Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 950
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 095
Обикновено прясна паста се вари няколко минути, докато изплува на повърхността на водата. Може и още малко, според личните предпочитания към пастата.🙂

# 1 096
Някой назад беше споменал за пяната за чистене на тапицерия - наистина ли е хубава (т.е. по-добра от спрейовете и препаратите за килими и тапицерия)?

Някой ползвал ли е черния препарат против ръжда? В купчината химия за кола е, взех го за няколко петна по ключалките на входната врата, пръсках, оставях, търках, ефект не виждам.

Пяната за фурна е страхотна! Изчисти до блясък почти без търкане силно загорялата ми фурна.

# 1 097
Аз я харесвам пяната за тапицерии и килими - повече от тази за тапицерия на коли. Само ме дразни само, че много пръска настрани Simple Smile Но си я ползвам редовно, че столовете ми в кухнята са с тапицерия  ( как искам да ги сменя, не е истина , но още са здрави и не ми дават) - та с 2 деца , през 2 седмици се чистят - явно прасенца гледам вкъщи, а не хора , ама Sad Sad Бързо съхне, маха без проблем петна от мазни ръце, айрян и т.н.
Иначе , аз си взех пътечка, биволско мляко, черни черпак и шпатула ( да си ги окача като комплект )  , магически гъби ( нямат червен пласт , както предишните и са 4бр ,сега ще изчистя белите маратонки и някоя друга обувка и ще дам отзиви, ако някой се интересува).

# 1 098
Поли, би ли показала как стои пътечката?

# 1 099
А пък аз ще помоля за отзиви за магическите гъби.
Бялото ръбче на маратонски на децата почиствам с паста за зъби, интересно ми е какво е действието на тези гъби -ако почистват директно без препарат…

Биволското кисело мляко за мен е твърде тежко, смятах това да ми бъде обяда, но успях да хапна едва 1/3, много гъсто, чак неестествено ми изглеждаше…

# 1 100
Не купувайте от тези картофи, ужасни са! Мрежите са по 2,5 кг.

# 1 101
  • Варна
Виждам, че някои от вас не са успели да си вземат от силиконовите подложки миналата седмица. Давам ви жокер - от днес ги има същите в К. Лилавички, с дупка отстрани за окачване. Само опаковката е с тяхната марка Spice & Soul. 😊

# 1 102
Поли, би ли показала как стои пътечката?
Скрит текст:

# 1 103
  • In transit
Най-сетне си намерих сушени гъби. Доволна съм.

Вчера имах неприятна случка в един филиал. Исках да взема от козметичните кърпи 4+1. На касата видях, че картинката се различава от оригиналните. Реших да попитам служителя на касата. Той категорично каза, че са други тези от купона. Прати ме да търся такива с марка Cien. Помолих го да провери кода на касата, но ми отказа. Попита колежката си на съседната каса, която също потвърди, че са различни продукти.
Ядосах се и отидох да търся по регалите правилните кърпи...въпреки, че аз бях убедена, че става дума за същите. В крайна сметка в Лидл има 1 вид козметични кърпи в кутии по 200броя и на златната цена от 2.99лв. Както и да е, разходих се и естествено нямаше други кърпи. Само въпросните Флоралис. Снимах им етикета, на който пишеше "cien".
На касата продължиха да ме убеждават, че кърпите са други. Показах им снимката, маркираха кърпите и естествено купона си мина. А като им казах, че не си познават артикулите, касиерът ми се тросна: "Добре, разбрах, аз съм виновен." Dizzy Face

# 1 104
Днес имам късмет -пак на обед имаше Кроасан с нуга да оползотворя купона. Тъкмо да си купя и козунак, обаче една кака така намасажира с гола ръка един и го остави после във витрината,та се пресегнах към мини козуначетата - там поне не съм видяла какво ги правят.

# 1 105
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 106
  • София
Вече не се е лъжа да купя нещо, за да оползотворя купон.
Можете ли да си представите, всеки понеделник с отварянето на Лидл бях в магазина, а днес реших, че няма нещо спешно от брошурата, което са ми трябва и не съм ходила до Лидл.
Мисля да уважа предложението за обезмаслителя 1+1.

# 1 107
Е, аз отдавна почти не се интересувам от купоните и пазарувам само наистина необходими неща. Днес бях, за да купя бои за яйца и за пръв път от доста време използвах купон - био ябълковия оцет. Той си заслужава и без купон дори. Истински оцет с оцетна гъба вътре. По разни малки магазинчета има аналогични на безумна цена.

# 1 108
Някой да знае как се използва препарата за почистване на миялна? Пише да се махне лепенката от капачката и да се постави в миялната. Не трябва ли да е обърнат надолу? Поне такива съм ползвала досега.

# 1 109
Аз пък си изтървах купона от лентата - този, дето беше за 3 лв отстъпка. Мислех, че е до днес, а той бил до вчера. Същата работа и с кроасана с нуга.
Това е и причината да се откажа да ходя днес до Лидл, но все пак скоро ще трябва да ходя за храна (предпочитам го пред кварталния магазин, който е наблизо и е голям, но е малко по-скъп и това ме дразни).

Общи условия

Активация на акаунт