Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 976
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Ст Загора
Интересно, че миналата седмица два пъти проверявах за флумастрите с купон, във вторник и четвъртък, нямаше. Днес случайно минах покрай тях и имаше поне 10 опаковки. От салама на Клийн Лебъл имаше 1+ 1 на клошарския щанд,  а на витрината не съм виждала доста отдавна. Лепяха лепенки за 30 процента на торта гараш, но ти слагаха в една количка, не на щанд.
ще ида утре имам 2 купона . Току виж има фулмастри...

# 1 201
Скрит текст:
Хоп-Троп, боровинки имаше преди в кутии, черни боровинки имам предвид, в пакет и да е имало отдавна не съм ги засичала (извън промо седмиците). Само микс горски плодове виждам сега в пакети при нас. Иначе в Кауфланд съм виждала в постоянния асортимент (ако в момента не зареждат в Лидъл).

Някой питаше за мексиканска смес - при нас има, но преди месец беше изчерпана, нямаше известно време, после пак се появи в постоянния асортимент. Може да е нещо временно с липсата й.

Аз питах, но трети месец го няма. И броколи няма. Абе почти нищо няма.

# 1 202
  • Sofia
Похвалвам тъмните тиквички на Лидл, ...
Отдавна купувам тях. Simple Smile

Аз пък си страдам за липси при ПиЗ.

# 1 203
Днес пазарувах, имам дигитална бележка, имам скреч, но нямам участие за томболата с шоколадите. Купила съм Fin care за 5,32 лв. Ще им пиша. На някой случвало ли се е ? Да не би да дойде по-късно участието за потвърждаване?

# 1 204
  • Sofia
Може ли купон за детските кренвирши на МЛ, някой ако има и няма да го ползва. Предварително благодаря.
От седмичните всички са ми свободни и изпращам.

# 1 205
Може ли купон за детските кренвирши на МЛ, някой ако има и няма да го ползва. Предварително благодаря.
От седмичните всички са ми свободни и изпращам.

Аз изпратих Simple Smile Мога и купона за топеното сирене да активирам.
Няма да го използвам.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 23:02 от Lambertina

# 1 206
Ще помоля за купон за  , ако няма да го ползвате 🤗

# 1 207
  • София
Пращам 👍

# 1 208
Някой може ли да ми разясни как да разбера, че съм включена в томболата за безплатни букети? Имам покупка на лалета вчера, но никъде в приложението на видях да трябва да потвърдя участие или нещо подобно?
Четох правилата им за тази игра и от тях разбрах, че няма потвърждение, а автоматично, ако си си чекнал Л+ те включват на случаен принцип в томбола.
Впечатлих се от цената на наградата- не съм виждала в Л.  букети за 46лв.
Скрит текст:
Определяне на наградите
За всяка покупка на цветя (саксия, букет или единичен стрък) без значение от стойността  в един касов бон в периода 27.03.2023 – 02.04.2023, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus те получават възможност за автоматично участие в играта... Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/buketi. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 3 работни дни от датата на тяхното определяне. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 2 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставен невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели само една награда.

3. Награди
Всеки участник, изпълнил условията в т.2, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 120 букета
Наградите се разиграват на случаен принцип печеливши участници за  120 букета. ще бъдат изтеглени на 03.04.2023 г.
Изтеглените на 03.04.2023 г. печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/buketi най-късно в 05.04.2023 г..
Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/.

4. Заключителни разпоредби
Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

5. Списък на наградите
120 букета , всеки на стойност 45,99 лв.

# 1 209
На мен ми харесва биволското кисело мляко.🙂 С ягоди и малко орехи е супер.

# 1 210
  • София
Аз лично съм много доволна, че ще има такива автомати. И то не с цел пестене на тези 5 ст., а за да свикнат хората да рециклират. Само е недомислено, че бутилките не трябвало да са смачкани...
предполагам че няма да са по 5 ст. бутилките. в Германия бяха  от около 18-20 ст. за стъкло и обикновените пластмасови , до 45-50 ст за кенчета и пластмаса за газирани напитки.
вероятно за това е и изискването пластмасовите бутилки да не са смачкани - за да се различават.

В Германия бутилките и кенчетата се продават, както при нас са стъклените бутилки от българска бира. Затова и изкупуването им е на цената, на която ги продават - 25 цента за кенче или пластмасова бутилка и 8 цента (в повечето случаи) за стъклена бутилка. Обаче на етикетите си имат специален знак, от който се разбира, че се изкупуват. Машината чете този знак. Ако няма знак, не става.

Тези 5 ст. не са никакъв стимул според мен. Но пък по-съвестните хора ще връщат пластмасата заради идеята.
Скрит текст:
Повече ми харесват автоматите, които пускат храна за бездомните животинки срещу бутилки. Но явно това не се одобрява от много хора. Някой знае ли дали все още съществува инсталираната машина в кв. Иван Вазов? Спомням си, че имаше проблеми след като я сложиха.

Monadirs, ако ти трябват още купони за детски кренвирши, пиши! 

Имам всякакви купони- всички седмични, оцет, вафлички, бисквити  Орео, лешников крем, топено сирене, детски кренвирши, яйцеварки, дамски рокли, домашни чехли, лед лампи, след 1 ден и някаква научна игра за деца с микроскоп. Simple Smile Ако на някой нещо му трябва... Simple Smile

Сега видях, че имам и такава сол:

Дали е хубава? Опаковката я свързвам с гръцката сол. Такава ли е? Омръзнало ми е от сол, която не е солена. Sad

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 01:43 от Тaня67

# 1 211
И, още купони, ако на някой могат да бъдат полезни:

Аз така и не се докопах до тези пусти флумастери-четка…и от кол центъра ме отрязаха, не знам защо щом като още ги има в наличност в някои магазини (да де обясниха -  “бързо оборотен продукт”). Ако някой ги види и му се занимава - мога ли да помоля да ги купи и изпрати по Еконт/Спиди с наложен платеж за моя сметка (става дума за прословутия комплект от 24 броя с връх четка) Neutral Face Sweat Smile друг начин да ги намеря не ми идва наум вече Flushed

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 14:12 от len4ita

# 1 212
  • там където има винаги вятър
На някой може да е от полза - дървеното яйце +флумастрите за 2.99, у нас вече "боядисано".

# 1 213
Днес пазарувах, имам дигитална бележка, имам скреч, но нямам участие за томболата с шоколадите. Купила съм Fin care за 5,32 лв. Ще им пиша. На някой случвало ли се е ? Да не би да дойде по-късно участието за потвърждаване?

Същата ситуация се случи и при мен. Не получих потвърждение на участие, купих шоколади за 5,88 лв. Изчаках до края на деня и им писах е-мейл. Но и отговор нямам, освен че и участие нямам... Пишете им, интересно дали ще отговорят след като има повече от един такъв случай в рамките на 2-3 дни...

# 1 214
  • София
Да не е изтекъл срока за регистрация за шоколадите?
Не съм купувала и участвала, само предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт