Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за продуктите от серията COOK & FREEZE на Pyrex?
Какви са мненията за дългите лъжици от Pepco?
Какви продукти се предлагат в Lidl според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за продуктите от серията COOK & FREEZE на Pyrex?
Мненията за продуктите от серията COOK & FREEZE на Pyrex са положителни. Потребителите споделят, че тези съдове са изключително издръжливи при екстремни температурни шокове до 220°C, което позволява да се изваждат от хладилник и да се поставят в предварително загрята фурна без притеснение. Съдовете са предназначени за съхранение, приготвяне на ястия във фурна и претопляне, като са удобни и практични за различни кулинарни нужди.
-
Какви са мненията за дългите лъжици от Pepco?
-
Какви продукти се предлагат в Lidl според публикациите?
-
Какви са мненията за промоционалните бадеми на Lidl?
-
Какви са препоръките за тенджери?
В единия само етикета беше останал, а в другите нямаше и спомен, че е имало такъв артикул. И мен много ме е яд, че не взех в понеделник като ги разглеждах, ама викам не знам дали ще са хубави, ще изчакам…друг път все остават от тънкописците поне…е няма…Утре ще пробвам за последно в един последен и това е, ама направо ми умря надеждата…за сметка на флумастерите хубаво награбих цял куп други неща откъдето минах. Накрая в последния клон попаднах на селф чек каса и вече нямах нерви да чакам на обикновена, викам чакай да мина на тези - само в Лидъл не съм ги тествала още. Сканирах всичко, намерих си мини козуначетата в печивата, всичко нормално - купони, карти, отстъпки - изключително интуитивна система, признавам. И по едно време като блокира преди плащането и ме закова с нещо от сорта “изчакайте за проверка на възрастта от наш служител”…
гледам аз и не разбирам защооо, докато не се усетих, че сме взели от ирландските бири
веднага дойде служител, посмяхме се, че вече няма как да ни сбъркат с под 18 годинките…
та така с алкохола на селф чек каса