки, дано не забравя, че имам поръчка за чеснови пърленки.

Общи условия

Активация на акаунт