Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 89 035
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 1 275
Новата брошура ми помогна да разбера защо не отчита правилно участията с шоколади - сигурно админите на приложението са объркали нещо и сега отчита новата сума за игра, която е 7 лв.

# 1 276
Био кафето също е страхотно.

# 1 277
Новата брошура ми помогна да разбера защо не отчита правилно участията с шоколади - сигурно админите на приложението са объркали нещо и сега отчита новата сума за игра, която е 7 лв.

Не мисля, просто не са качени кодовете на всички шоколади, а само на 100-грамовите от ПА.
Големите съм сигурна, че не влизат, разни от тематичните седмици също, този с бретцела примерно или пък едни 180-грамови имаше, на мен тях не ги отчете, за мини 🍫 не смея и да пробвам🙂

# 1 278
  • София
Видях, че вече предлагат Омега3, но не мога да преценя дали са добри? Някой ползва ли и разбира ли добра дозировка ли са?
Аз не приемам по-малко от 1000 мг на ден (ако е от добавки).
Дневната доза Омега 3 е мин.1000 mg, а за мъжете 1300-1500 mg.
Повечето капсули са 1000 mg, но самата Омега (EPA + DHA) в тях е около 300 mg.
За да има ефект трябва прием на поне 3 капсули дневно.

# 1 279
В началото на кампанията за шоколадите взех от малките Фин каре, отчете ги за участие.

# 1 280
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Видях, че вече предлагат Омега3, но не мога да преценя дали са добри? Някой ползва ли и разбира ли добра дозировка ли са?
какъв ефект се очаква да има ?

# 1 281
Oт тази брошура ще взема какао, кувертюр, дървена дъска за игра за детето, пилешко на Росо.
Какво мислите за акумулаторната прахосмукачка? Иска ми се за бързо почистване на трохи под стола на детето и ъглите, както и за бърза чистка на колата, като нямам време да стигна до автомивката. Дали върши работа? 60 лева хич не са малко, като не знам ще мога ли да я върна, ако не ми хареса. 

# 1 282
  • София
Скрит текст:
какъв ефект се очаква да има ?
Омега-3 полиненаситени мастни киселини представляват есенциални мазнини с жизненоважна роля за здравето на сърдечно-съдовата система, нервната система и мозъка.
Не се синтезират от човешкият организъм и се внасят с храната, която не е особено качествена, затова се приемат като добавка, ако искате.
Пълен списък за ползите от Омега 3 можете да намерите в Интернет.
Питането беше за дозировката.

# 1 283

Не мисля, просто не са качени кодовете на всички шоколади, а само на 100-грамовите от ПА.
Големите съм сигурна, че не влизат, разни от тематичните седмици също, този с бретцела примерно или пък едни 180-грамови имаше, на мен тях не ги отчете, за мини 🍫 не смея и да пробвам🙂
Аз купих само от постоянния асортимент - с няколко с ядки и черен. При нас отдавна няма с брецел, а големи не взимам.

# 1 284
Welt, имам акумулаторна мини прахосмукачка на Лидл, Silver crest, и за цената си е супер. Издържа доста време,обира и е удобна. Зарежда се бързо, чисти се лесно. За сухо и мокро е, обирала съм какво ли не, вкл разлято кисело мляко.

# 1 285
Ето как изглежда един еко ваучер
Скрит текст:

Не го използвах, защото предпочетох да отида на каса за самообслужване, ваучерите могат само на каса с касиер да се ползват. Освен това - в магазина, в който е издаден (пише го на самия ваучер).
Изключително лесно се работи с машината- пускат се опаковките и когато приключите с тях - има екран с бутон “разпечатай ваучер” и готово.

Великденските бисквити ми харесаха, взех с шоколадова глазура, само в повече ми е захарната поръска. Но (срам не срам) - проверих ги на контролната везна, защото са с такава опаковка, че за всеки случай реших, че не пречи това. (П.п. успях да махна захарните топченца и без тях бисквитата има чудесен вкус- за мен).

Имаше днес далеч по-добре изглеждащи аспержи, гръцки са.

Имам въпрос за тротинетките от 99.99 лв-  нямат ръчна спирачка, нали, а само отзад на колелото, поне доколкото видях на кутията в магазина с такова впечатление останах?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:35 от fenyx

# 1 286
Малко странен въпрос - някой тук получи ли предложение от Лидл да използват негово стори, срещу 100 лв?

Скрит текст:
Изпратиха ми договор за съгласие, изглежда ок, но не ми се иска да си пиша ЕГН-то. С другите данни нямам проблем.

# 1 287
  • София
Това ли са малките козуначета, които хвалите
Не съм ги виждала и опитвала още ☹

Това са. Много ги харесваме.

# 1 288
Pppqqq, защо не се обадиш и да питаш (на клиентската им линия), така със сигурност ще разбереш дали това е изобщо от тях.

# 1 289
Welt, имам акумулаторна мини прахосмукачка на Лидл, Silver crest, и за цената си е супер. Издържа доста време,обира и е удобна. Зарежда се бързо, чисти се лесно. За сухо и мокро е, обирала съм какво ли не, вкл разлято кисело мляко.

Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт