Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 053
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Интересно ми е какво ще предложат Лидл в следващата брошура.

Върнах вчера неправилно закупения препарат без проблеми.

# 1 231
Ако някой все още издирва комплектите с флумастри/тънкописци, вчера в Ст.град имаше доста бройки, явно са заредили допълнително.

Подарявам купони
Скрит текст:

# 1 232
Минавам да похваля авокадото в мрежа, което коментирахте.
Специално гледах да е израелското (3,89 лв). Беше много хубаво - малка костилка, добре узряло и без черни нишки. 

# 1 233
Винаги ми е "забавно" как, след като вече изтече промоцията или купона за дадена стока, (почти) веднага се появяват наличности...😃 Хайде  за редовните им промоции да речем, че има "определено количество" на промо цена...обаче за флумастерите и подобни артикули...🤔

# 1 234
Днес пазарувах, имам дигитална бележка, имам скреч, но нямам участие за томболата с шоколадите. Купила съм Fin care за 5,32 лв. Ще им пиша. На някой случвало ли се е ? Да не би да дойде по-късно участието за потвърждаване?

Същата ситуация се случи и при мен. Не получих потвърждение на участие, купих шоколади за 5,88 лв. Изчаках до края на деня и им писах е-мейл. Но и отговор нямам, освен че и участие нямам... Пишете им, интересно дали ще отговорят след като има повече от един такъв случай в рамките на 2-3 дни...
И в понеделник се получи така,купих един голям шоколад за 4.49 и още един за лев и нещо само за да мина сумата от 5 лв но и при мен греда

# 1 235
Винаги ми е "забавно" как, след като вече изтече промоцията или купона за дадена стока, (почти) веднага се появяват наличности...😃 Хайде  за редовните им промоции да речем, че има "определено количество" на промо цена...обаче за флумастерите и подобни артикули...🤔
Така е, редовен номер им е това и на тях и на другите вериги... Stuck Out Tongue Winking Eye
Но понеже още са си 7.99 колкото бяха и в брошурата, добре е все пак, че са заредили. Даже и без купона за -1лв все е по-добре отколкото пари за доставка по куриер, както искаше някой по-назад.

# 1 236
Снощи ми протече от долната страна на контейнера зъбния душ лятото го купих този стационарния от 65лв. , много съм Sad
ходих одеве до Лидл дадоха ми бележка и го взеха за 30 дневен ремонт!
Да се поинтересувам само аз ли съм карък или има и други с рекламация..
Не си само ти. Любител съм на зъбни душове и последният ми е, шести поред, от последното зареждане. Щом ми се налага да купувам толкова често, явно са уред, който бързичко се скапва. Ама аз вчера хвърлих кутията.

# 1 237
  • Ст Загора
Така е, редовен номер им е това и на тях и на другите вериги... Stuck Out Tongue Winking Eye
Но понеже още са си 7.99 колкото бяха и в брошурата, добре е все пак, че са заредили. Даже и без купона за -1лв все е по-добре отколкото пари за доставка по куриер, както искаше някой по-назад.
  1..50 беше купона за флумастрите. Ще видя днес.  Аз тъй и тъй имам път .

# 1 238
  1..50 беше купона за флумастрите. Ще видя днес.  Аз тъй и тъй имам път .
Може и 1,50 да е бил, не помня точно ама ми се струва, че вчера беше още валиден или греша?

# 1 239
Не, купоните са седмични. Флумастерите бяха миналата седмица 20.03-26.03.

# 1 240
  • Sofia
Рекламации се приемат и без кутията. И на моя зъбен душ потече резервоара, но докато се опитвах да го намествам се счупи и капачето и директно поръчах нов, вече друга марка.

# 1 241
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Искам да похваля едни бисквити от Великденската им селекция.
С поръска и с млечен шоколад и поръска. Изключително вкусни,
маслени, големички, цената им е 5.99лв., харесват се от всички,
на мен лично ми станаха любими.
Скрит текст:

# 1 242
Тези бисквити имат ли канела в състава?

# 1 243
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тези бисквити имат ли канела в състава?
Не

# 1 244
Чудесно, благодаря 🌸!