Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 013
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 215
Да не е изтекъл срока за регистрация за шоколадите?
Не съм купувала и участвала, само предполагам.

Не, до 31 март е.

# 1 216
  • там където има винаги вятър
Аз се сетих след 2 седмици ...но да ви попитам - във вашите филиали има ли още от шок.капки, портокаловите коричките...все такива неща и къде стоят в момента.
Снощи обиколих нашия "подреден" магазин, но не видях, а едва ли пък са свършили Thinking

# 1 217
  • Sofia
Проверете си папката Спам, най-вероятно е там отговора.

# 1 218
Аз се сетих след 2 седмици ...но да ви попитам - във вашите филиали има ли още от шок.капки, портокаловите коричките...все такива неща и къде стоят в момента.
Снощи обиколих нашия "подреден" магазин, но не видях, а едва ли пък са свършили Thinking

В Младост 2 имаше преди няколко дни, поразместено е и са до брашното и захарта, които пък са преместени встрани, срещу фризерите, вместо на щандовете на път към касите.

# 1 219
Цитат на: Тaня67 link=topic=1530406.msg46210142#msg46210142

Дали е хубава? Опаковката я свързвам с гръцката сол. Такава ли е? Омръзнало ми е от сол, която не е солена. Sad
[/quote

Много прилича на гръцката сол. Има си два отвора на капачката - широк и такъв на дупки, по-едра е, не е ситна като тази в пакетите и си соли. Бях взела преди, когато бяха на промоция 1 + 1.

# 1 220
На Орлов мост видях шоколадови капки или парченца за 2.60 май бяха в кутийка, че се замислих да ги купя. До другите подправки бяха, но за сладкиши. Там намерих и кокосови стърготини, портокалови кори май нямаше, а едни зелени (киви май) , бадемовото брашно и такива неща. На друго място има пак подправки, но за готвене, та..подправките са на няколко места, вчера точно за това влезнах и затова обърнах внимание. Има ги, просто потърсете из магазина.

# 1 221
  • Sofia
Ами те едните (че нали бяха два вида кутии миналата или по-миналата седмица) шок. капки не са ли си в ПА? И са си при брашното.

# 1 222
  • София
В ПА има капки близо до брашната, нишесте, суровите бадеми, да.

# 1 223
Какво е ПА? Simple Smile

# 1 224
Постоянен асортимент.
Често използвано съкращение в темата.

# 1 225
Снощи ми протече от долната страна на контейнера зъбния душ лятото го купих този стационарния от 65лв. , много съм Sad
ходих одеве до Лидл дадоха ми бележка и го взеха за 30 дневен ремонт!
Да се поинтересувам само аз ли съм карък или има и други с рекламация..

# 1 226
Проверете си папката Спам, най-вероятно е там отговора.

Проверих, няма.
Питите кашкавал от 2 кг. има ли ги постоянно или временно ги пускат?

# 1 227
На мен ми призна едно участие за шоколадите, въпреки че взех за над 10 лв. И за сега нямам скреч карта.

Взех последните металикови бои, за съжаление не бяха намалени, но изглеждат много симпатично - искам да ги изпробвам:

# 1 228
Не трябва ли да са над 5 лв на отделни бележки, за да са две участия?
Аз купувах шоколади миналата седмица, но на JD Gross.😁 Цял месец не мога да купя шоколади Фин Каре за над 5 лв в една бележка...😅

# 1 229
Не, до сега все накуп съм ги взимала (от началото на играта имам 2-3 пазарувания в Лидл), а имам 6 участия.

Общи условия

Активация на акаунт