Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 055
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 245
  • shumen
Нямат и са страхотни!Аз взех онзи ден и ги изядохме за нула време.

# 1 246
  • софия
Козунакът от витрината с печива е страхотен!

# 1 247
Козунакът от витрината с печива е страхотен!
Знаем, знаем Laughing
днес заредих доволно с любимите ми круши. Миналата седмица ги купих за 4лв, а сега са само 2.50

# 1 248
  • софия
Потвърдих. Не се чувствам откривател.

# 1 249
Блазе ви за козунаците. Аз онзи ден взех два, те толкова студени, а вътре направо бяха мокри. До сега такова чудо не се е случвало. Дали някак неправилно са ги размразили нямам идея, а ги взех за почерпка и доста се напрегнах. Със стафиди бяха моите. Иначе са любими на всички, които ги ядат около мен.

# 1 250
  • София
Наскоро една сутрин купих от малките козунаци със стафиди. Бяха топли и много вкусни.

# 1 251
 А дали ще пуснат козунаци с локумче?

# 1 252
  • Буркина Фасо
Блазе ви за козунаците. Аз онзи ден взех два, те толкова студени, а вътре направо бяха мокри. До сега такова чудо не се е случвало. Дали някак неправилно са ги размразили нямам идея, а ги взех за почерпка и доста се напрегнах. Със стафиди бяха моите. Иначе са любими на всички, които ги ядат около мен.
те май не се размразяват предварително.

# 1 253
Наистина бяха студени. Може би малките там ги пекат. На каква цена са малките

# 1 254
Тези бисквити са разкошни Heart

# 1 255
Бисквите са много хубави. Те пускат купон много често за тях (с обърканата снимка в приложението дето опаковката е лилава, а всъщност не са лилави).

# 1 256
Не са лилавите бисквити, от тези има и с лимон и бял шоколад също са много хубави.

# 1 257
Кой козунак хвалите, с орехи, или със захарната поръска?

# 1 258
  • софия
Аз пробвах със стафиди. Това обичаме. Има много стафиди.
Има без нищо и с орехова плънка. Някой писа, че този с плънката не му е харесал, но всичко е въпрос на вкус.

# 1 259
Днес взех без пълеж, само със захарна поръска - чудесен! Скрих едно парче да им за закуска утре
Видях, че вече предлагат Омега3, но не мога да преценя дали са добри? Някой ползва ли и разбира ли добра дозировка ли са?

Общи условия

Активация на акаунт