Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 88 934
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 185
Отдавна не съм писала, ама просто не стигам до Лидл. Днес посетих за втори път този на Лъвов мост. Да, малък е, не съм му свикнала, видя 2 коша с 3 неща клошарски и на едни щипки за печени чушки нямаше етикет, а точно от тях имам нужда.
Иначе не отидох за нещо специално , но..купих от био оцета, че го хвалите и имаше още доста.
Слънчогледовото олио има сметка, малко е забутано до био оцета, та го видях, на 2.60 мисля беше или 2.90.  За оцета са 3 бутилки,  за олиото няма ограничения (но, взех и го върнах не мога да го нося)
Харесах, не знам коментирали ли сте този сет за пици (4 броя плочи и една поставка за тях във фурната) На мен ми хареса, имаше 2 само (отворени, ама си бяха с всичко вътре) взех един и го върнах (пак, защото не мога да го нося) Та сега се ядосвам, дали е добър за 14лв май беше.
Купих някакъв препарат в кутия синя с гъба, исках белият, но нямаше -от него съм доволна.
Бадемово брашно, ванилия (която съм изгубила), чесън на прах взех, орехи и такива неща-разни подправки.
Нещо не ми хвана окото, но имаше много детско и бебешки дрешки. Хората са учтиви там, но касите не работеха (само едната) Видях, че са сложили 3 бързи каси, но не ги ползваха хората. Имаше и 2 служителки с полицейски униформи на изхода стояха и гледаха уж. Извадили са великденските неща и си купих две опаковки от 5-6 броя вътре с цветове от най-евтините за яйца да боядисвам -капсулките.  Купих някакви пурички с пълнеж ванилия и много ми харесаха. Имаше някакъв много евтин козунак и взех да го видя (много скъпи станали тези козунаци) за 2 лв или не помня, ама много евтин. Пилешки дробчета взех замразени и вече не помня, разни дреболии и 50лв си отидоха ей-така. Яд ме е за ванилията , голяма шматка съм, ама...не съм я прибрала явно. Харесаха ми много неща, но ..хем не мога да нося, хем парите нещо не стигат. Някакъв сос за хамбургер ми хареса да го видим -от жълтия , предполагам на горчица и майонеза бие. На халите е малък магазина, но има повече неща.
Моля за този сет за пици да споделите дали си заслужава. На мен ми хареса, ама..ако е добър да го купя някой път.

# 1 186
Какви са тези "щипки за печени чушки"?🤔🤔 Някой има ли снимка да качи? Заинтригува ме какво е това нещо...😃

# 1 187
Долче, тези щипки дето ги вадиш от чушкопека бре. На такива ми приличат и аз за това щях да ги ползвам. Моите са се ошмулили вече. То може и за друго да са, ама...аз за това ги искам.

# 1 188
Долче това с авокадото е супер идея! Виждала съм да се продават даже замразени готови торбички с авокадо в Метро, ама кой да се сети, че може да се замрази домашното авокадо и то.

# 1 189
  • Буркина Фасо
Какви са тези "щипки за печени чушки"?🤔🤔 Някой има ли снимка да качи? Заинтригува ме какво е това нещо...😃
google - щипка за чушкопек - гледаш Smiley

# 1 190
Защо да гледам в интернет, като тук има достатъчно услужливи и любезни души?🙃🙂
Фанфанито, не се сещам едно време как сме вадили чушките от чушкопека (вероятно с нещо като вилица или шиш🤔), реших, че може да е някаква по-нова джаджа...😃 Аз чушкопек не съм използвала.
Len4ita, аз във фейсбук видях идеята.😀 Убедиха ме, като написаха, че след размразяване не си променя вкуса и цвета и не става кафенеещо.🙂

# 1 191
Точно щях да питам как ли е на вкус авокадото след като се размрази. Имам спомен, че някъде бях чела, че започвало да нагарча, но дали е така...
Долче, нали няма да забравиш да споделиш, когато го размразиш? Simple Smile
Някога в постоянния асортимент имало ли е замразени боровинки? Имам такъв спомен, но много отдавна не съм виждала. Само от тематичните седмици, в кутии ХХЛ и манго имаше тогава.

# 1 192
  • Sofia
Tова като го чета оставам с впечатление, че много неща няма да се приемат, съответно са малко тия дето ще се приемат.

Цитат
В тях автоматите ще се поставят бутилки с вместимост до 3 литра от PET материал (обозначен със съответния знак) и метални кенове. Няма да се приемат пластмасови бутилки от мляко и млечни продукти, както и от олио, зехтин, оцет и други подобни. Кенове и шишета, които съдържат течности, имат дефект или са замърсени, също няма да се приемат.

А може ли разяснение какви са тези ексклузивни купони и какъв код трябва да въведа?
Ексклузивни няма от доста време. Иначе кодовете ги пускаха в ютуб канала им.

# 1 193
Замразени червени боровинки съм купувала често от постоянния асортимент.

# 1 194
Аз се чудя къде изчезна мексиканският микс? Дали ще се появи отново? Освен грах и фасул, и един микс за супа, не намирам доста от замразените зеленчуци.

# 1 195
Интересно, че миналата седмица два пъти проверявах за флумастрите с купон, във вторник и четвъртък, нямаше. Днес случайно минах покрай тях и имаше поне 10 опаковки. От салама на Клийн Лебъл имаше 1+ 1 на клошарския щанд,  а на витрината не съм виждала доста отдавна. Лепяха лепенки за 30 процента на торта гараш, но ти слагаха в една количка, не на щанд.

# 1 196
  • In transit
Някой може ли да ми разясни как да разбера, че съм включена в томболата за безплатни букети? Имам покупка на лалета вчера, но никъде в приложението на видях да трябва да потвърдя участие или нещо подобно?

# 1 197
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Похвалвам тъмните тиквички на Лидл, уникално вкусни станаха на
еър фраера, салатата Джелатина също е много крехка.
При нас мини козуначетата са ги махнали и пробутват гадните донъти.
Не виждам търсене, хората си чакат и търсят мини козуначета.
Лошо решение на Лидл да ги махне /поне в нашия филиал вече ги няма/.

# 1 198
Хоп-Троп, боровинки имаше преди в кутии, черни боровинки имам предвид, в пакет и да е имало отдавна не съм ги засичала (извън промо седмиците). Само микс горски плодове виждам сега в пакети при нас. Иначе в Кауфланд съм виждала в постоянния асортимент (ако в момента не зареждат в Лидъл).

Някой питаше за мексиканска смес - при нас има, но преди месец беше изчерпана, нямаше известно време, после пак се появи в постоянния асортимент. Може да е нещо временно с липсата й.

# 1 199
  • In transit
Замразени боровинки има в Била в ПА.

Общи условия

Активация на акаунт