Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 925
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 110
И аз взех оцет, 9 бутилки с три карти. Доволна съм, точно 9 бутилки имаше в кашончето.🙂
На касата един човек ме попита защо купувам оцет вместо шоколади...😆

# 1 111
  • Ст Загора
Не знам дали е коментирано назад, но освен с нова бутилка, кетчупа на Каниа е и с нов състав😡
Скрит текст:
Аз лично няма да го купувам вече, а преди беше чудесен...

[/spoiler]
какъв му е бил предишния състав ?

# 1 112
Днес взех от авокадото в мрежа по 3,89. С малка костилка е и добре узряло.

# 1 113
  • Sofia
С купони или без купувам каквото ми трябва, ненужни не ме изкушават както обичайно.

# 1 114
  • София
Виждам, че някои от вас не са успели да си вземат от силиконовите подложки миналата седмица. Давам ви жокер - от днес ги има същите в К. Лилавички, с дупка отстрани за окачване. Само опаковката е с тяхната марка Spice & Soul. 😊
а колко мм са? Тъкмо щях от Али-то да поръчвам (там има и дюс, без печат).
Пп. Не ми стигат 26-7лв до 300лв... Някой да пазарува тези дни Hug

# 1 115
  • Sofia
...Пп. Не ми стигат 26-7лв до 300лв... Някой да пазарува тези дни Hug
Аз днес пропускам, но утре ще трябва да ида.

# 1 116
  • Варна
Виждам, че някои от вас не са успели да си вземат от силиконовите подложки миналата седмица. Давам ви жокер - от днес ги има същите в К. Лилавички, с дупка отстрани за окачване. Само опаковката е с тяхната марка Spice & Soul. 😊
а колко мм са? Тъкмо щях от Али-то да поръчвам (там има и дюс, без печат).
Пп. Не ми стигат 26-7лв до 300лв... Някой да пазарува тези дни Hug

Нямам никаква идея. Не съм се сетила да проверя, ако е било описано на опаковката. Аз се бях засилила да купувам съда за темпериране на шоколад и така случайно видях и тези подложки. Но традиционно бяха много малко бройки. Явно и в К. не обичат да зареждат достатъчно. И все пак си мисля, че в четвъртък има шанс още веднъж да дозаредят.

# 1 117
Днес направо хванах касиера за ръката. И двамата подскочихме. Кой да види, че са махнали преградите, а преди няколко дни ви прочетох.
Хубав ли е  био ябълковият им оцет? Трябва ми и утре ще ходя пак, но преди време бях взимала и нещо не останах доволна, но може и на друга фирма да е бил.
Авокадото в мрежа при нас е с произход Израел и тези на бройка, и биото. Не посмях да взема, защото като видях снимките се потресох. И аз имах такъв случай, това е и единственият път,  в който им писах, но така се ядосах. И снимки им изпратих. Те пък ми изпратиха 3 безсмислени имейла, които даже не прочетох до края и за финал получих четвърти, в който ми изпратиха някакъв ваучер. Каква беше тази шизофрения не разбрах, а бяха подписани от един и същи човек.

Редактирах, за да уточня, че питам за био ябълковият оцет.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 18:39 от Хоп-Троп!

# 1 118
  • до най-прекрасния мъж
Не купувайте от тези картофи, ужасни са! Мрежите са по 2,5 кг.

И тях ли развалиха?!? Миналата година взех и после се убих да ги търся, бяха много хубави. Тази година на хубави картофи попаднах едва преди седмица, но не са купувани от магазин/пазар, а от една жена с камионче. Все попадам на петниста, надупчени и гадни.

# 1 119
За ябълковия оцет - хубав е био оцетът, а не обикновения! Седи вече при другите, има си на етикета, че е био.

Побърканият форум си върти сам снимките!
А, появил се е някакъв "балсамов" оцет, нашенски производство. А си харесвах италианския от ПА, който отдавна изчезна.

# 1 120
Харесваме ябълковия оцет на Веда (а био ябълковият оцет в Лидъл е произведен от Веда), значи ще ни хареса и този с марка Кания.🙂 Тъкмо наскоро питах за този оцет, не очаквах толкова скоро да го намалят.😃 Не са ни излишни 9-те бутилки; ние само ябълков оцет използваме.🙂

# 1 121
  • Велико Търново
Никога отново! Това нещо е нещо като дървено хлебче, пълно с топено сирене и картофено пюре на прах.

Ето и в готов вид

# 1 122
  • София
Никога отново! Това нещо е нещо като дървено хлебче, пълно с топено сирене и картофено пюре на прах.

Ето и в готов вид

Преди 3 седмици купих същата отврат. Последните ги хвърлих, никой не искаше да ги изяде.

# 1 123
Аз изядох две опаковки до сега и не са ми дървени. Simple Smile

# 1 124
  • shumen
Аз също взех от тях и ги ядох,но детето и нашите не ги харесаха.
А картофите точно тези са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт