Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 904
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 125
Загледах че имат някакви нови кроасани с Милфей крем 70 гр.

Скрит текст:

Хващам един, стори ми се прекалено лек и го претеглих Joy

Скрит текст:

Яко, а?

# 1 126
  • Велико Търново
Ехаааа! Това нещо как в излязло от завода?! Пиши на производителя.

# 1 127
Загледах че имат някакви нови кроасани с Милфей крем 70 гр.

Скрит текст:

Хващам един, стори ми се прекалено лек и го претеглих Joy

Скрит текст:

Яко, а?

Това е направо за глоба, ако питаш мен...

# 1 128
По-скоро на Лидл, все пак го е купила от търговеца на дребно. Въпреки, че те сто на сто са наясно какво продават.
Забелязвате ли, че в последните седмици само за някакви мизерии, свързани с Лидл става дума в темата.

# 1 129
Ееех, жалко за “компирите” - развалили са ги картофите явно Sad Това бяха единствените нормални картофи от Лидъл, Кауфланд и подобните с постоянно зареждане, които ставаха за приготвяне по всякакъв начин и имаха поне някакъв вкус. Знаех си, че трябва да примъкна повече картофи от гръцкия Лидъл Joy Последния път случайно попаднахме на някакви безименни, насипни, ама уникални на вкус - сладки, ароматни, само със сол и черен пипер с малко масълце да ги ядеш пак са бомба. И твърдо се заинатих, че ще си примъкна картофи…хубаво ама то колко пък да вземеш много - изядохме ги Joy

От тези замразените неща - някой пробвал ли е някоя от версиите на панираните сиренца с/или без/ сладко? Заглеждам ги от известно време, ама да не е само панировка…коя от всичките видове версии е хубава на вкус? Последния път имаше и някакъв микс от различни видове сирена по спомен.

И тъъъкмо прочетох за кроасаните - уау! Направо си е за оплакване…а като стана дума за грамажи - на мен ли ми се струва или пълнозърнестото хлебче с лимец вече е с променен вкус и е сякаш по-малко като грамаж, а на същата цена? Последните няколко пъти е едно сплъстено, на вкус горчи, а грамажа направо да не коментирам…още малко с размера на пърленките им ще стане.

# 1 130
  • Велико Търново
Вече нищо полуфбрикатно в нас! Все държа да имам по един два пакета, за фрайъра за бързо ядене, но след дървените хлебчета, вече няма да запасявам. Толкова гадно нещо, отдавна не бях яла. Големия ми син ми вика "мамо, дай малко хляб, не искам вечеря".

# 1 131
Кроасаните Serenata мисля, че не са нови. Разликата в грамажа по-добре да не коментирам, тя се вижда...
Забравям да кажа, че при нас заредиха и от по-големите лидълски кроасани.
Онзи ден нямаше от печените небелени семки без сол...по-точно, под етикета им с цена стояха пакети с печено, солено, белено слънчогледово семе (изобщо не ми харесва на вкус) и изтръпнах...Помислих, че ги махат от асортимента.😬 Днес обаче видях, че са заредили от слънчогледа без сол.😃

# 1 132
  • София
Ехаааа! Това нещо как в излязло от завода?! Пиши на производителя.

Че то завода е основния виновник в случая.
В зората на демокрацията се случи да превеждам на чужд производител на зехтин за внос в Бг.
Биг боса постави условие да не се вторачваме в липсата на 5 - 10 гр. в бутилката за да нагласи търсената от бг. търговец  цена.
Значи за 35 г. нещата не са се променили.

# 1 133
То голяма разлика, 40% от теглото са изчезнали.

# 1 134
  • Велико Търново
Серената са известна марка със 50 сертификата за качество и контрол. Пиши им, да видиш каква олелия ще стане! Основен критерии при производството е нето тегло на готов продукт да варира с +/- определени грамове. Доколкото си спомням за 70гр изделия, допуска е 3гр. Има си основни порядки, които са нарушени.

# 1 135
Момичета и момчета, идвам да споделя за почистващата пяна за фурни. До сега мислех, че е добра, чистя с нея от 3 години. Днес чистих пак фурната. Напръсках и оставих няколко часа да действа. После започна търкането...признавам си, не я бях чистила от 2-3 месеца. В един момент ми писна да търкам, сложих малко сода бикарбонат и оцет и мазнините сами паднаха, като в реклама! Бях забравила този трик, но вече препарат няма да ползвам. Освен това със содата почистих и решетката на вентилатора, а иначе там пяна не мога да сложа. Всеки път като чистя фурната се проклинам, че се стиснах за 200 лв и не купих фурна с пиролиза, но за следващата ще си знам урока. Надявам се да съм била полезна някому. Лидл-ската пяна е добра и ще си изразходвам флакона, но повече няма да взема Simple Smile

# 1 136
А аз със сода и оцет не мога да почистя толкова добре. И се стича от стените. От фурната ли зависи или има някакъв трик?

Картофи Компир скоро купих от Промаркет и бяха много хубави. Дали в Лидл зареждат различни или партидите се различават?

# 1 137
len4ita, само да си знаеш, че е забранен вноса и износа на картофи между Гърция и България. Най вероятно никой няма да ти каже нищо, но да се се учудваш ако някой се заяде.

# 1 138
Уточнявам за картофите - не стават за варене, за салата, за пюре - сипкави, ронят се и са супер безвкусни. 
Снощи обаче пекох от тях заедно с батат, морков и пащърнак и някак по-ставаха. Изядоха се.
Цяла зима купувам от четканите картофи на Лидл /мисля, че са полски/ и се отядохме на вкусен, маслен, наситено жълт картоф, който не се разпада при варене. И в момента има изостанали гаци от по 5 килограма, но половината картоф вътре е изгнил. Малко по-дребни са от другите картофи. Заради това взех от компира, ама повече няма да повторя.

# 1 139
Скрит текст:
Днес направо хванах касиера за ръката. И двамата подскочихме. Кой да види, че са махнали преградите, а преди няколко дни ви прочетох.
Хубав ли е  био ябълковият им оцет? Трябва ми и утре ще ходя пак, но преди време бях взимала и нещо не останах доволна, но може и на друга фирма да е бил.
Авокадото в мрежа при нас е с произход Израел и тези на бройка, и биото. Не посмях да взема, защото като видях снимките се потресох. И аз имах такъв случай, това е и единственият път,  в който им писах, но така се ядосах. И снимки им изпратих. Те пък ми изпратиха 3 безсмислени имейла, които даже не прочетох до края и за финал получих четвърти, в който ми изпратиха някакъв ваучер. Каква беше тази шизофрения не разбрах, а бяха подписани от един и същи човек.

Редактирах, за да уточня, че питам за био ябълковият оцет.

Може ли да пишете какъв е проблема с авокадото, какво като е от Израел и какви снимки са Ви потресли? Може и да е коментирано назад в темата, извинявам се ако повдигам дискутирана тема. Миналата седмица взех в мрежа и затова ми е интересно да знам.

Общи условия

Активация на акаунт