Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 196
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 930
Ето така се разбира,че печелиш:

После обаче как стават нещата,не знам. Още не съм ги ползвала тези купони по 25 лв.

# 931
Изобщо не бях обърнала внимание на тези пътечки. Добре, че споменахте. Хубави изглеждат.
Сега остава да се преборя за такава в понеделник. 😃

# 932
Не съм разбрала, че има нов спрей за фурни. Дали не е сменена само опаковката, а?
Кой точно е препарата на Медикс?

# 933
Новата брошура к'во не ви харесва Simple Smile - има евтино олио.
Но пък мрежата Авокадо сега е 3.99 - другата седмица е далавера за 4.49

# 934
От новите оферти тъмните тиквички евентуално бих взела - за спагети от тиквички (впрочем те много добре се комбинират със соев сос, моят вече е на привършване, азиатска седмица искам).

# 935
  • На изток от Ада
Аз взех лосион с марула и крем с роза от др серия. ОлиотО с марула. Кис мляко и от Делукс Коледа подправка за кафе . И направих втората цена от купон +,  ще взема шоколад.

# 936
Същата си е пяната - само и е нов флакона и цената ( та я търсих последните дни ).
Ето го медикса :
Скрит текст:
.      

# 937
  • На изток от Ада
Няма фулмастри, тънкописци. Нямам скреч отново сигурно утре.

# 938
  • shumen
Насито,и при нас нямаше нито тънкописци,нито флумастри.
ПаулеМ,и аз на тази цена няма да взема суитчери.

# 939
  • Велико Търново
и при нас нямаше флумастери. взех обичайното - месо, зеленчук, понички, мляко (синьо), банани, вино, торта тоблерон да я опитаме и ядки. накрая прерових количката на едната служителка с -30 и изпреваврих всички чакащи за клошарския. Понякога съм много безпардонна, чак се дразня сама на себе си.

# 940
  • Sofia
Аз днес взех хубави (поне на вид, още не съм пробвала) краставици - тънки, хрупкави... откога не е имало такива...
Взех и буратата да я видим, и папая... и очаквам утре да я намалят. Wink

# 941
  • На изток от Ада
Аз затова харесвам Кауфланд зареждат в четвъртък.  Но по -често ходя в лидл. Сега с купон + разбира се малко позаря то всичко скъпо .

# 942
  • София
Отзиви за този комплект за кола?

Заслужава ли си 11 лв.?!

# 943
  • Велико Търново
Отзиви за този комплект за кола?

Заслужава ли си 11 лв.?!
Не!!!

# 944
Имам питане - според вас  ,тази яйцеварка, дали сама изключва или само пиука че е време да си я изключиш ( преди 2 години някъде ,повечето бяха със сигнал ,че е готово ,но продължаваха да работят,докато водата не свърши).
Не, не изключва сама, само издава звук постоянно.Имам я същата.

Общи условия

Активация на акаунт