Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 135
  • 1 425
  •   2
Отговори
# 960
не е лошо според мен. за тази цена е екстра.

# 961
Дали ще пускат скоро ръчна парочистачка? Ако някой има, да сподели доволен ли е.

Взех онзи ден ютия на Филипс, още два пакета от комплекта кърпи за почистване, много са добри. И се прецаках с три балсама за устни, четох похвала, пък никак не ми допадат. Сухи, малко лепкави и за нула време изчезват без следа.

И забелязах, че сапуните (извън тяхната марка) в Лидл са по-скъпи, отколкото в кварталната ни аптека.

Мини-оранжерийката с кресон, която взех намалена, поникна Simple Smile

# 962
Става, има и по-хубави, но това не е лошо. Предпочитам едно друго масло, него продават в М. (но е с около 8 лв/кг повече, на редовна цена там).
Благодаря fenyx💐
А хубаво ли е маслото? На мен тъкмо ми свършиха запасите от Турция, ще ми дойде идеално на тази цена. По принцип много харесвам това на президент ама там цената е друга бира 😂

# 963
естествено, че има и по-хубави, но цената, ценатаааа Wink при нас яко се яде масло, та ми е важна.

# 964
  • София
Обадих се на клиентския номер на Лидл да попитам има ли някъде в София останали флумастери и тънкописци и ми отговориха, че поради огромното търсене утре ще има ново зареждане по магазините.

# 965
В сегашната брошура на Била е намалено масло Монарх - хубаво е като Президент.

# 966
на мен пък въобще не ми харесва монарха в била.

# 967
  • Sofia
Аз вчера забелязах, че са махнати прозрачните прегради на касите.... направо не си спомням как беше така. Simple Smile

Идеи за хапване/ готвене - Седмицата в кутиите за щерката

Скрит текст:
Понеделник:
Обяд - Кюфтета от тиквички и царевица;  салата орзо с нахут, сирене  и зеленчуци с млечен дресинг;  домашен чипс от моркови и земна ябълка; авокадо и десертче

Вторник:
З - Смути мюсли с банан и горски плодове;   Тортила със салата с пилешко и китайско зеле със сусамов дресинг;   драконов плод, киви и нар
О  - Любима кокосово-фъстъчена супа с оризови нудли, броколи и гъби;   домашно пържен чипс от червени скариди;  паниран банан с йгурт с кокос и лайм

Сряда:
З - Тост сандвич с пушена сьомга, крема сирене с див лук и заквасена сметана и гарнитура -  грейпфрут;   банан, ягоди, киви и боровинки;  желирано мишле;  морковен сок
О - Пълнени чушки със суфле от сирена;  кюфте от тиквичка  и царевица;  домашен тортила чипс;  салата зелен боб с чеснов дресинг;  домашни хрупкав пикантен нахут и картофен чипс; ягодова тарталета (купешка)

Четвъртък:
З - Страхотни портокалови скони/кифлички с плодов сос и захарна глазура като сос;  шоколадово мляко  за пиене;   шишчета с ананас и грозде
О - Кафяв ориз,  кайма, гъби,  тофу, яйце и китайско зеле по два начина - пържено и като салата

Петък /днес:
З - спестих си снимката   - Смути мюсли с авокадо, банан и какао;   Бургер с домашно хлебче, кюфте, топено сирене, краставица и сосове;   ягоди и банан
О - Индийски даал с жълта леща;  сладък картоф с карамелизиран лук;  краставича раита;  домашен хляб Наан;  плодова извара

# 968
Маслото Монарх е намалено и във Ф.

# 969
При нас не бяха махнати преградите в понеделник - всеки път, като взимам маркираните неща, си блъскам ръката или продукта в плексигласа...

# 970
  • София
Купони за подаряване:
Скрит текст:

Всички са валидни до края на седмицата. Само нектарът и царевицата от скреч карти са до утре включително. Ако някой има нужда от купоните, които са за всички, също са налични. Тази седмица не стигнах до магазина. Sad

# 971
Подарявам
Скрит текст:

# 972
Момичета, кога излизаха купоните за рожден ден?

# 973
  • Sofia
Според мен около 10 дни преди РДто.

# 974
  • shumen
Някъде 10 дни преди РД.

Общи условия

Активация на акаунт