Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 022
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 290
Pppqqq, защо не се обадиш и да питаш (на клиентската им линия), така със сигурност ще разбереш дали това е изобщо от тях.
Ще го проверя, но така или иначе май не искам да изпращам ЕГН... Напоследък го искат за всичко - включително за разни петиции (примерно за закрила на животните), което не ми харесва.

# 1 291
И аз имам драма от вчера с неотчетена покупка на шоколади- същите съм взимала и миналата седмица, когато имах участие в играта им. Рових в приложението, но не успях да открия къде точно се пишеше за връзка. Моля за стъпките , които да ме заведят до писмо... Като цъкна на рекламата уж за шоколадите се отваря вече новата за Родна стряха и подобни.

# 1 292
И аз имам драма от вчера с неотчетена покупка на шоколади- същите съм взимала и миналата седмица, когато имах участие в играта им. Рових в приложението, но не успях да открия къде точно се пишеше за връзка. Моля за стъпките , които да ме заведят до писмо... Като цъкна на рекламата уж за шоколадите се отваря вече новата за Родна стряха и подобни.

Писах им от компютър, от сайта им секция Обслужване и контакти

https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/

От телефон не съм писала.

# 1 293
  • софия
Трите точки > Помощ
Скрит текст:

# 1 294
При нас не видях вчера малките кръгли пити кашкавал 300 грама от 4,95 лв. И при вас ли няма? Стана ми любопитно (не че съм купувала скоро от тях)...
Аз си харесах кора с яйца от другата седмица.😆 Дано да няма битки...😅

# 1 295
За другата седмица набелязах само някакви хранителни неща май - бугаца (йеее Joy с такова нетърпение претърсих брошурата, първия път не я видях и помислих, че няма да я има този път на гръцката седмица, че е най-накрая в промото), мини козуначетата ще са в промо (2+1), пушена сьомга, пекани, червеното вино Немея (любимо ми е), за Ризлинга ще си помисля - не е лош, ама не е точно това, което ми харесва като бяло вино, ще видя коя реколта е (2021 от това определено не ми е фаворит).

А, и скицници видях, че ще има с голяма плътност (190gsm) на добра цена, но трябва да ги видя на място дали са студена или топла преса, че топла ми трябва по принцип. Иначе ще пускат и от обикновените блокове с много листи - 100, бяха на много хубава цена преди, за предварителни скици идеални - рисуваш, прехвърляш върху хубава плътна хартия и хвърляш тънкия лист. Ама сега нещо…10 лв за обикновена хартия,  макар и 100 листа. Че то по-добре копирна да ползвам 😅 Инфлацията и тях ги е хванала.

Като термосите - видяхте ли, че новите са вече по 12 или 13 лв, не 9.99. На места все още се намират от стария модел (и цена).

# 1 296
  • София
Подарявам

И аз използвах Еко ваучер. Simple Smile Обаче се ядосах, защото го маркират като талон за разплащане, а сумата, която добавят в "лентичката" е без тези стотинки. Бях си сметнала покупките, за да стигна до подаръче, а всъщност не го стигнах. Хубаво, че има още един ден. Simple Smile Ако се плаща с ваучерите за храна, пак ли е така? В крайна сметка такива ваучери са си пари, а не някакви отстъпки.

# 1 297
Скрит текст:
За другата седмица набелязах само някакви хранителни неща май - бугаца (йеее Joy с такова нетърпение претърсих брошурата, първия път не я видях и помислих, че няма да я има този път на гръцката седмица, че е най-накрая в промото), мини козуначетата ще са в промо (2+1), пушена сьомга, пекани, червеното вино Немея (любимо ми е), за Ризлинга ще си помисля - не е лош, ама не е точно това, което ми харесва като бяло вино, ще видя коя реколта е (2021 от това определено не ми е фаворит).

А, и скицници видях, че ще има с голяма плътност (190gsm) на добра цена, но трябва да ги видя на място дали са студена или топла преса, че топла ми трябва по принцип. Иначе ще пускат и от обикновените блокове с много листи - 100, бяха на много хубава цена преди, за предварителни скици идеални - рисуваш, прехвърляш върху хубава плътна хартия и хвърляш тънкия лист. Ама сега нещо…10 лв за обикновена хартия,  макар и 100 листа. Че то по-добре копирна да ползвам 😅 Инфлацията и тях ги е хванала.

Скрит текст:
Като термосите - видяхте ли, че новите са вече по 12 или 13 лв, не 9.99. На места все още се намират от стария модел (и цена).

Тези скицници нямат студена или топла преса (който ги е произвеждал едва ли знае какво означава това) - хартията е подлепена от 4 страни и е гофрирана, ако мога така да се изразя. Ето какво имам предвид:

# 1 298
Аз чета мини козуначета и си ги представях във формата на мъфинчета, а те се оказаха големички 😆.
Ще ги потърся тези дни, ако не ги бях видяла и в магазина щях да търся козуначени мъфинчета 🤭

# 1 299
Сега опитах и ягодите, които днес предлагат в Л. - много безвкусни.

# 1 300
  • Варна
В брошурата за следваща седмица фигурира комплект за премахване на драскотини от автомобил. Някой да го е ползвал и да даде отзиви?

# 1 301
Уф, pppqqq - благодаря за инфото! Да не бързам през глава значи в деня на промото.

Хм, на втори прочит се замислих - за акварел може и да е ок, ама гледам и за акварелни моливи са я дали тази “гофретка” - някой, ако е рисувал нещо с акварелни моливи ще ми е интересно да видя крайния резултат върху подобен тип хартия (може и на лични). Акварел мога да си представя, ама за моливи…много ме привлича добрата цена за количеството листи, но ако не мога да им намеря приложение….

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:04 от len4ita

# 1 302
Имам една не много добра снимка на телефона - рисунка с моливи (Кохинор, не е добавяно бебешко олио или друга течност) на тази хартия. Горе-долу се вижда, че е на редчета (иначе не е лошо - прие цветовете доста добре):
Скрит текст:

# 1 303
при нас беше намелн амурът. не бях пробвала - странна риба, малко на пилешко бие.

# 1 304
Имам една не много добра снимка на телефона - рисунка с моливи (Кохинор, не е добавяно бебешко олио или друга течност) на тази хартия.

Много благодаря за снимката! Както си и мислих значи, няма да е моето нещо, поне за момента.

Красива рисунка, между другото Heart

Общи условия

Активация на акаунт