Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 149
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 945
Тези пак пищят докато ги спреш, имала съм друга която изпискваше кратко 2-3 пъти и до там (пак трябваше аз да я изключа). Който чул - чул Grinning  Може би защото си бях свикнала вече с тази от Лидл че няма как да пропусна че са готови, с тази другата ми ставаше нервно и гледах да съм все наблизо.
Но пък тя и да се изключи нагревателят сам, ако яйцата останат още някое време в нея в горещата пара, накрая ще станат по-сварени от желаното. Пак си трябва да се извадят веднага. Та дори и да се изключваше сама, според мен нямаше да е от голяма полза.

# 946
Удобство е да се изключва сама яйцеварката, но е добре все пак да се навърта човек скоро след това, ако държи яйцата да са каквито ги иска.🙂 Все още май не са измислили яйцеварки с отварящ се капак.🙂

# 947
Супер доволна! Ранно пиле, рано пее Blush

# 948
и аз бях рано пиле и доволно напълних торбата. загледах ги и аз тези йогурти, но имаха подсладител, та не взех. пазя си черния дроб за винце, хаха Wink котиджа много го харесвам, но пусто става ми лошо от него.
аз основно за масло ходих, де. от всичко набелязано нямаше само бонбоните с мента от скреча и бисквитите с шоколад от днес, но те така или иначе са тези сладките с млечен шоколад /не че децата ги връщат/.

# 949
Дали за късните пилета ще има масло?
Как са наличностите? Има ли голям интерес?

# 950
Дали за късните пилета ще има масло?
Как са наличностите? Има ли голям интерес?

не знам, при нас имаше 2-3 кашончета. предполагам ще има и още, че това е доста малко количество. то само аз взех 12 бр. иначе нямаше никой на маслото, но то аз бях там в 8 часа де.

# 951
Някой наблюдавал ли е, кога слагат минус 30 %?
Преди сякаш 24 часа преди срока ги намаляваха с 30%, а тези дни забелязах 48 часа. Но и това не помага за продажбата, вчера освен половината хладилна витрина с оранжеви етикети имаше и купища със зелени.

# 952
  • София
Не мисля, че има фиксиран срок. Последно с оранжев етикет купих кисело мляко с още 4 дни срок.

# 953
Някой наблюдавал ли е, кога слагат минус 30 %?
Преди сякаш 24 часа преди срока ги намаляваха с 30%, а тези дни забелязах 48 часа. Но и това не помага за продажбата, вчера освен половината хладилна витрина с оранжеви етикети имаше и купища със зелени.

По принцип зелен етикет е с годност до утре.

# 954
Някой случайно да знае колко бройки са?

# 955
Вчера в нашия Лидл/Ямбол/ видях на няколко места табели с указание, че цената на етикет може да се различава от действащата цена и актуалната цена може да се провери с четец. Имаше и извинение за това. Зачудих се защо?
Нямах време да го цъкна, защото бързах. Мисля, че от закона е забранено да има разминаване в обявена и реална цена. И сега слушам представяне на новия сайт на министерството на икономиката за наблюдение на цените. Ето къде бил ключът от бараката. Какво е вашето мнение за това?

# 956
Аз сега се връщам от Ст. гара - взех само 5 масла и имаше поне кашон още ( даже се изненадах ,но сякаш нямаше голям интерес) . От промоциите имаше - кроасани с масло, кърпички за пране,Км 2% -поне още кашон, ранни картофи ( едни големи, големи - 3 кила взех, но ще се белят), бисквити корабче, крем за мазане с риба. Забравих джолана , но имам меса в камерата Simple Smile

# 957
  • София
Какви са тези масла, момичета, които коментирате? Нещо съм пропуснала от брошурата 😃

# 958
Вероятно това коментират:

# 959
  • София
Благодаря fenyx💐
А хубаво ли е маслото? На мен тъкмо ми свършиха запасите от Турция, ще ми дойде идеално на тази цена. По принцип много харесвам това на президент ама там цената е друга бира 😂

Общи условия

Активация на акаунт