Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 134
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Доскоро авокадото в торбичка беше с произход Израел и беше чудно, От две седмици е перуанско (или друга южноамериканска страна) и определено има разлика в качеството.
Аз на външен вид забелязах разлика, ама за качеството  не мога да кажа... Simple Smile

# 1 036
  • In transit
Да и на външен вид има разлика. На вътрешен също. Grinning Костилките на израелските са супер малки, за разлика от огромните на перуанското.

# 1 037
  • Буркина Фасо
Не знам дали е коментирано назад, но освен с нова бутилка, кетчупа на Каниа е и с нов състав😡
Скрит текст:
Аз лично няма да го купувам вече, а преди беше чудесен...

[/spoiler]
какъв му е бил предишния състав ?
Освен да е липсвало царев. нишесте.
аз не съм виждал купешки кетчуп без нишесте. пробвал съм старата Каниа и я знам.
имам и домашен кетчуп без нишесте (правен в консервен комбинат) и правя разлика.  като гледам състава на посочения не виждам нищо по-различно. остава в старата Каниа да има нещо в повече. Smiley

# 1 038
  • Варна
След последното авокадо в мрежа, което купих, приключих с него. От пет четири бяха в този вид:

При мен се получи същото нещо и им писах, да видим.
Скрит текст:

# 1 039
  • Sofia
Ами мисля, че с малка костилка и преди съм срещала, редовно купувам това в мрежа... аз конкретно в тази, която взех онзи ден (Колумбия) видах разлика, иначе предната бяха с малки костилки (Израел), ето

Скрит текст:

В последната мрежа има едно почти готово, ще го видя скоро с каква ще е. Simple Smile

П.П. Погледнах етикетите, по старата мрежа е Израел, онзиденшната от Колумбия. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 12:35 от Morena

# 1 040
За мен е ок състава -все още . Аз лично не съм намирала купешки кетчуп с по-добро съдържание и на такава или близка цена .За това съм доволна.
Утре ще ходя за магически гъби ( взех от Пепко, но въобще не ми харесаха) , пяна за дамаски ( че ползвам една за автомобили ,но тази от утре е по-хубава), пътечка , помощници за кухня (част от металните ще ги пенсионирам Wink )

# 1 041
Малко странен въпрос, но можете ли да ми препоръчате препарат, който е подходящ за измиване на умивалници (порцеланови - като този в банята) - трябва да е силен; имам някои упорити петна, които не мога да премахна с препаратите, които имам вкъщи... В Лидл дали има такова нещо?

# 1 042
Малко странен въпрос, но можете ли да ми препоръчате препарат, който е подходящ за измиване на умивалници (порцеланови - като този в банята) - трябва да е силен; имам някои упорити петна, които не мога да премахна с препаратите, които имам вкъщи... В Лидл дали има такова нещо?

Преди имаше едни с хлор - като другите W5, но в бяла опаковка. Скоро не съм гледала дали има обаче.

# 1 043
Може да е липсвало, но го има. Иначе кетчупът няма как да е с такава консистенция.
Кетчупът на Хайнц няма нишесте, само домати и подправки.

# 1 044
С Доместос пробвала ли си?

# 1 045
Не, имам едни от Метро за почистване на керамика, но не са известни марки (сигурно са били на промоция и затова съм ги взела).

# 1 046
Сигурно има, трябва ти нещо дето пише че е за варовик май, но аз не ползвам техните препарати и мога да препоръчам друго
Скрит текст:
пробвай с Cif крем препарат в шише, намазваш, оставяш за няколко минути и после търкаш, или да поръсиш мократа мивка с обикновен прах за пране и да изтъркаш с онази част на гъбата дето е като по-твърдо кече, не знам как да го опиша по-добре това нещо 

# 1 047
  • Буркина Фасо
Може да е липсвало, но го има. Иначе кетчупът няма как да е с такава консистенция.
Кетчупът на Хайнц няма нишесте, само домати и подправки.
колко му е трайността отворен ? аз съм имал такъв в хладилника. 1 месец издържа от раз.

едно Bingo (прах) върши добра работа. у дома го ползвам и всичко лющи (лъщи) Smiley

# 1 048
Pppqqq, можеш да опиташ да поръсиш мивката с обикновена сол и после да търкаш в влажна гъба. Аз така си чистя порцеланови чаши, изцапани с петна от чай, също и порцеланови чинии с петна. Учудващо е как с една обикновена сол успявам да почистя петна, които не се махат с препарати.😃
Моето авокадо, купено в понеделник, вероятно е от Израел, защото е просто чудесно (като това на снимката на Морена изглежда), костилките са по 6-8 грама, малки:

Много е вкусно.💚
Имам казус с едни пластири, купени в петък. Трябва да са 20 броя в кутийката, обаче вътре има само 15 броя! Някой друг да е забелязал същото? За майка ми ги купувах, тя има навик таблетки и някои други неща да ги брои при отварянето. Иначе нямаше да разберем, че има с 5 броя по-малко. Сега се чудя...дали във всичките кутии са по 15 броя и надписът на кутията е подвеждащ...или някой си в взел 5 броя от кутията?! Имаше кръгло тиксо кутията, уж беше запечатана, но то се маха много лесно и може да се залепи повторно без проблем...

Мисля да ги върна и да взема нови. Но се чудя...дали и те ще се окажат с 5 броя по-малко в кутията?🤔🤔

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 17:26 от dolce miele

# 1 049

Вътре са 10 бр.
Много вкусен шоколад 🍫

Общи условия

Активация на акаунт