Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 90 966
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 915
......
Флумастерите с купон дали имам шанс да ги намеря тези дни, или бързо са свършили при вас?
При нас днес преди обяд ги нямаше, дори и табелка нямаше.
И платна за рисуване нямаше.
Не очаквах, че моите съграждани са такива творци (обикновено остават).

Но пък чая не бяха изпили. Имаше, макар и малко. Купих с вишна, хареса ми.

# 916
При нас платна за рисуване имаше, но флумастери май не (но онзи ден бяха останало само два комплекта).
Да се чудиш защо такъв интерес към тези платна, като в Али-то има много евтини платна (но не мога да кажа с какво качество).

# 917
Как може да не сте впечатлени от новата брошура ? Все пак " само сега" нещата са намалени с 20 Ст  Wink втората страница на брошурата е впечатляваща .

# 918
Платната в Лидл са малко по-евтини от тези в магазините за художници, а качеството е същото (имам предвид за платна от този тип, естествено че има и много по-качествени, ленени и т.н., но не сравнявам с тях). В Али може да са по-изгодни, но докато дойдат може да се окажат дефектни.
И на мен тази брошура ми е скучна.

# 919
  • софия
Цената на тези сушени гъби всъщност е добра. На килограм излизат далеч по-малко, отколкото пакетирани такива във Фантастико или в Метро. Ако някой знае някъде да предлагат сушени гъби с по-добра цена, ще се радвам да сподели.
Взех още в началото, като ги предложиха сега в Делукс офертите, за да имам налични, когато ми потрябват за рецепта, но все още не съм готвила нещо с тях, за вкус нямам отзиви.
Четох съдържанието днес и се въздържах, че са микс. Имаше печурки, китайски гъби и още 2-3 вида. Най-малко манатарки (15%).

# 920
  • На изток от Ада
Няма фулмастри с купон в единият магазин... Днес ще ида в другият. То аз за мен ги взимам....

# 921
Няма фулмастри с купон в единият магазин... Днес ще ида в другият. То аз за мен ги взимам....
И тънкописците са хубави Hands Thumbsup

# 922
  • На изток от Ада
И тънкописците са хубави Hands Thumbsup
и двете ги нямаше вчера  само етикет

# 923
Знам, че цената на сушените гъби принципно е висока, но и аз като звънче исках повече манатарки за тази цена и в крайна сметка се отказах. Пасувам новата брошура, може би ще взема от едросмляната лютеница. Дано само е същата, че понякога тези XXL...

# 924
Имам въпрос относно играта с шоколадите fin carre: като купиш за над 5 лв автоматично те пита искаш ли да участваш в играта. До тук добре, обаче как разбираш дали си спечелил или не? И само в деня, в който се регистрираш участваш за теглене или как точно?

# 925
  • Сливен
тези капсули за кафе машина на Segafredo 50бр на 22.99лв някой пробвал ли е?

# 926
Може миксът да не е с много манатарки, но и другите гъби мисля, че ще са хубави:

# 927
  • In transit
Не е нужно гъбите да са само манатарки. Микс от различни гъби дава разкошен аромат на супата или ястието, в което се сложат.
И аз мисля, че цената е добра. Само манатарки за 50г мисля, че вървят над 10лв, като цена.

# 928
За играта с шоколадите , надявам се да уведомяват по някакъв начин , че не съм ходила да ровя и аз по разни списъци;)
Иначе ,аз си дочаках пътечките с чушки и подправки, сега оставя да си избера коя да си взема.
Аз направо се възмутих от цените на детските суитчери - 25 лв ,нещо са се надценили съвсем ( освен ако не са супер качествени материи и изработка ,което ме съмнява ). Аз ще чакам да ги намалят,или може пък ,пак да пуснат някое мега намаление с купон (-20%) и тогава ще се замисля ( или поне да видя каква материя са , но предвид че преди 2 дни купих долнища за 10-13 лв ,надали Sad )
Иначе ,трайно намалените им продукти са направо смешни,откъм на намалени ( на фона на увеличенията в цените им ).
Сега чак успях да напръскам фурната ,с новата пяна за фурна на Лидл , но преди това бях взела и един Медикс за грил от К ....та Медикса е 2 пъти по-силен от пяната и ще си го  оставя за скари,фурни и отвън на тенджери. Пяната ,за по леки замърсявания май ще да я ползвам.
Имам питане - според вас  ,тази яйцеварка, дали сама изключва или само пиука че е време да си я изключиш ( преди 2 години някъде ,повечето бяха със сигнал ,че е готово ,но продължаваха да работят,докато водата не свърши). На тази от другата седмица пише,че се задава време ( на мен копчето ми изглежда като на тостер - върти се,върти и на 0-та изключва ) сама ..ама дали съм права ???

# 929
А аз съм доволна от новата брошура. Всички /или почти всички/ био артикули са с намаление. Суровите барчета, които у нас се ядат в промишлени количества - също. Спанак, авокадо, гъби кладница...А бе ще се пазарува, то е ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт